Keystone logo
Andorra

Cele mai bune universități pentru Online Programe în Andorra 2024

Numărul de instituții: 5
  • Encamp, Andorra

  Școala Internațională de Hotel și Turism Vatel Andorra este o instituție care a petrecut 40 de ani pregătind viitorii manageri și directori ai industriei hoteliere internaționale. Pregătirea sa constă într-o diplomă de licență în management hotelier internațional. Educația Vatel se extinde în 34 de țări, cu 55 de școli, cu peste 9.000 de elevi, 39.000 de absolvenți în întreaga lume, 520 de profesori și o rețea de colaboratori importanți din întreaga lume.

  • Andorra la Vella, Andorra

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Sant Julià de Lòria, Andorra

  Andorra Aviation Academy este situată în Principatul Andorra. Inspirat de un grup de entuziaști ai aviației, în iunie 2015 a fost semnat un acord pentru crearea acestui program unic de diplomă în aviație cu Guvernul Andorran și Universitatea din Andorra.

  • La Massana, Andorra

  Cunoaște-ne! MISIUNEA NOASTRĂ Oferirea unui învățământ universitar de calitate este principala noastră misiune. Dorim ca oamenii care doresc să învețe într-un mod flexibil și confortabil, să își poată îmbunătăți abilitățile profesionale și, mai presus de toate, să poată crește și dezvolta și din perspectiva umană. VIZIUNEA NOASTRĂ A EDUCATORULUI Propunerea noastră pedagogică consideră că instruirea și educația nu pot fi realizate dacă nu este cu medicamentul unei echipe de educatori competenți, de sprijin, uniți în misiunea încredințată lor și capabili să lucreze „împreună și prin asociație” . Toți membrii comunității educaționale fac parte din această echipă: profesori, cercetători, personal administrativ și tehnic, etc. VIZIUNEA NOASTRĂ A REALITĂȚII EDUCAȚIEI Considerăm că relația educațională ar trebui să fie întotdeauna infuzată cu frăție și respect. Din acest motiv, ne bazăm atenția acordată fiecărui elev pe primirea, ascultarea, cunoașterea nevoilor lor și pe preocuparea constantă de a promova creșterea lor integrală.

  • Sant Julià de Lòria, Andorra

  Universitatea din Andorra (UdA) este singura universitate publică din Principatul Andorra, un microstat situat în inima Pirineilor. Învățământul superior din țară a început în 1988 odată cu crearea Școlii de asistență medicală și a Școlii de informatică, dând naștere Universității din Andorra, al cărei campus este situat în centrul orașului Sant Julià de Lòria din 2004.