Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 2 Online Certificate Postuniversitare  (Certificat de Studii Postuniversitare) Programe în Instruction în Regatul Unit 2023

2 Online Certificat de Studii Postuniversitare Programe în Instruction în Regatul Unit 2023

overview

Studiul academic al instruirii poate implica crearea de curriculum pentru a facilita experiențele mai bune de învățare a elevilor. Elevii de programe de instruire pot întâlni o varietate de subiecte bazate pe educație, inclusiv tehnici practice de proiectare instructivă și legile și etica practicilor educaționale curente.

Marea Britanie, Regatul Unit este mai mult de 300 de ani și cuprinde patru națiuni constitutive: Anglia, Scoția, Țara Galilor și Irlanda de Nord. Marea Britanie a fost un centru de învățare pentru ultimii 1000 ani și are mai multe universități vechi și distins. Studenții străini constituie o parte importantă a corpului student la universitati din Marea Britanie.

Un certificat de studii postuniversitare este un program educațional destul de scurt, care poate fi câștigat de către studenții care au deja o diplomă de licență sau a lui. Prin completarea acestui program academic, studenții îmbunătăți cunoștințele de specialitate, iar acestea pot fi în măsură să câștige mai mulți bani în cariera lor alese.

read_more

filters

  • Certificat de Studii Postuniversitare
  • Regatul Unit
  • Pedagogie
  • Instruction
fields_of_study
  • Pedagogie (2)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format

related_fields_of_study