Programul executiv în managementul afacerilor superioare

Generalități

Programul de descriere

Ce este?

Program orientat către formarea liderilor de afaceri, cu nevoia de a-și transforma organizația în fața provocărilor unei lumi extrem de globalizate și competitive.126615_photo-of-man-holding-a-book-927022.jpg

vedere

Volatilitatea pieței, tendințele socio-economice și inovația perturbatoare au transformat realitatea afacerilor, creând provocări de neconceput pentru organizațiile contemporane. În acest scenariu, există o necesitate imperativă de a ne adapta la schimbări în mod continuu, de a învăța să trăim cu incertitudine și de a face față problemelor cu o complexitate ridicată, identificând în același timp oportunitățile prezente și viitoare generate de noile tendințe.

Această situație crește proeminența Senior Management. Liderii care trebuie să-și orienteze viziunea spre viitor cu o mentalitate pe termen lung și o strategie orientată spre creștere, orientată spre creștere, printr-o atitudine inovatoare de gestionare a schimbărilor. Acești lideri noi trebuie să implementeze mecanisme de planificare, organizare și control suficient de flexibile pentru a se adapta la noile condiții, dintr-o perspectivă strategică și sistemică, construind și dezvoltând echipe de conducere dintr-o conducere organizațională solidă.

Impactul deciziilor principalului manager al unei organizații asupra oamenilor din jurul său este enorm. Managementul afacerilor și managementul talentelor este o artă care necesită reînnoire constantă. Prin urmare, dezvoltarea profesională și personală a celor care au organizat cursul organizației este esențială pentru a adăuga valoare, atât pentru compania lor, cât și pentru societate.

obiectiv

Programul executiv Senior Business Management este o propunere academică la nivel internațional, proiectată cu cele mai recente tendințe din lumea afacerilor. Obiectivul său este de a pregăti specialiștii în management oferind instrumente teoretico-practice care îi permit să facă față în mod eficient provocărilor noilor scheme organizatorice. Aceasta implică: luarea deciziilor; proiectarea strategiei; planificare și control; în cadrul unei scheme extrem de complexe în care organizațiile concurează pentru a se insera și a supraviețui într-un context global.

O educație superioară, la care poți accesa și îmbogăți cu cele mai bune practici, prin experți în Business Management din diferite părți ale lumii, care îți expun viziunea și cunoștințele, cu o diversitate culturală a participanților în funcție de nevoile de instruire pentru Înțelegeți conceptele în cauză.

profil

Orientat către antreprenori, CEO-uri, directori și manageri care conduc companii și organizații, pentru a-și consolida încrederea și abilitățile pentru managementul superior.

  • Antreprenori, directori și directori asistenți care doresc să-și îmbunătățească abilitățile în managementul superior.
  • Managerii profesioniști sau non-profesioniști care doresc să se consolideze ca Administratori.
  • Proprietarii și managerii de IMM-uri din orice sector care caută răspunsuri și instrumente de management sistematic pentru a face față creșterii companiei lor.
  • Administratori de afaceri, contabili, ingineri, licențiat în comerț exterior și profesioniști care încearcă să dobândească abilități de management și / sau să devină certificate.
  • Liderii organizaționali, potențiali manageri sau directori, cu talent de a urca la niveluri superioare ale companiei.
  • Colaboratori care aspiră să ocupe funcții de conducere.
  • Consultanți și consilieri corporativi.
  • Profesorii care doresc să se specializeze în formare.126616_woman-sharing-her-presentation-with-her-colleagues-3153198.jpg

cerinţe

Programul admite candidații care pot contribui substanțial atât în domeniul profesional, cât și în cel academic. În aceste scopuri, trebuie să aveți documentația necesară pentru a începe cursul. Zona academică vă solicită să prezentați cerințele în timp util. În anumite cazuri, în funcție de programul în cauză, trebuie să accesați un interviu de admitere, care este programat convenabil.

  • Fotografie personală (4x4)
  • Copie după pașaport / ID / ID / ID

Învață la nivel global

Modalitatea online este o tendință universală consolidată care permite programelor de instruire să depășească orice obstacol de timp sau spațiu.

Pe baza potențialului excelent oferit de tehnologia actuală, permite accesul la o experiență de învățare optimă, în funcție de așteptările și caracteristicile fiecărui participant, consolidată printr-o lucrare de colaborare globală.

Studenții împărtășesc muncă și conținut în procesul lor de învățare prin elemente de colaborare, promovând crearea de seturi de contacte și rețele cu experți și instituții din alte țări, aspect necesar astăzi pentru a genera o experiență de învățare de calitate superioară.

doinGlobal ™ oferă o experiență de învățare inovatoare, care permite accesul la conținutul de formare în mod interactiv, prin texte, fotografii, videoclipuri, infografii, animații, cazuri și simulări care facilitează înțelegerea conceptelor și implementarea lor în contexte reale.

