Keystone logo

43 Online BSc Programe în Studii economice 2024

Filtre

Filtre

  • BSc
  • Studii economice
Domenii de studiu
  • Studii economice (43)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Online BSc Programe în Studii economice

Pentru a obține o diplomă de licență, un student trebuie să completeze un anumit număr de cursuri care se concentrează pe un anumit domeniu. Programele de BSC online diferă, în general, de cele din campus, deoarece toate cursurile sunt finalizate de la distanță.

Ce este un BSC online în economie? Aceste programe sunt destinate persoanelor care doresc să dobândească competențe în înțelegerea atât a principiilor microeconomice, cât și a celor macroeconomice. În plus față de angajarea în cursuri pentru a susține cunoștințele de afaceri generale, elevii pot lua, de asemenea, clase care se încadrează în contabilitate, finanțe și principii de marketing. Unele programe ghidează studenții prin cursuri dedicate examinării factorilor socio-politici care afectează economia. Majoritatea programelor au ca scop pregătirea studenților pentru succes într-o lume a afacerilor în schimbare rapidă.

Participanții la un program BSC on-line pot dezvolta abilități care nu sunt relevante numai în mediul de afaceri, ci în viața lor personală.Mulți studenți constată că cunoștințele lor de lucru privind dispozitivele tehnologice au crescut ca urmare a cursului lor. Managementul timpului și abilitățile de comunicare interpersonală se pot îmbunătăți și ele.

Costul de înscriere într-un program online de BSC poate varia foarte mult. Elevii trebuie să vorbească cu birourile de admitere ale școlilor în care sunt interesați să afle detalii despre cost și durata programului.

După ce a obținut o diplomă de licență în economie, elevii pot găsi că sunt bine pregătiți să exceleze atât în ​​sectorul public, cât și în cel privat. Agențiile guvernamentale, organizațiile non-profit și întreprinderile corporative sunt câteva dintre instituțiile în care un absolvent poate găsi o carieră. În cadrul acestor instituții, studenții pot ateriza în posturi de bancheri, analiști financiari, brokeri de valori, auditori și specialiști în asigurări. Câștigarea unei diplome de bacalaureat poate, de asemenea, face mai ușor această cale de a continua educația ulterioară prin stabilirea fundației pentru studii postuniversitare.

Deciderea programului pe care îl puteți introduce poate fi o provocare pentru mulți oameni. Dacă aveți nevoie de asistență, căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.