Keystone logo

7 Online Certificat Programe în Studii de administrație Resurse umane Managementul Resurselor umane 2024

Filtre

Filtre

  • Certificat
  • Studii de administrație
  • Resurse umane
  • Managementul Resurselor umane
Domenii de studiu
  • Studii de administrație (7)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Online Certificat Programe în Studii de administrație Resurse umane Managementul Resurselor umane

Pentru studenții interesați să adauge valoare pentru CV-ul lor, un certificat este o modalitate excelentă de a-și îmbunătăți abilitățile profesionale. Certificatele ajută elevii, solicitanții de locuri de muncă și angajații actuali să dobândească cunoștințe aprofundate despre cele mai bune practici în domeniile alese.

Ce este un certificat în managementul resurselor umane? Acest curs de studii servește drept pregătire pentru o carieră în domeniul resurselor umane. Dacă un student este în prezent un profesionist în domeniul resurselor umane sau ar dori să pivoteze în acest domeniu, un certificat de gestionare a resurselor umane se concentrează, de obicei, în jurul unor cursuri fundamentale cu privire la subiecte precum dezvoltarea și formarea personalului, relațiile cu angajații și cele mai bune practici de recrutare. Un certificat în acest domeniu de studiu are o medie de șase luni până la un an pentru a finaliza.

Elevii care lucrează pentru obținerea unui certificat în domeniul managementului resurselor umane pot avea oportunitatea de a învăța abilități precum recrutarea, comunicarea interpersonală și gestionarea birourilor. Aceste abilități au impact dincolo de clasă și pot contribui și la viața personală a unui student și la relații.

Taxele de școlarizare și taxele pentru un certificat în acest domeniu variază în funcție de instituție, de durata programului ales și de locația acestuia. Studenții potențiali ar trebui să cerceteze toate variabilele financiare înainte de a se angaja la un program.

Absolvenții acestui program de certificare sunt adesea în căutare pentru un număr de posturi, inclusiv directori de resurse umane, administratori și consultanți. În plus, locuri de muncă lucrative cum ar fi manager de recrutare sau manager de formare sunt alte posibile căi de carieră. Majoritatea companiilor mijlocii și mari au un departament de resurse umane, care deschide multe industrii posibile pe care un absolvent le poate lucra într-o zi. Pentru cei care lucrează deja în domeniul resurselor umane, această certificare vă poate ajuta să urcați pe scara corporativă.

Domeniul resurselor umane se întinde pe întreaga lume. Programele de certificare sunt oferite la numeroase programe de extindere universitară și colegii comunitare și prin rețele profesionale. Sunt disponibile, de asemenea, opțiuni de învățare online. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.