Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 18 Online BA Programe în Studii de marketing 2024

18 Online BA Programe în Studii de marketing 2024

Prezentare generală

Un grad online permite studenților să ia cursuri pe cont propriu de timp, ori de câte ori și oriunde au acces la internet. Acest lucru face o alegere excelenta face pentru cei care nu pot participa cu ușurință o clasă tradițională. On-line sau este licențiat burlaci de grade de arta, sunt opțiuni populare care au nevoie de aproximativ patru ani pentru a finaliza.

Deci, ce este un BA on-line în marketing? Acest tip de grad îi ajută pe elevi să învețe totul despre procesul de expunere a consumatorilor la bunuri și servicii și de a le convinge să facă achiziții. Ea poate acoperi subiecte precum psihologia consumatorului, campanii de publicitate, teoria de afaceri, comunicare, relații publice, cercetare de piata, corporate finance, sau copywriting. Elevii pot învăța despre forme de marketing, care includ publicitatea tradițională, anunțuri de imprimare, marketing viral, optimizarea motorului de căutare, branding sau comunicate de presă.

S-ar putea găsi o mare varietate de beneficii provin dintr-o diploma in marketing.Pentru mulți elevi, comunicarea lor sau abilități de gândire critică sunt îmbunătățite după completarea unui program de genul asta. În plus, având o diplomă de licență poate oferi un avantaj valoros într-o piață globală competitivă de locuri de muncă.

Rețineți că, costul total al unei astfel de grad va depinde de mai mulți factori diferiți. Pentru unul, prețurile de școlarizare vor varia între diferitele instituții; pentru o alta, costurile materiale se schimba in fiecare an. Contactați-școala aleasă pentru mai multe informații financiare.

Multe cariere ar putea fi urmărite după ce vor câștiga un BA on-line în marketing. De multe ori, elevii merg pe pentru a deveni profesioniști de marketing, fie de lucru într-un departament de publicitate într-o companie mare sau la o firmă de publicitate independentă. Elevii pot deveni, de asemenea, analiști, manageri, consultanți, designeri, sau chiar liber-profesioniști. Unii aleg să își continue studiile și a câștigat o diplomă de master sau MBA.

În cazul în care doriți să începeți, vă putem ajuta.Doar de căutare pentru programul de mai jos si contacta biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • BA
  • Studii de marketing
Domenii de studiu
  • Studii de marketing (18)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu