Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați multiplu Online BSc-uri Programe în Ashland, Statele Unite ale Americii 2023

1 Online BSc Programe în Ashland, Statele Unite ale Americii 2023

overview

Cu atât colegii și universități publice și private, Ashland are o multime de instituțiile de învățământ pentru a alege de la. Acestea variază de la Universitatea de Stat Morehead, Kentucky Christian University, Universitatea Marshall și Universitatea din Ohio.

SUA rămâne cea mai populară destinație din lume pentru studenții internaționali. Universitățile din SUA domină clasamentul mondial și țara oferă, de asemenea, o mare varietate de locații de studiu interesante. Sistemele universitare de stat sunt parțial subvenționate de guvernele de stat și pot avea multe campusuri răspândite în stat, cu sute de mii de studenți.

Un program de Licență în Științe este perfect pentru studenții care vor să își îmbunătățească cunoștințele practice și experiența de lucru. Un BSc le poate oferi studenților oportunități personale și profesionale mai bune.

read_more

filters

  • BSc
  • Statele Unite ale Americii
fields_of_study
    Abilități de viață Arta spectacolului Asistență medicală Auto-îmbunătățire Aviație Construcții Jurnalism și comunicare în masă Limbi străine Modă Pedagogie
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format