Keystone logo

0 Online Programe în Științele vieții Botanică 2024

Filtre

Filtre

  • Științele vieții
Domenii de studiu
  • Științele vieții (0)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Niciun program nu corespunde criteriilor dvs. de căutare. Vă rugăm să vă rafinați filtrele.

Clear filters

Online Programe în Științele vieții Botanică

Ce este botanica?
Botanica este studiul plantelor. Aceasta implică examinarea vieții plantelor și clasificarea plantelor. Botanistii studiaza structura, functia, cresterea si dezvoltarea plantelor. Ei investighează, de asemenea, modul în care plantele interacționează cu mediul lor și cum sunt folosite de oameni.

Ce pot face cu o diplomă în Botanică?
O diplomă în botanică poate duce la o carieră într-un număr de domenii diferite, inclusiv agricultură, horticultură, silvicultură și știința mediului. Botaniștii pot găsi locuri de muncă la agenții guvernamentale, companii private sau instituții de cercetare. Ei pot lucra și ca consultanți independenți.

De ce este important să studiezi botanica?
Botanica este importantă pentru că ne ajută să înțelegem lumea naturală și plantele pe care ne bazăm pentru alimente, medicamente și alte produse. Botaniștii studiază modul în care plantele cresc și se dezvoltă, ceea ce ne poate ajuta să îmbunătățim randamentul culturilor, să dezvoltăm noi medicamente și să găsim modalități de conservare a speciilor de plante pe cale de dispariție. De asemenea, botanica ne ajută să înțelegem evoluția plantelor și rolul pe care acestea îl joacă în ecosisteme.

Ce grade sunt disponibile în Botanică?
Există o serie de tipuri diferite de grade de botanică disponibile la nivel de licență și absolvent. Programele de licență oferă de obicei o licență în științe (BS) în botanică, în timp ce programele postuniversitare pot oferi un master în științe (MS) sau un doctor în filozofie (Ph.D.) în botanică. Programele variază în ceea ce privește concentrarea, dar toate oferă studenților o educație cuprinzătoare în biologia plantelor.

Ce voi studia în timpul diplomei mele de Botanică?
În timpul unui program de licență în botanică, studenții vor urma cursuri de fiziologie a plantelor, ecologie, taxonomie și evoluție. Ei vor primi, de asemenea, instruire în lucrul de teren și cercetarea de laborator. Studenții pot avea oportunitatea de a participa la stagii sau proiecte de cercetare independente.