Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 43 Online BA Programe în Gestionarea afacerilor 2024

43 Online BA Programe în Gestionarea afacerilor 2024

Prezentare generală

O diplomă de licență este un program educațional care îl educă pe particularitățile, teoria și aplicarea practică a ideilor în câmpul dvs. de interes. Programele de licență iau, de obicei în jurul valorii de patru ani de studiu full-time pentru a finaliza. Licențiat în programe de arte se străduiesc să ofere studenților o înțelegere de vârf de multe discipline educaționale.

Ce este un BA online în Management? Este un program de Bachelor of Arts completat on-line prin clase virtuale, forumuri de discuții și prelegeri postate. Learning managementul afacerilor învață elevii fundamentele de operațiuni de afaceri cu clase de obicei concentrându-se pe contabilitate, management, marketing, logistică, sisteme de informare, de luare a deciziilor și de resurse umane.

Cei proficiencies învățat de la obtinerea gradul dumneavoastră de licență în managementul afacerilor sunt numeroase.Acest program de gradul dezvoltă abilități de conducere ale elevilor, oferă cunoștințe practice despre modul în care funcționează întreprinderile, consolidează abilitățile de luare a deciziilor și echipează studenții cu numerație ADEPT.

Costurile pentru acest program de studii poate varia în funcție de faptul dacă un student participă full-time sau part-time, precum și costul taxelor de program. Pentru că cheltuielile sunt atât de dependenți de o varietate de factori de localizare, cel mai bine este să contactați birourile de admitere ale școlilor în care sunteți interesat de cele mai recente informații de cost.

cariere comune pe care elevii aleg după ce a absolvit cu BA lor online în Management includ afaceri, antreprenoriat și managementul pozițiilor internaționale - în special în întreprinderi de contabilitate, de marketing, servicii de sănătate și finanțe. Ca student, puteți alege, de asemenea să se specializeze educația pentru a se potrivi calea ta cariera dorită.De exemplu, dacă doriți să fie într-un post de conducere într-o companie de logistica, puteți alege să se specializeze în logistică. V-ar lua lecții de nivel superior în acest domeniu, împreună cu câteva cursuri de management suplimentare pentru a vă asigura că sunteți gata.

Este rapid și simplu pentru a începe cariera educațională în managementul afacerilor. Căutați programul de mai jos si contacta biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • BA
  • Studii de afaceri
  • Gestionarea afacerilor
Domenii de studiu
  • Studii de afaceri (43)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu