Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 26 Online Certificate Programe în Știința calculatoarelor în Statele Unite ale Americii 2023

26 Online Certificat Programe în Știința calculatoarelor în Statele Unite ale Americii 2023

overview

Pe măsură ce domeniul de studiu al științei calculatoarelor a devenit din ce in ce mai prevalent, multi nu au crezut că acest domeniu de studiu ar putea continua. Doar în anii 1950 știința calculatoarelor a început să fie observată ca o știință legitimă în rândul cadrelor universitare. Mulțumită brandului IBM aceasta a devenit parte a culturii de masă.

SUA rămâne cea mai populară destinație din lume pentru studenții internaționali. Universitățile din SUA domină clasamentul mondial și țara oferă, de asemenea, o mare varietate de locații de studiu interesante. Sistemele universitare de stat sunt parțial subvenționate de guvernele de stat și pot avea multe campusuri răspândite în stat, cu sute de mii de studenți.

Un certificat este un obiectiv educațional pentru mulți studenți care doresc să își îmbunătățească vizibilitatea în rândul solicitanților de locuri de muncă. Certificatele le pot oferi studenților competențe mai bune și experiență în mai multe discipline diferite precum afaceri, finanțe, ospitalitate, conducere și management.

read_more

filters

  • Certificat
  • Statele Unite ale Americii
  • Studii tehnologice
  • Știința calculatoarelor
fields_of_study
  • Studii tehnologice (26)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format