Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați multiplu Online BSc-uri Programe în Inginerie maritimă în Plymouth, Regatul Unit 2023

Online BSc Programe în Inginerie maritimă în Plymouth, Regatul Unit 2023

Prezentare generală

Plymouth sau pesteri locale, mai exact, sunt acasa, la depozitele din Paleoliticul superior și oase de Homo sapiens. Există cinci instituții de învățământ superior, dintre care unul este una dintre cele mai mari universitati din Marea Britanie.

Inginerie marină, în termeni generali, este proiectarea și construcția de nave din sectorul maritim și a altor obiecte și structuri legate de ocean, cum ar fi docuri sau cordaj. clase tipice includ arhitectura navala, hidrodinamica, proiectarea sistemului de propulsie și știința materialelor.

Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, cunoscut sub numele de Regatul Unit și Marea Britanie, este un stat suveran situat pe coasta de nord-vest a Europei continentale.Cele două cele mai renumite universități (și mai vechi) sunt Oxford și Cambridge (adesea menționată ca Oxbridge de mulți britanici), Anglia are, de asemenea, o serie de alte instituții de clasă mondială, inclusiv mai multe de la Londra (în special Imperial College, London School of Economics, University College Londra și Regele 's College din Londra, toate fac parte din Universitatea din Londra)

Terminarea unui program de Licență în Științe poate dura în jur de patru ani, dar beneficiile obținerii unor competențe îmbunătățite pot dura o viață întreagă. Multe școli oferă opțiuni de studiu online sau part time, așa că obținerea unei diplome de BSc poate fi convenabilă și pentru studenții care sunt foarte ocupați.

Citeste mai mult

Filtre

  • Inginerie maritimă
Domenii de studiu
  • Studii de inginerie (0)
  • Înapoi la categoria principală
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu