Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 3 Online Certificate Postuniversitare  (Certificat de Studii Postuniversitare) Programe în Conducere educațională în Statele Unite ale Americii 2023

3 Online Certificat de Studii Postuniversitare Programe în Conducere educațională în Statele Unite ale Americii 2023

overview

Conducerea unităților de învățământ întruchipează activitatea de administratori ai școlilor. responsabilitățile tipice includ adesea curriculum și de planificare a programului, crearea de politici educaționale, sprijin pentru profesori și orientare pentru succesul studenților. Acești profesioniști ar putea fi responsabile pentru a promova îmbunătățirea scorului de testare sau de a aduce cu privire la reforma educațională.

SUA rămâne cea mai populară destinație din lume pentru studenții internaționali. Universitățile din SUA domină clasamentul mondial și țara oferă, de asemenea, o mare varietate de locații de studiu interesante. Sistemele universitare de stat sunt parțial subvenționate de guvernele de stat și pot avea multe campusuri răspândite în stat, cu sute de mii de studenți.

Un certificat de studii postuniversitare este un program educațional destul de scurt, care poate fi câștigat de către studenții care au deja o diplomă de licență sau a lui. Prin completarea acestui program academic, studenții îmbunătăți cunoștințele de specialitate, iar acestea pot fi în măsură să câștige mai mulți bani în cariera lor alese.

read_more

filters

  • Certificat de Studii Postuniversitare
  • Statele Unite ale Americii
  • Pedagogie
  • Conducere educațională
fields_of_study
  • Pedagogie (3)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format