Citește Descrierea Oficială

VIA Pro 120 TESL / TESOL Programe diploma sunt concepute pentru persoanele care doresc să urmeze o carieră în predarea limbii engleze ca limba a doua (ESL) pentru non-vorbitori nativi de limba engleza. Organismul național de acreditare în Canada pentru aceste programe este TESL Canada.

Online Programul nostru TESL / Diploma TESOL este conceput pentru persoanele fizice care nu locuiesc în apropierea unui program în clasa, lucrează și / sau au un program limitat, sau pur și simplu doresc să studieze în ritmul lor propriu. Acest program este format din 10 de cursuri de scurtă durată, care trebuie finalizate în ordine.

Absolvenții de Pro 120 TESL / TESOL programe de diplomă VIA sunt eligibile pentru a aplica pentru TESL / TESOL Canada profesionala un certificat Standard. Acesta este standardul de bază pentru cadrele didactice ESL din Canada, atât în ​​programele publice si private școlare. În plus, certificarea TESL / TESOL Canada este o cerință pentru toți profesorii din școlile membre ale Limbi Canada.

După înregistrarea pentru acest program, elevilor li se dă manual și accesul direct la tutor-ului dumneavoastra. Programul este format din 10 de cursuri. Fiecare curs are două fișiere, un fișier PDF de lecturi pentru a completa portofoliul de text, și un fișier Word de întrebări și exerciții. Aceste fișiere va fi trimis la tine. Fișierul atribuire (Word) trebuie completat și returnat tutore pentru marcarea și comentarii.

Toate exercițiile trebuie să fie completate și depuse prin e-mail înainte de a începe următorul curs. Există zece cursuri și o Practică care trebuie să se încheie cu succes la absolvent de la acest program.

Start Date

Acest program este auto-paced. Elevii pot începe în orice moment și trebuie să termine în termen de 1 an.

Program predat în:
Engleză
Acest curs este Online
Start Date
Sept. 2019
Duration
1 an
Part time
La zi
Price
1,650 CAD
Contactati-ne azi pentru o reducere de 10%!
După locații
După dată
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare

Sept. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date