Citește Descrierea Oficială

Programul de pregătire pentru certificarea defecțiunilor vizuale

Colegiul de Educație din Texas Tech University oferă curriculum-ul cerut pentru Consiliul de Stat din Texas pentru Certificatul de Educație Certificat Visual Supplemental Certificat Visual EC-12 online. Certificarea necesită, de asemenea, finalizarea cu succes a două examene TExES. Programul de pregătire a certificării vizuale de depreciere vizuală este disponibil atât ca un certificat autonom, fie ca o arie de specializare cu masteranzii în educația specială.

Prezentare generală a programului

 • 24 de ore de credit
 • Programele de certificare pot fi desfășurate independent sau simultan cu un program de masterat.
 • Cele mai multe cursuri sunt oferite online; cu toate acestea, trei cursuri necesită un weekend fiecare de instruire în campus în Lubbock sau Austin, Texas.
 • Condiție: licență și certificare inițială de predare în învățământul general sau special
 • Timpul de finalizare variază. Elevii pot lua până la trei clase în fiecare semestru și două în timpul verii, făcând timpul de finalizare variind în funcție de individ.
 • Cursurile de semestru se aliniază cu Calendarul Academic al Universității Texas Tech. Studenții noi se pot înscrie la începutul fiecăruia dintre cele trei semestre pe tot parcursul anului.

Procesul de aplicare

Deși nu există un termen limită de înscriere, studenții potențiali sunt încurajați să depună toate materialele de înscriere cu cel puțin două luni înainte de înscrierea inițială proiectată.

1. Finalizați aplicația Aplicați Texas.

 • Când vi se cere să vă selectați majorele, alegeți "Certificat de predare - învățământ în colegiul de învățământ", chiar dacă aveți deja certificarea profesorului dumneavoastră . Notă: dacă doriți să continuați masteratul împreună cu cursurile de pregătire pentru certificare, veți selecta ca master în "Master în educație specială".
 • La întrebarea 4 ("Introduceți orice domeniu specific de interes sau specialitate în cadrul propunerii majore"), selectați "Impact vizual (hibrid)" din meniul derulant.
 • Taxa inițială de 60 USD sau 50 USD pentru fiecare aplicație ulterioară (inclusiv modificările datei de intrare, adăugarea / modificarea cererilor de program sau solicitările de readmisie).

2. Completați o aplicație suplimentară așa cum a subliniat școala universitară Texas Tech University.

 • Solicitanții trebuie să aibă înregistrări neoficiale de la toate colegiile și universitățile care au participat anterior trimise la Texas Tech University Graduate School. Dacă sunteți admis, vi se va cere să trimiteți transcrieri oficiale.
 • Toți candidații internaționali trebuie să prezinte dovada competenței engleze înainte ca cererile lor să fie luate în considerare pentru admitere. O listă de examene acceptabile poate fi găsită pe pagina de internet a Studentului International Graduate School Prospective. Acest test este renunțat numai pentru absolvenții de universități din SUA sau universități din țările cu scutire de competențe în limba engleză. Solicitanții care au absolvit cel puțin doi ani consecutivi la un colegiu sau la o universitate din SUA sau într-o țară scutită de competență în limba engleză sunt, de asemenea, scutiți de cerința de competență engleză.

3. Verificați fila Aplicații din Raiderlink pentru a notifica o modificare a statutului de admitere.

4. Dacă intenționați să urmați un Master of Education în Educație Specială, accentul în Visual Impairment, se aplică Colegiului de Educație al Universității Texas Tech. Solicitanții care sunt interesați numai de Programul de pregătire pentru certificarea defecțiunilor vizuale nu trebuie să completeze o aplicație a Colegiului de Educație.

5. Dacă primiți o notificare de respingere, puteți lua legătura cu decanul asociat al educației și cercetării universitare pentru consiliere cu privire la procesul de contestare a admiterii.

Vrei să faci doar unul sau două cursuri? Utilizați statutul Temporary Graduate al Universității Texas Tech pentru a aplica și pentru a lua până la 12 ore de credit fără a finaliza procesul de înscriere la un program de studii.

Cerințe de program

Condiție: Licență, certificare inițială de predare

Programele de certificare pot fi urmărite independent sau în același timp cu un program de masterat. Cele mai multe cursuri sunt oferite online; cu toate acestea, unele cursuri au o componentă pe campus.

Cursuri necesare (24 de ore de credit)

 • EDSP 5300 copii excepționali
 • EDSP 5380 Programe și servicii pentru persoanele cu deficiențe vizuale
 • EDSP 5381 Strategii de instruire pentru persoanele cu deficiențe vizuale †
 • EDSP 5382 Cod Braille pentru predarea persoanelor cu deficiențe vizuale
 • EDSP 5383 Anatomia și funcțiile sistemului vizual †
 • EDSP 5384 Abilități de orientare și mobilitate de bază †
 • EDSP 5389 Strategii pentru studenți cu dizabilități multiple și deficiențe vizuale sau surdocecții
 • EDSP 5093 Internship în educația specială

† Cursurile necesită o sesiune de instruire în week-end

Pentru un Master of Education în Educație Specială, accentul în Visual Impairment, 12 ore de credit suplimentare de cursuri și o evaluare cuprinzătoare sau teză vor fi necesare.

Program predat în:
Engleză
Texas Tech University Worldwide eLearning

Vezi 65 mai multe cursuri de la Texas Tech University Worldwide eLearning »

Acest curs este Online
Start Date
Duration
24 ore
Part time
La zi
După locații
După dată
Termen limită de aplicare
Termen limită de aplicare
Start Date
Iunie 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Iulie 2019
Termen limită de aplicare
Location
Termen limită de aplicare
End Date
Termen limită de aplicare
End Date

Iunie 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date

Iulie 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date