Keystone logo
Austria

Cele mai bune universități pentru Online Programe în Austria 2023

Numărul de instituții: 55
  • 143, Austria

  Politica publică se află astăzi într-o criză globală, pe mai multe niveluri. Înclinarea balanței către o pace mai sigură, justiție socială și durabilitate a mediului – pentru a numi doar câteva – necesită un angajament inovator și antreprenorial pentru binele comun. Construirea unei instituții multidisciplinare și globale dedicate valorilor societății deschise și crearea de legături puternice și flexibile între cercetare și practică este o modalitate de a răspunde la ceea ce este, în general, un eșec al elitelor politice de a aborda cele mai urgente probleme ale timpului nostru. . Departamentul de Politici Publice de la Universitatea Central Europeană oferă patru diplome de master în politică publică și cursul de politici publice a programului de Doctor în Filosofie în Științe Politice. Programele de studii sunt adaptate pentru studenții din întreaga lume care caută cariere în sectoarele public, privat și non-profit la nivel local, național, Uniunii Europene și internațional. Angajarea de succes pentru binele public în lumea de astăzi necesită, de asemenea, o reprezentare mai bună și mai echitabilă a perspectivelor divergente. În acest scop, DPP este viguros incluziv, atrăgând atât studenți, cât și profesori din medii diverse și accesând o mare varietate de surse de cunoștințe. Studenții DPP sunt viitorii antreprenori sociali și politici, pregătiți să aducă contribuții inovatoare la rezolvarea provocărilor majore ale politicii publice ale secolului XXI.

  • Linz, Austria

  În secolul 21, care se caracterizează printr-o dezvoltare din ce în ce mai rapidă, educația și formarea continuă sunt un atu valoros și mai important ca niciodată. Problemele tehnologice și economice complexe și o mare responsabilitate față de mediu prezintă companiilor și managerilor acestora decizii care se iau pe baza experienței, cunoștințelor și competenței. Învățarea pe tot parcursul vieții și calificarea profesională ulterioară sunt, prin urmare, esențiale. Este sarcina furnizorilor de formare să asigure infrastructura pentru aceste oportunități de formare ulterioară. KMU Akademie & Management AG, care a fost fondată în 2006, a fost conștientă de această responsabilitate încă de la început. Totuși, ea a recunoscut, de asemenea, că oamenii care lucrează care doresc să studieze cu fracțiune de normă se confruntă cu o provocare majoră: concilierea muncii, familiei și studiilor. Având în vedere această cerință, responsabilii de la KMU Akademie au dezvoltat un concept de învățământ la distanță care a fost independent de timp și loc. Din 2011, KMU Akademie , în cooperare cu Universitatea Middlesex, oferă cursuri online part-time care îndeplinesc tocmai aceste cerințe.

  • Graz, Austria

  Corpul nostru studenți este format din viitori specialiști academicieni și personal de management pentru industrie. Toate programele noastre de licență se concentrează pe domeniile de bază ale succesului antreprenorial. Cele opt programe de licență și șase de master în afaceri și tehnologie sunt organizate în timp pentru a fi compatibile cu angajarea cu normă întreagă. În plus, studenții pot începe un program de licență extra-ocupațional imediat după terminarea școlii secundare, în pregătirea pentru lansarea devreme în carieră.

  • Koper, Slovenia
  • Salzburg, Austria
  • + 4 Mai mult

  Alma Mater Europaea este o instituție de învățământ superior independentă care este specializată în furnizarea de educație orientată spre carieră în domenii de studiu cu deficit de carieră. Programele noastre de studiu sunt relevante, actualizate, interdisciplinare și interactive.

  • Palaiseau, Franţa
  • Vienna, Austria
  • + 1 Mai mult

  Master School EIT Manufacturing (EITM) face parte din EIT Manufacturing, o asociație europeană de universități, industrii și centre de cercetare de vârf legate de sectorul de producție, cu scopul de a stimula producția europeană pentru a deveni competitivă la nivel global și durabilă pentru societate. Prin reunirea celor trei laturi ale „triunghiului cunoașterii”: afaceri (companii mari și IMM-uri), instituții de învățământ și centre de cercetare, EITM dorește să sporească cooperarea și integrarea dintre educație, afaceri și cercetare.