Acest lucru permite tuturor studenților să concilieze timpul adecvat pentru a studia și pregăti munca, stabilind o interacțiune cu o comunitate de studenți, specialiști, profesori și experți din diferite țări, cu interese comune, care alimentează cu experiența și cunoștințele lor de dezvoltare a conținut specific referitor la subiectele abordate, oferind soluții bazate pe o viziune globală.

Distanțele reduse (și costurile asociate), învățarea orizontală, cu oricine și de oriunde din lume, este o oportunitate, dar unică, puternic exponențial.

În acest context, doinGlobal ™ a dezvoltat, din înțelegerea nevoilor și a tendințelor care încadrează lumea actuală, un proces constant de cercetare a noilor modele de învățare, cu scopul de a oferi societăților cunoștințe specializate aplicate la realitatea, dintr-o perspectivă globală.

Ca organizație dedicată generarii valorii, și-a stabilit contribuția la comunitatea internațională prin proiectarea, dezvoltarea și facilitarea experiențelor de învățare online, interesante și convenabile, bazate pe realizarea în colaborare, pentru dezvoltarea potențialului uman, în diferite domenii de acțiune. , crearea ecosistemelor globale cu studenți, profesori și experți din diferite părți ale lumii.

Clasele online live și clasele față în față

Programul combină clase online în direct și clase din Universitatea din Salamanca (Spania) pentru cei care o preferă. Permiterea unei experiențe unice care să completeze beneficiile ambelor modalități.126617_woman-in-front-of-her-computer-3059745.jpg

certificare

Programul executiv Senior Business Management este un program de recunoaștere internațională, dictat și certificat de doinGlobal (Silicon Valley, CA. SUA) și Universitatea din Salamanca (Spania), în colaborare cu Universidad Americana de Acapulco . Este aliniat la cele mai înalte standarde de calitate educațională în Comunitatea Europeană, pe baza colaborării și cooperării dintre națiuni în domeniul asigurării calității în educație, în ceea ce privește dezvoltarea programelor de învățământ, a cooperării instituționale și Programe de instruire și cercetare.

organizație

doinGlobal ™ este o organizație orientată spre dezvoltarea liderilor globali. O nouă generație de profesioniști care încorporează cele mai bune practici care împărtășesc experiențe cu experți din întreaga lume.

: Contribuție

Proiectarea, dezvoltarea și facilitarea experiențelor de învățare online, interesante și convenabile, bazate pe munca de colaborare, conectând oameni din întreaga lume, prin utilizarea eficientă și responsabilă a tehnologiei inovatoare.

angajament

Inspira oamenii pentru a implementa cele mai bune practici globale care transformă lumea într-un loc mai bun pentru toată lumea.

istorie

Universitatea din Salamanca, fondată în 1218, este universitatea cu cea mai mare istorie din Spania și una dintre cele mai vechi patru din lume deschise în prezent, împreună cu cele din Bologna, Oxford și Paris (acum La Sorbona). Situată în orașul Salamanca, Comunitatea Autonomă Castilla y León, este una dintre cele mai cosmopolite universități cu 30.000 de studenți din mai mult de șaizeci de țări diferite. Marea sa abilitate de a atrage studenți din diferite părți ale lumii se bazează pe certificările, creditele și gradele pe care le prezintă, valabile în întreaga Comunitate Europeană și cu o mare recunoaștere internațională.

800 de ani care transmit cunoștințe

În mai 2018, Universitatea din Salamanca sărbătorește 800 de ani de la înființare (1218). Este cea mai veche universitate din Spania și din lumea hispanică și a treia cea mai veche din Europa. Originea sa, unele școli catedrale, a căror existență datează din 1130. În 1218, Alfonso IX de León a acordat categoriilor de studiu general acestor școli, cu numele de Studii Salmantini. Până în secolul al XVI-lea, a devenit o referință națională și până în secolul al XVII-lea a fost văzută ca cea mai cunoscută și influentă Universitate din Spania. În secolul al XVIII-lea, în timpul domniei lui Carlos al III-lea, au fost efectuate reforme care au făcut-o să devină unul dintre principalele focusuri ale iluminismului spaniol. Astăzi este una dintre cele mai cunoscute și prestigioase universități din lume.

Ultima actualizare Noiembrie 2019

Despre facultate

La Universidad Americana de Acapulco, A.C. es una institución que tiene por fines la impartición de educación media superior y superior especializada en todos los campos del conocimiento promoviendo l ... Citeste mai mult

La Universidad Americana de Acapulco, A.C. es una institución que tiene por fines la impartición de educación media superior y superior especializada en todos los campos del conocimiento promoviendo la investigación, así como la conservación, transmisión y progreso de la cultura mediante la formación integral de sus estudiantes, con la participación comprometida del personal académico y de sus autoridades, procurando su capacitación para el ejercicio de una profesión con sensibilidad social y un sentido trascendente de la vida. Citește mai puţin