Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați multiplu Online BSc-uri Programe în Relații cu clienții în Statele Unite ale Americii 2023

1 Online BSc Programe în Relații cu clienții în Statele Unite ale Americii 2023

overview

Un program de relații cu clienții este, de obicei, conceput pentru a ajuta elevii să învețe abilitățile de care au nevoie pentru a lucra în cariere, care sunt orientată spre client, cum ar fi cele din ospitalitatea și industria de vânzare cu amănuntul. Programele pot include cursuri de marketing, comunicare, comportamentul consumatorului, vânzări și management.

SUA rămâne cea mai populară destinație din lume pentru studenții internaționali. Universitățile din SUA domină clasamentul mondial și țara oferă, de asemenea, o mare varietate de locații de studiu interesante. Sistemele universitare de stat sunt parțial subvenționate de guvernele de stat și pot avea multe campusuri răspândite în stat, cu sute de mii de studenți.

Un program de Licență în Științe este perfect pentru studenții care vor să își îmbunătățească cunoștințele practice și experiența de lucru. Un BSc le poate oferi studenților oportunități personale și profesionale mai bune.

read_more

filters

 • BSc
 • Statele Unite ale Americii
 • Studii de afaceri
 • Relații cu clienții
fields_of_study
 • Studii de afaceri (1)
  • back_to_main_category
  locations
  find_more_locations
  degree_type
  duration
  study_pace
  teaching_languages
  teaching_languages
  study_format

  related_fields_of_study