Specialist în cercetare și analiză de jocuri online

Generalități

Programul de descriere

De ce să alegeți acest program?

Acest curs online vă va permite să vă adânciți în modelul MBP Scouting și funcționarea și utilizarea Scoutismului profesional. O veți face prin provocări și mecanici de joc (gamificare) și o poveste care vă va pune în pielea unui cercetaș junior care a ajuns recent la o echipă de profesioniști. Pe scurt, veți avea acces la tot conținutul programului în persoană într-un mod confortabil, atractiv și motivant: veți învăța cum să cunoașteți tipurile existente de Scouting și să identificați atât elementele de analiză ale jucătorilor, individual, cât și echipa, precum și toate cheile pentru crearea unui raport total al adversarului.

În special, veți cunoaște instrumentele tehnologice de analiză de ultimă generație și veți învăța cum să utilizați unul dintre ele pentru a culege, comanda și interpreta informațiile în conformitate cu tiparele metodologice și pentru a confrunta concurența atât în echipa dvs., cât și în analiza rivalului. Toate acestea în mod autonom, dar și împărtășind ceea ce învățați cu comunitatea și profesorii MBP .

În cele din urmă, în acest curs, veți cunoaște elementele de bază ale analizei jocului și ale culegerii de informații din competiții pentru a lua decizii coerente și eficiente ulterior.

 • Dedicație: 45 de ore (9 săptămâni)
 • Ediția următoare: 27 noiembrie 2020
 • Certificare: specialist în cercetare de la Școala de antrenori MBP
 • Studiază în ritmul tău și în momentul care ți se potrivește mai bine

Ce vei învăța?

 1. Să cunoască, să descrie și să evalueze comportamentele individuale și colective.
 2. Să analizeze și să optimizeze abilitățile și abilitățile jucătorilor de fotbal din etapa de înaltă performanță.
 3. Să înțeleagă și să consilieze despre dinamica individuală și de grup în echipele de fotbal competitive.
 4. Să observe aspectele structurale și dinamice ale fotbalului.
 5. Să analizăm în profunzime toate fazele de joc și momentele unei echipe.
 6. Pentru a selecta și aplica cele mai adecvate strategii, metode, tehnici și tehnologii pentru analiza jocului.
 7. Să dobândească cunoștințe privind crearea de panouri de analiză și utilizarea proiectelor în software-ul de analiză.
 8. Pentru a partaja date prin rapoarte și propuneri de acțiuni sau modele metodologice.

Cum vei învăța?

 • Analizând Live. Analizând, în direct, una dintre echipele La Liga care au sediul în Barcelona: FC Barcelona sau RCD Espanyol.
 • Informație. Căutarea, gestionarea, analizarea, rezumarea și conectarea informațiilor direct sau indirect legate de fotbalul competitiv.
 • Creați rapoarte. Descoperirea modului de creare a rapoartelor pentru antrenori, jucători sau echipă și instituții, inclusiv utilizarea instrumentelor tehnologice.
 • Recunoscând. Recunoașterea aspectelor cheie în analiza performanței sportive.
 • Poftind. Aprofundarea în aspecte generale și specifice ale fotbalului.
 • Echipă. Autonom și lucrând în echipă.

Structura cursului

Felicitări! Tocmai ați semnat ca scout junior la MBP . Suntem la opt meciuri distanță de finală și avem nevoie de ajutorul tău pentru a ne atinge obiectivul. Știm că nu va fi ușor și trebuie să muncim din greu pentru a reuși, dar cu efortul tuturor vom reuși!

În timpul acestor opt meciuri, veți învăța funcționarea și utilizarea Cercetării profesionale. Pentru a face acest lucru, va trebui să parcurgeți diferitele faze care formează acest proces de învățare: studierea teoriei în vestiar, punerea în practică în timpul sesiunii de antrenament, efectuarea a ceea ce ați învățat în timpul meciului și, în sfârșitul, împărtășindu-l în conferința de presă.

 • Se potrivește cu 1 și 2. Modelul de cercetare MBP . Vom cunoaște Scouting-ul și funcțiile sale, vom vedea în special abordarea MBP și vom identifica diferitele tipuri de analize.
 • Meciul 3. Structura echipei și analiza dinamicii. Vom explora concepte precum apelul oficial și sistemul de joc, vom studia jucătorii în funcție de poziția lor și vom face primul pas în analiza dinamică a echipei.
 • Meciul 4. Analiza fazelor ofensive. În acest modul vom analiza faza de atac în cele trei subfaze ale sale: pornire, construire și finalizare.
 • Meciul 5. Analiza fazei defensive. Aici vom cunoaște în profunzime faza defensivă: analizarea celor trei tipuri de blocuri defensive și apărarea jocului direct.
 • Meciul 6. Analiza fazelor tranzitorii. Vom aprofunda ambele tranziții de la atac la apărare și de la apărare la atac.
 • Meciul 7. Analiza strategiei. Vom analiza strategia diferitelor piese fixe: lovituri de colț, lovituri libere, aruncări și lovituri de pedeapsă.
 • Potrivirea 8. Modele metodologice.
 • Proiect cross-curricular. Pentru a finaliza cursul, va trebui să faceți, individual, analiza a două meciuri jucate de echipe profesionale. Va trebui să analizați structura și dinamica, diferitele faze ale jocului și, în cele din urmă, strategia. Pentru a face acest lucru, veți utiliza un program de analiză video, unul dintre cele mai importante instrumente pentru cercetașii profesioniști.

Păreri

"Un curs 100% recomandat, l-aș putea defini ca un curs în care vă veți bucura de învățare. Metodologia MBP și prezentarea sa sunt de un standard foarte ridicat, foarte utile pentru a descoperi toate detaliile analizei unei echipe și a unui meci. " Jesús Galilea

"Recomand cursul de Cercetare și Analiza Jocurilor de la MBP School of Coaches pentru a crește cunoștințele despre cum este jocul. În plus, vă mulțumesc foarte mult pentru tratamentul tuturor oamenilor din MBP , care m-au ajutat în orice moment . " Luís Omar Tapia

"Cursul mi-a fost foarte util pentru a comanda și a sublinia multe lucruri pe care le-am văzut uneori, dar pe care nu m-am oprit să le analizez, ceea ce m-a împiedicat să acord o importanță reală fiecărui concept. De asemenea, să îmi pot organiza analiza și structura în etape, ceea ce m-a ajutat să-mi fac munca mai profesională și mai clară. " Manuel Mayo

Ultima actualizare Nov 2020

Despre facultate

MBP School of Coaches’ mission is to “optimize the tactical level of the coaches to their maximum exponent” thanks to the patented MBP Method that is being used by professional coaches and players in ... Citeste mai mult

MBP School of Coaches’ mission is to “optimize the tactical level of the coaches to their maximum exponent” thanks to the patented MBP Method that is being used by professional coaches and players in more than 15 countries already. Citește mai puţin