Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați multiplu Online Certificate Programe în Designul experienței utilizatorului în New York, Statele Unite ale Americii 2023

1 Online Certificat Programe în Designul experienței utilizatorului în New York, Statele Unite ale Americii 2023

Prezentare generală

New York este un oras cu o mare importanță la nivel mondial și are un impact important asupra comerț, finanțe, mass-media, grafica, moda, cercetare, educatie si tehnologie din lume. Există numeroase învățământ superior și institute de cercetare din oraș mai ales medicina si stiinta vietii.

Un program de proiectare a experienței utilizatorului învață studenții abilitățile de a crea afișaje interactive. Cursurile acoperă subiecte care includ design de jocuri, design interactiv de afișare și expoziții interactive educaționale. Elevii învață să folosească povestirea pentru a crea afișaje interactive convingătoare.

SUA rămâne cea mai populară destinație din lume pentru studenții internaționali. Universitățile din SUA domină clasamentul mondial și țara oferă, de asemenea, o mare varietate de locații de studiu interesante. Sistemele universitare de stat sunt parțial subvenționate de guvernele de stat și pot avea multe campusuri răspândite în stat, cu sute de mii de studenți.

Un certificat este un obiectiv educațional pentru mulți studenți care doresc să își îmbunătățească vizibilitatea în rândul solicitanților de locuri de muncă. Certificatele le pot oferi studenților competențe mai bune și experiență în mai multe discipline diferite precum afaceri, finanțe, ospitalitate, conducere și management.

Citeste mai mult

Filtre

 • Certificat
 • Statele Unite ale Americii
 • Studii de design
 • Designul experienței utilizatorului
 • New York
Domenii de studiu
 • Studii de design (1)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu