Citește Descrierea Oficială

Turismul este una dintre cele mai importante activități economice ale economiei spaniole și unul dintre sectoarele fundamentale ale dezvoltării sociale și economice a țării. În cadrul sectorului, zona de restaurare, cu peste 270.000 de unități și 1,3 milioane de locuri de muncă, este una dintre cele mai rapide crescânde și una dintre piesele-cheie ale turismului. Modelul de afaceri de restaurare necesită o identitate foarte marcată, cu scopul de a se diferenția în mod clar de concurență.

Programul superior în managementul companiilor de catering și al produselor alimentare

Programul oferă un itinerar cu o abordare care, pe de o parte, vă va ajuta să obțineți un set de abilități profesionale care să vă permită o integrare mai rapidă și mai satisfăcătoare în sectorul de catering și, pe de altă parte, să vă treziți și să vă consolidați mentalitatea întreprinzător. Datorită modelului de învățare flexibil, care se adaptează nevoilor participanților, acest program, dezvoltat în cadrul modului online sau amestecat, se poate realiza în nouă luni.

Dacă obiectivul dvs. este de a se specializa în gestionarea de catering și companiile alimentare

De ce să studiezi programul superior în restaurante și companii alimentare

Sectorul turismului este una dintre cele mai rapide industrii din lume, dar și una din cele care se schimbă cel mai mult odată cu apariția noilor tehnologii. Transformarea afectează întregul sector în general, dar în special restabilirea și industria alimentară

În acest context al evoluției continue a sectorului, companiile solicită profesioniștilor și managerilor cunoștințe de management și cu abilitatea de a inova și de a dezvolta strategii pentru a atinge obiectivele companiei și pentru a răspunde cerințelor clienților.

obiective

Ce veți putea să faceți după finalizarea programului?

  • Să cunoască în profunzime sectorul restaurării
  • Elaborarea planurilor strategice pentru aplicarea imediată
  • Accesul la funcțiile de răspundere în acest domeniu
  • Supraveghează negocierile cu furnizorii, atingând o eficiență economică maximă în gestionarea achizițiilor
  • Planificați, organizați, direcționați și controlați activitățile companiilor din acest sector

Curriculum

Programul Înalt în Managementul Afacerilor în Alimentație și Restaurare

Modulul 1. Strategia, marketingul și marketingul:

  • Analiza și planificarea strategică.
  • Strategii de marketing și marketing. Experiența clientului

Modulul 2. Managementul persoanelor și aspectele juridice:

  • Resurse umane și abilități manageriale.
  • Aspecte juridice.

Modulul 3. Gestiunea economico-financiară:

  • Contabilitate și finanțe.
  • Gestiunea bugetului

Modulul 4. Gestionarea operativă internă a companiei:

  • Gestionarea operațiunilor și a calității serviciilor de catering.
  • Gestiunea achizițiilor. alimente

Cerințe și certificare

Pentru a realiza programul superior, nu este necesar să aveți o calificare prealabilă.

Student care completează cu succes programul va obține TITLU TRIPLE:

  • Titlul de Superior în Managementul Afacerilor în Alimentație și Restaurare
  • Titlul de Superior în Managementul Afacerilor în Alimentație și Restaurare
  • Gradul de la Universitatea din Lleida.
Program predat în:
Spaniolă

Vezi 6 mai multe cursuri de la OSTELEA | Distancia »

Ultima actualizare July 21, 2018
Acest curs este Online
Start Date
Sept. 2019
Duration
9 luni
Part time
După locații
După dată
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare

Sept. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date
Location
Termen limită de aplicare
End Date
Location
Termen limită de aplicare
End Date