Keystone logo
Barbados

Cele mai bune universități pentru Online Programe în Barbados 2024

Numărul de instituții: 3
  • Bridgetown, Barbados

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Bridgetown, Barbados

  American University of Barbados este acreditată CAAM-HP și se numără printre universitățile de top din Caraibe. Ne propunem să ne pregătim studenții pentru a fi lideri globali în toate aspectele legate de asistența medicală. Scopul nostru nu este pur și simplu să creăm „medici”, ci „cărturari din domeniul medical” impregnați de o dorință de cunoaștere și de serviciu pe tot parcursul vieții. Studierea medicinii la AUB este o oportunitate extraordinară care vă aduce aproape de frontierele cunoștințelor științifice actuale. Această alegere vă pune pe o cale spre nobila profesie de medicină, cu un model unic de educație medicală, pe care credem că nu este egal. Curriculum-ul medical din SUA este conceput special pentru a îndeplini cerințele de acordare a licențelor din Statele Unite și alte națiuni din întreaga lume. Raportul echilibrat student-facultate permite discuții și interacțiuni foarte personalizate între studenți și profesori. Extinderea globală a facultății și administrației noastre asigură faptul că studenții au expunere și oportunități semnificative. Studenții noștri provin din întreaga lume cu experiențe bogate, construind astfel o comunitate cu adevărat cosmopolită de erudiți la American University of Barbados . Școala de medicină servește drept platformă de lansare pentru profesioniștii din domeniul medical și îi îndrumă în furnizarea de asistență medicală mai bună, atenuând astfel suferința din partea comunităților din întreaga lume.

  • Bridgetown, Barbados

  Victoria University (Barbados) Inc.este o școală de medicină, situată în Warrens St. Michael, pe frumoasa insulă Barbados din Caraibe, în regiunea nord-americană.