Programul superior de organizare a evenimentelor, protocolului și turismului de afaceri este un program inovator, cu o metodologie adaptată mediului de afaceri, care vine să răspundă provocărilor și nevoilor sectorului, atât companiilor publice, cât și celor private.

Programul este împărțit în 30 de credite comune cu un itinerar destinat specializării și managementului, cu un sens fundamental practic, în care cunoașterea este combinată cu dezvoltarea personală și profesională a elevului.

Programul, dezvoltat sub formă de metode online sau combinate, poate fi finalizat în 9 luni, datorită modelului flexibil de învățare care se adaptează nevoilor participanților.

Dacă doriți să vă specializați în organizarea de evenimente, turism de protocol și de afaceri, dar nu aveți o diplomă universitară sau timp pentru a participa la curs sau pentru a vă face viața familială și cea profesională compatibilă cu formarea dvs., acesta este programul de care aveți nevoie.

La final, veți primi un program de studii superioare, emis de Universitatea din Lleida, EAE Business School și Ostelea.

Motive pentru studierea Programului superior de organizare a evenimentelor, protocolului și turismului de afaceri din Ostelea:

 • Turismul de afaceri continuă să crească și menține un potențial ridicat de dezvoltare, atât în ​​Spania, cât și în restul lumii, ceea ce îl face un sector care oferă numeroase oportunități profesionale.
 • Spania este una dintre principalele țări din lume în sectorul turismului de afaceri sau MICE, datorită numărului mare de evenimente internaționale organizate anual, astfel că companiile au nevoie de profesioniști instruiți în cunoașterea sectorului.
 • Programul Superior de la Ostelea are, de asemenea, garanția a doi parteneri care sunt o referință în domeniul formării la nivel național: EAE Business School, a doua cea mai reputație școală de afaceri din Spania, în conformitate cu clasamentul Merco 2014; și la Universitatea din Lleida, prima universitate publică din Spania în domeniul calității predării, potrivit Fundației pentru Cunoaștere și Dezvoltare, care a fost recent distinsă ca Campus de Excelență Internațională.

Profilul recomandat

Programul superior este adresat tuturor persoanelor cu sau fără diplomă universitară (nu este o cerință de acces la program) care doresc să se specializeze în organizarea de evenimente, protocol și turism de afaceri, dar nu au timp să participe la curs; sau care doresc să-și facă viața profesională și viața de familie compatibile cu formarea lor, profitând de flexibilitatea metodologiei de predare în cadrul căreia se dezvoltă acest program.

obiective

Programul de organizare a evenimentelor, protocolului și turismului de afaceri vă va permite:

 • Dezvoltați evenimente culturale pentru companiile din acest sector.
 • Gestionați evenimente organizate de companiile sponsorizate.
 • Lucrează în departamentele instituțiilor publice dedicate implementării politicilor culturale, patrimoniale și artistice.
 • Organizați târguri și alte evenimente de promovare comercială, precum și găzduirea de congrese.
 • Organizați târguri și alte evenimente de promovare comercială, precum și găzduirea de congrese. convenții, conferințe și alte congrese în unitățile hoteliere

Curriculum

Programul de organizare a evenimentelor, protocolului și turismului de afaceri din Ostelea este clasificat în 4 module:

 • Introducere în turismul de afaceri
 • Gestionarea evenimentelor
 • protocol
 • Comunicarea evenimentelor

oportunităţi de carieră

Obiectivul acestui program este pregătirea și pregătirea profesioniștilor pentru organizarea de evenimente culturale, gestionarea evenimentelor organizate de companiile sponsorizate și lucrul în departamentele instituțiilor publice dedicate implementării politicilor culturale, patrimoniale și artistice. La sfârșitul programului superior elevul va fi pregătit să:

 • Organizați evenimente culturale pentru companii private, clienți publici sau individuali.
 • Gestionați și organizați evenimente de sponsorizare, sponsorizare și patronaj pentru companiile care utilizează aceste tehnici ca modalitate de a comunica cu piața lor.
 • Dezvoltarea carierei sale profesionale în relații publice și agenții de comunicare dedicate organizării de evenimente și evenimente de promovare comercială pentru clienții săi.
 • Să fie responsabil, în cadrul unui lanț sau hotel, pentru organizarea de evenimente, convecții și conferințe care vor avea loc.

Carierele serviciului Career Careers servesc drept punct de întâlnire între studenți, absolvenți și companii colaboratoare și alte grupuri de afaceri care solicită profesioniști din sectorul instruit în Ostelea.

titrare

Participantul care completează cu succes programul va obține TITLU TRIPLE:

 • Titlul programului superior în organizarea evenimentelor, protocolului și turismului de afaceri de către Ostelea, Școala de Turism
 • Titlul programului superior în organizarea evenimentelor, protocolului și turismului de afaceri de către EAE Business School.
 • Gradul de la Universitatea din Lleida.
Program predat în:
Spaniolă

Vezi 6 mai multe cursuri de la OSTELEA | Distancia »

Ultima actualizare July 21, 2018
Acest curs este Online
Start Date
Sept 2019
Duration
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date
Location
Termen limită de aplicare
End Date
Location
Termen limită de aplicare
End Date