Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați multiplu Online A-level Programe în Studii clasice în Regatul Unit 2023

Online A-level Programe în Studii clasice în Regatul Unit 2023

Prezentare generală

Disciplina studiilor clasice se concentrează, în general, pe analiza civilizațiilor antice, inclusiv a celor din Roma și Grecia. Studenții pot învăța despre istoria, politica, limba, tehnologia, cultura, arta, literatura și organizarea acestor societăți.

Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, cunoscut sub numele de Regatul Unit și Marea Britanie, este un stat suveran situat pe coasta de nord-vest a Europei continentale.Cele două cele mai renumite universități (și mai vechi) sunt Oxford și Cambridge (adesea menționată ca Oxbridge de mulți britanici), Anglia are, de asemenea, o serie de alte instituții de clasă mondială, inclusiv mai multe de la Londra (în special Imperial College, London School of Economics, University College Londra și Regele 's College din Londra, toate fac parte din Universitatea din Londra)

Școlile britanice utilizează niveluri A pentru a determina dacă un student este pregătit să studieze la nivel universitar. Un scor mare pe aceste examene poate fi cheia pentru a intra într-un program de licență dorit.

Citeste mai mult
Domenii de studiu
  • Studii umaniste (0)
  • Înapoi la categoria principală
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu