Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați multiplu Online BSc-uri Programe în Servicii de construcții în Irlanda 2024

1 Online BSc Programe în Servicii de construcții în Irlanda 2024

Prezentare generală

programe de servicii de construcții sunt de obicei găsite în cadrul departamentelor de inginerie. Studiile se concentrează adesea pe elementele de bază ale ingineriei mecanice și electrice pentru a oferi studenților posibilitatea de a dezvolta abilități în crearea de clădiri confortabile, durabile și eficiente din punct de vedere energetic.

Irlanda implementat în ultimul timp o lege, care mandate toți elevii din învățământul universitar pentru a aplica pentru împrumuturi guvernamentale pentru a le permite să realizeze visele lor mai mari academice. Limba oficială în primul rând este irlandez, de asemenea, cunoscut sub numele irlandez Gaelic, dar engleza (a doua limbă oficială) este utilizat pe scară mai largă. Capitala națională este Dublin. Irlanda este renumit pentru celebrarea Ziua Sfântului Patrick (17 martie) peste tot în lume.

Un program de Licență în Științe este perfect pentru studenții care vor să își îmbunătățească cunoștințele practice și experiența de lucru. Un BSc le poate oferi studenților oportunități personale și profesionale mai bune.

Citeste mai mult

Filtre

 • BSc
 • Irlanda
 • Construcții
 • Servicii de construcții
Domenii de studiu
 • Construcții (1)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu

  Domenii de studiu conexe