Sectorul turismului este unul dintre principalele motoare ale dezvoltării economice și creării de locuri de muncă, ambele societăți direct legate de sector și alte companii care înțeleg că activitatea lor sau o parte a acesteia poate fi legată de sectorul turistic, iar turistul ca un posibil client .

Programul de top management al companiilor de turism răspunde acestei abordări într-un mod în care participanții pot cunoaște principalele domenii ale sectorului turistic și tendințele sale actuale.

Trecând prin diferite domenii funcționale ale companiei, dar întotdeauna luând în considerare sectorul și potențialul client căruia i se adresează, participanții la programul superior vor dezvolta abilități pentru managementul și managementul companiilor care se concentrează asupra sectorului.

Propunerea începe cu o prezentare generală a sectorului și o reflecție strategică asupra companiei. Cel de-al doilea bloc se ocupă de marketing și turistul înțeleg ca un consumator: cum sunt consumatorii actuali, cum să le atingă și, mai presus de toate, cum să-și atingă așteptările. În cel de-al treilea modul sunt abordate aspectele legate de managementul companiei: aspecte contabile de bază, managementul persoanelor și sisteme și instrumente pentru managementul afacerilor. Cel de-al patrulea modul răspunde pentru a oferi instrumente pentru implementarea unui nou serviciu, inclusiv o viziune a noilor tendințe din acest sector. În cele din urmă, sunt dezvoltate competențele orientate spre dezvoltarea abilităților personale și profesionale ale participanților.

De ce un program mai mare în Managementul afacerilor în turism astăzi?

Situația turistică actuală, de o constantă incertitudine, o face să fie cel mai bun timp pentru a instrui și a investi timp pentru a obține cunoștințe care vă vor permite să progresați profesional, fiind capabili să accesați noi provocări. Aceste provocări, care se pot reflecta în realitatea de afaceri a turismului, vor fi abordate printr-un plan de afaceri, care va oferi o capacitate financiară strategică, analitică și economică a sectorului.

Este momentul oportun pentru a profita de mediul în schimbare al profesionistului în managementul turismului, pentru a oferi o schimbare calitativă în profilul său ca viitor manager.

În contextul național (primirea turismului) și din punct de vedere agregat, turismul de afaceri a avut un impact economic estimat de aproape 4.400 de milioane de euro în ultimul an.

obiective

Programul de Management al Turismului vă va permite:

 • Cunoașterea sectorului turistic: cunoașterea diferitelor sale domenii și poziționarea companiei în acest sector.
 • Aplicarea marketingului către sector: cunoașterea aspectelor cele mai relevante ale marketingului aplicate sectorului, cum să satisfaceți așteptările turismului în calitate de consumator și principalele canale de comunicare și promovare.
 • Gestionarea resurselor: cunoașteți principalele aspecte și instrumentele de gestionare a resurselor unei companii (contabilitate, managementul oamenilor ...).
 • Proiectarea produselor și a serviciilor: Dezvoltarea capacității de creativitate și inovație în industrie și gestionarea durabilă printr-o pregătire integrală și specializată, calificând participanții pentru asumarea unor funcții de răspundere în companii care organizează evenimente sau în domenii de activitate Protocolul instituțiilor.
 • Abilități manageriale: Dezvoltarea abilităților manageriale necesare unui manager global al companiilor din sectorul turismului pentru a se asigura că se dezvoltă o activitate de colaborare asertivă și participativă între toți membrii echipei.

Curriculum

Programul de Management al Afacerilor în Turism din Ostelea este clasificat în 5 module:

 • Orientare către compania turistică
 • Mixul de marketing și turismul în calitate de consumator
 • Adresa resurselor
 • Design de produse si servicii
 • Instrumente de dezvoltare profesională

titrare

Participantul care completează cu succes programul va obține TITLU TRIPLE:

 • Titlul programului superior în managementul companiilor de turism de către Ostelea, Școala de Turism
 • Titlul programului superior în managementul companiilor de turism de către EAE Business School.
 • Gradul de la Universitatea din Lleida.
Program predat în:
Spaniolă

Vezi 6 mai multe cursuri de la OSTELEA | Distancia »

Ultima actualizare July 21, 2018
Acest curs este Online
Start Date
Sept 2019
Duration
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date
Location
Termen limită de aplicare
End Date
Location
Termen limită de aplicare
End Date