Read the Official Description

Dacă sunteți de gândire de noi provocări, noi oportunități sau pur și simplu cred că e timpul pentru a începe acest proiect le-ați dorit mereu, asta e cursul tău.

Cu "Programul Superior în Antreprenoriat" vă vom ajuta să dobândească cunoștințele necesare pentru a face ideea ta o realitate.

Adresat

Orice persoană care are spirit antreprenorial și dorința de a cunoaște modul în care, la un moment dat, trebuie să mount proiectul dumneavoastră pentru a minimiza riscurile.

Colegiul de studenți, profesioniști care lucrează sau nu în mod autonom. Toate tipurile profil nu are loc în acest curs, atâta timp cât crezi că provocările tale pot fi îndeplinite.

Acest master are posibilitatea de a obține un grad dublu, cu o recunoaștere universitate. Pentru a aplica, studentul trebuie să fie în posesia unui grad recunoscut la nivel național.

reusind

Ai o idee? Ai dorința și puterea de a lupta pentru ea? Apoi ai un proiect. Obiectivul principal al Programului Superior în spirit antreprenorial este de a explica studenților diferitele dimensiuni ale construirii unei afaceri, învățându-i instrumentele necesare de care aveți nevoie pentru a le atinge. Obiectivele detaliate ale cursului sunt: ​​- Pentru a înțelege procesul de creare a unei noi societăți - Furnizarea de antreprenor o prezentare generală a proiectului - înțelege factorii cheie de succes - formarea participanților în utilizarea instrumentelor de bază a începe managementul - instruirea antreprenorilor să pregătească planul de afaceri ... și mai presus de toate cred ca un antreprenor.

Cerințe

Nu sunt necesare cunoștințe specifice cursului de formare subiect sau specifice necesare pentru admitere.

Metodologie

Metodologia programului este de 100% on-line. Prin campusul online, Business School Spania și sesiuni de videoconferință studentul va finaliza formarea.

Program taught in:
Spaniolă
Acest curs este Online
Start Date
Sept. 2019
Duration
Request Info
Part-time
Price
1,850 EUR
Cereți bursa. Posibilitatea de până la 40%
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sept. 2019
End Date
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
End Date