  • Palaiseau, Franţa
  • 143, Austria

  EIT Manufacturing este o asociație europeană formată din universități, industrii și centre de cercetare de vârf legate de sectorul manufacturier, cu scopul de a stimula producția europeană pentru a deveni competitivă la nivel global și durabilă pentru societate. Prin reunirea celor trei laturi ale „triunghiului cunoașterii”: afaceri (companii mari și IMM-uri), instituții de învățământ și centre de cercetare, EITM dorește să sporească cooperarea și integrarea dintre educație, afaceri și cercetare. EIT Manufacturing oferă un program unic și excelent de educație înaltă, cu o mentalitate internațională și de incluziune, pentru a absolvi următoarea generație de inovatori și antreprenori în domeniul producției.

  • Trento, Italia
  • Bolzano, Italia
  • + 1 Mai mult

  Universitatea din Trento a fost fondată în 1962 și a urmărit întotdeauna construirea de alianțe și eficiență reciprocă cu instituții și organizații italiene și străine. În 1982, Universitatea (până atunci privată) a devenit publică, cu un statut care garanta autoguvernarea.

  • Saint Pölten, Austria

  Cu peste 3.700 de studenți, Universitatea de Științe Aplicate St. Pölten este un jucător cheie în sectorul învățământului superior austriac și unul dintre cei mai importanți angajatori din regiune. Universitatea noastră se distinge prin numărul de programe de studii orientate spre viitor și în continuă creștere, colaborarea interdisciplinară puternică și concentrarea pe cercetare.

  • Feldkirchen in Kärnten, Austria
  • Klagenfurt, Austria
  • + 2 Mai mult

  De la înființare, Carinthia University of Applied Sciences (CUAS) s-a dezvoltat într-o instituție de învățământ unică în Carintia. Datorită dezvoltării continue constante a programelor de studiu ale CUAS și a cooperării intense cu industria și știința, studenții CUAS sunt siguri că vor avea o educație orientată spre viitor pe impulsul timpului.

  • Klosterneuburg, Austria

  Institute of Science and Technology Austria (ISTA) este un tânăr institut internațional dedicat cercetării de bază și educației postuniversitare în științe naturale și matematice, situat în Klosterneuburg, la periferia Vienei. ISTA se angajează să efectueze cercetări de clasă mondială. Până în 2026, până la 90 de grupuri de cercetare vor efectua cercetări într-un mediu internațional de ultimă generație.

  • Vienna, Austria

  Vienna Graduate School Of Finance (VGSF) este un centru de excelență pentru finanțe. Situată în Viena (Austria), a fost înființată de Institutul pentru Studii Avansate (IHS), Universitatea din Viena și WU (Universitatea Viena de Economie și Business). Aceste trei instituții și-au unit forțele și expertiza, pentru a crea un centru din Viena, cu scopul de a produce cercetări recunoscute pe plan internațional și de a oferi o educație doctorală competitivă.

  • Espoo, Finlanda
  • Delft, Ţările de Jos
  • + 11 Mai mult

  EIT RawMaterials Academy - SUMA conectează universități, institute de cercetare și companii pentru a dota studenților cunoștințele tehnice, abilitățile antreprenoriale și conexiunile din industrie pentru a-și spori cariera în materii prime. Reunim și instruim studenții pentru a stimula inovația care are un impact pozitiv asupra lanțului valoric al materiilor prime și abordăm provocările societale presante pentru a contribui la un viitor mai durabil, ecologic și digital.

  • Espoo, Finlanda
  • Stolberg (Rhineland), Germania
  • + 14 Mai mult

  EIT RawMaterials Academy - SINReM conectează universități, institute de cercetare și companii pentru a dota studenții cu cunoștințe tehnice, abilități antreprenoriale și conexiuni industriale pentru a-și spori cariera în materii prime. Reunim și instruim studenții pentru a stimula inovația care are un impact pozitiv asupra lanțului valoric al materiilor prime și abordăm provocările societale presante pentru a contribui la un viitor mai durabil, ecologic și digital.

  • Espoo, Finlanda
  • Stolberg (Rhineland), Germania
  • + 14 Mai mult

  EIT RawMaterials Academy - EMerald conectează universități, institute de cercetare și companii pentru a dota studenților cunoștințele tehnice, abilitățile antreprenoriale și conexiunile din industrie pentru a-și spori cariera în materii prime. Reunim și instruim studenții pentru a stimula inovația care are un impact pozitiv asupra lanțului valoric al materiilor prime și abordăm provocările societale presante pentru a contribui la un viitor mai durabil, ecologic și digital.

  • Espoo, Finlanda
  • Stolberg (Rhineland), Germania
  • + 14 Mai mult

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...