Lumea devine din ce în ce mai conectată la nivel global. Iar pentru cei care au curajul să-l urmărească, oportunitățile se extind dincolo de frontiere. Comunitățile se reunesc pentru a învăța, a colabora, a inova și a se adapta. Un pod, care leagă aceste oportunități: este limba engleză. Examenul internațional de testare a limbii engleze (IELTS) este o dovadă standard acceptată a competențelor engleze de către vorbitori de limba engleză non-nativi în peste 9.000 de organizații din peste 140 de țări. Mai mult decât atât, examenul IELTS are o reputație internațională ca fiind cel mai răspândit test de limba engleză pe tot globul, datorită criteriilor sale de înaltă calitate și de control. Examenul este folosit nu numai pentru scopuri de imigrare, ci și pentru educație și motive profesionale.

Programul de pregătire pentru testul IELTS al Aston American University oferă un pachet standard și un pachet premium și îi va oferi studenților cunoștințele de testare aplicabile și îi va ajuta pe elevi să înscrie la examenul IELTS cel mai înalt punctaj (rezultat) "bandă" posibil. Instructorii instruiți live de la Aston American University vor oferi, de asemenea, studenților IELTS pregătiți cu instrumentele necesare pentru a finaliza toate materialele de curs concepute pentru a suplimenta capacitatea de a înscrie bine în ziua testului. În plus față de orele individuale de lucru unu-la-unu, fiecare elev va avea o atenție personalizată pentru toate activitățile și misiunile.

Urmând pasul următor de a vă pregăti pentru examenul IELTS de la Aston American University , veți obține cunoștințe suficiente necesare pentru a vă aplica în cele patru zone de testare ale limbii engleze:

  • Ascultare
  • Citind
  • Scris
  • Vorbitor

Cerințe de program

Înainte de a începe un curs de pregătire IELTS la Aston American University , studenții trebuie să efectueze un test de evaluare a plasamentului pentru a evalua nivelul actual al fiecărui elev la nivel de competență în limba engleză. Testul de evaluare va determina nivelul corespunzător al elevilor care urmează să fie plasat pentru a reuși cel mai bine în ziua testului.

Elevii care nu îndeplinesc cerințele de a fi plasați fie la nivelul B1, fie la nivelul B2 vor trebui să urmeze un curs preliminar ESL (engleza ca a doua limbă). Acest lucru este necesar pentru pregătirea mai bună a studenților pentru un nivel mai ridicat de competență în limba engleză, care este obligatoriu pentru ambele niveluri ale cursurilor pregătitoare IELTS de la Aston American University . Pentru studenții care au absolvit oricare dintre nivelurile de curs și au performanțe slabe sau abia reușesc să atingă obiectivele minime de curs, Aston American University poate sugera să repete cursul sau să se înscrie la nivelul următor (B2) înainte de a lua examenul IELTS.

Cursul IELTS

După finalizarea testului de evaluare, studenții vor fi plasați fie în:

Nivelul B1

  • Înțelegeți aspectele esențiale de bază ale limbii engleze și puteți interpreta principalele puncte de discuție în mediile sociale comune;
  • În prezent, puteți să interacționați în cele mai frecvente situații în care se vorbește limba engleză; și
  • Puteți să descrieți și să descrieți experiențele comune și să puteți raționa furnizând explicații și feedback.

Nivelul B2

  • Înțelegeți punctele principale la detalii complexe și abstracte și sunteți capabili să înțelegeți și să comunicați la nivel tehnic;
  • Comunicați clar cu fluiditatea pentru a purta o conversație și pentru a interacționa cu diferiți vorbitori de engleză într-o varietate de setări sociale; și
  • Afișați motive clare pentru a explica puncte de vedere opuse și opuse într-o gamă largă de subiecte.

Calendar academic

Fiecare nivel (B1 sau B2) este un curs online de 10 săptămâni, care începe în prima săptămână a fiecărei luni (pentru noii studenți). Elevii sunt obligați să studieze on-line trei la patru (3-4) ore pe săptămână și să completeze toate misiunile. Sesiunea de introducere a cursului online este instruită de instructori particulari care vor ghida fiecare elev prin sistemul de învățare. În timpul cursului, instructorii particulari vor urmări cu regularitate progresele fiecărui elev; verificarea notelor, alocărilor și comunicării cu studenții cu privire la orice preocupare IELTS prep.

De-a lungul cursului, fiecare student va primi sprijinul și asistența deplină atât de către instructorul lor privat, cât și de personalul de sprijin al Aston American University . Membrii echipei de sprijin din Aston American University vor monitoriza pentru a se asigura că studenții progresează fără probleme în conformitate cu programul de pregătire al fiecărui elev IELTS și că toate misiunile și activitățile sunt finalizate.

Sistemul de examen și trecerea cursului

Elevii trebuie să participe la conferințele web online (sesiuni individuale) cu instructorul lor pentru toate orele alocate, în plus față de finalizarea tuturor cursurilor online. Elevii care nu îndeplinesc toate cerințele programului nu vor fi eligibili să treacă și ar putea fi nevoiți să reia cursul. Instructorii pot sugera ore suplimentare de îndrumare pentru studenții care nu sunt pregătiți să treacă la următoarea etapă a pregătirii lor IELTS.

Sistemul de e-learning

Sistemul de e-învățare este un sistem de management educațional online, cu materiale de curs adaptate, în care studenții și lectorii interacționează. Materialele de curs includ prezentări, lecturi, videoclipuri, misiuni, chestionare și un examen final. În urma înscrierii, se va emite un nume de utilizator unic și o parolă pentru fiecare student să acceseze platforma de e-learning.

Program predat în:
Engleză

Vezi 5 mai multe cursuri de la Aston American University »

Ultima actualizare March 14, 2019
Acest curs este Online
Start Date
Înscriere Deschisă
Duration
10 săptămâni
Part time
La zi
Price
1,750 USD
Pachetul standard. USD 3200 de școlarizare pentru pachetul Premium.
După locații
După dată
Start Date
Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare

Înscriere Deschisă