Studii de masterat în media digitale și marketing social

Generalități

Programul de descriere

Obiectivul de Master în Marketing Digital și Social Media este de a instrui profesioniști de top care au nevoie să dezvolte și să pună în aplicare strategii de marketing de succes pentru a ajunge la consumatori pe piețele existente și prin intermediul noilor media digitale.

La finalizarea Maestru, studenții vor fi capabili să:

  • Stăpânirea tehnicilor de comerț electronic, de vânzare pe web și generatoare de trafic spre site-uri.
  • Stabilirea unor obiective adecvate pentru marketingul online și să evalueze ROI acestor acțiuni.
  • Adâncire de poziționare teme, succes de dezvoltare web, CRM, e-mail marketing sau Social Media Marketing.
  • Executam strategii de marketing digitale și campanii de publicitate de proiectare pe Internet.
  • Schimbarea modului în care societatea se referă, comunică și gestionează relația cu clienții și piețele, să se adapteze la economie și societate.

Adresat

Maestrul se adresează tuturor celor cu studii superioare și care sunt interesați în specializate în domeniile de marketing social media digitale, e-commerce și. De asemenea, toți acei antreprenori care doresc să înceapă o afacere care se bazează pe mediul digital și trebuie să știe cheile și oportunitățile de pe Internet.

Recunoaștere

din titlu oficial

Studenții care îndeplinesc cerințele de la UDIMA obține un titlu de Master în Marketing Digital și Social Media predate de UDIMA, pe lângă titlul de Master Professional eliberat de Centrul pentru Studii Financiare.

UDIMA Cerinte: Posedă grad, diplomă de colegiu o diplomă de licență sau echivalent.

Metodologia

Cursuri online. lunile februarie și octombrie a fiecărui an, sunt pornite. Durata normală este de 12 luni.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

UDIMA, una universidad sin distancias «La UDIMA pretende ser una Universidad sin distancias, en la que aprender haciendo resulte el factor primordial que dote a todos nuestros estudiantes de las comp ... Citeste mai mult

UDIMA, una universidad sin distancias «La UDIMA pretende ser una Universidad sin distancias, en la que aprender haciendo resulte el factor primordial que dote a todos nuestros estudiantes de las competencias precisas para emprender y asegurar su empleabilidad.» La Universidad a Distancia de Madrid (UDIMA) es una institución oficial de enseñanza superior, innovadora, abierta y flexible. Citește mai puţin