Spaniolă un curs de nivel

Generalități

Programul de descriere

Scopul nivel spaniol Un curs este de a promova dobândirea de patru competențe esențiale: ascultarea, vorbire, citire și scriere în limba spaniolă. Ea face acest lucru într-o structură de cinci secțiuni.

Acest lucru Un nivel de curs se referă la noua programa liniara Edexcel cu scopul de examene în luna mai / iunie 2018 sau ani mai târziu.

Cursul acoperă următoarele 8 unități:

  • Unitatea de 1: La Evolución de la sociedad española
  • Unitatea 2: La Política y Artística Cultura en el mundo de Habla Hispana
  • Unitatea 3: Literatura alegere: Bodas de Sangre de Lorca
  • Unitatea 4: ascultatul, Lectura și traducere
  • Unitatea 5: La inmigración y la sociedad española multiculturale
  • Unitatea de 6: La dictadura franquista y la transición a la Democracia
  • Unitatea de 7: Literatura alegere: Cronică de una muerte Anunciada de Gabriel Garcia Marquez
  • Unitatea de 8: Listening nivel-A, Lectura și traducere

Fiecare lecție începe cu un set de obiective clar stabilite și o explicație a locul său în programul general de studiu. Învățarea eficientă este încurajată prin activități frecvente și întrebări de autoevaluare. Există douăsprezece Alocări marcate Tutor (cunoscut sub numele de TMAs).

Acest curs se pregătește studenții în calitate de candidați privați, astfel încât acestea pot rezerva examenele la un centru de examen adecvat la finalizarea studiilor lor.

Abilitati practice / Cursuri

Nu există nici cursuri cu această programă.

Cerințe preliminare

Vom admite Candidații pentru cursuri de nivel, care au un minim de 4 a lui GCSE la gradul C și mai sus. Acest lucru ar trebui să includă spaniolă la clasa C sau mai sus.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Distance Learning Courses Limited (t/a Distance Learning Centre) is a leading provider of distance learning / home study / Open Learning courses and a respected course developer. As well as developing ... Citeste mai mult

Distance Learning Courses Limited (t/a Distance Learning Centre) is a leading provider of distance learning / home study / Open Learning courses and a respected course developer. As well as developing our own course materials we are also agents for many other top distance learning providers and currently offer over 250 distance learning courses through the Distance Learning Centre website and we are also an authorised partner for distributing the official CIW Self Study Kits. Citește mai puţin
Marea Britanie online