Citește Descrierea Oficială

Programul de pregătire a certificării de diagnosticare a educației

Cursurile pentru Programul de pregătire pentru certificarea educațională a studenților pot fi urmărite independent sau ca un domeniu de accentuare cu Master of Education în Educație Specială. În orice caz, clasele sunt complet on-line, făcând posibilă avansarea carierei în educație fără a intra într-o sală de clasă.

Prezentare generală a programului

 • 36-39 ore de credit
 • Trebuie să locuiască în Texas
 • 3,0 sau mai mult GPA *
 • Cursurile sunt finalizate online.
 • Condiție: diplomă de licență, certificat de predare valabil
 • O diplomă de master și doi ani de experiență didactică sunt necesare pentru a lua teste de certificare de stat pentru Diagnosticul Educațional.
 • Elevilor nu li se cere să se înscrie într-un număr desemnat de cursuri în fiecare semestru, astfel încât timpul de finalizare variază în funcție de individ.
 • Cursurile de semestru se aliniază cu Calendarul Academic al Universității Texas Tech. Noii studenți se pot înscrie la începutul oricărui din cele patru semestre pe tot parcursul anului.

* Solicitanții care au un GPA sub 3.0 vor fi obligați să ia GRE și să efectueze la sau peste un scor echivalent cu o valoare de 3,0 GPA pe secțiunile Reasonare verbală, raționament cantitativ și scriere analitice ale examenului general revizuit GRE® (Graduate Record Examinations) . Consiliul de stat pentru certificarea educatorilor va folosi scorurile de echivalență stabilite de Serviciul de testare educațională, iar Agenția de Educație Texas (TEA) va publica anual scoruri de echivalență pe site-ul TEA. Solicitanții care au o AAP sub 3.0 vor fi revizuiți de la caz la caz și pot fi amânați la o dată ulterioară de admitere.

Procesul de aplicare

Deși nu există un termen limită de înscriere, studenții potențiali sunt încurajați să depună toate materialele de înscriere cu cel puțin două luni înainte de înscrierea inițială proiectată.

1. Finalizați aplicația Aplicați Texas.

 • Când vi se cere să vă selectați majorele, alegeți "Certificat de predare - învățământ în colegiul de învățământ", chiar dacă aveți deja certificarea profesorului dumneavoastră. Notă: dacă doriți să continuați masteratul împreună cu cursurile de pregătire pentru certificare, veți selecta ca master în "Master în educație specială".
 • La întrebarea 4 ("Introduceți orice domeniu specific de interes sau specialitate în cadrul propunerii majore"), selectați "Educational Diagnostic (Online)" din meniul derulant.
 • Taxa inițială de 60 USD sau 50 USD pentru fiecare aplicație ulterioară (inclusiv modificările datei de intrare, adăugarea / modificarea cererilor de program sau solicitările de readmisie).

2. Completați o aplicație suplimentară așa cum a subliniat școala universitară Texas Tech University.

 • Solicitanții trebuie să aibă înregistrări neoficiale de la toate colegiile și universitățile care au participat anterior trimise la Texas Tech University Graduate School. Dacă sunteți admis, vi se va cere să trimiteți transcrieri oficiale.
 • Toți candidații internaționali trebuie să prezinte dovada competenței engleze înainte ca cererile lor să fie luate în considerare pentru admitere. Acest test este renunțat numai pentru absolvenții de universități din SUA sau universități din țările cu scutire de competențe în limba engleză. Solicitanții care au absolvit cel puțin doi ani consecutivi la un colegiu sau la o universitate din SUA sau într-o țară scutită de competență în limba engleză sunt, de asemenea, scutiți de cerința de competență engleză.

3. Verificați fila Aplicații din Raiderlink pentru a notifica o modificare a statutului de admitere.

4. Dacă intenționați să urmați un Master of Education în Educație Specială, accentul în Diagnosticul Educațional, se aplică la Colegiul de Educație al Universității Texas Tech. Solicitanții care sunt interesați numai de Programul de pregătire a certificării pentru certificarea educațională nu au nevoie să completeze o aplicație a Colegiului de Educație.

5. După acceptarea dvs. în cadrul Graduate School pentru un program de certificare, va trebui să aplicați și să fiți acceptat în programul de formare a cadrelor didactice pentru certificare. Aceasta necesită o aplicație electronică. Pentru a fi eligibil pentru certificare, trebuie să completați cererea, să stabiliți un plan de certificare la Departamentul pentru educația cadrelor didactice (donna.brasher@ttu.edu), să vă depuneți certificatul de predare Texas și o înregistrare a serviciului de la biroul de resurse umane la școală cartierul care verifică minim 2 ani de experiență. Vă rugăm să rețineți că, deși puteți fi admis la Școala Universitară, este necesară oa doua cerere de certificare.

6. Dacă primiți o notificare de respingere, puteți lua legătura cu decanul asociat al educației și cercetării universitare pentru consiliere cu privire la procesul de contestare a admiterii.

Vrei să faci doar unul sau două cursuri? Utilizați statutul Temporary Graduate al Universității Texas Tech pentru a aplica și pentru a lua până la 12 ore de credit fără a finaliza procesul de înscriere la un program de studii.

Cerințe de program

Programele de certificare pot fi urmărite independent sau în același timp cu un program de masterat. Toate cursurile sunt oferite online.

Curs de nivelare (dacă este cazul)

 • EDSP 5300 copii excepționali

Core necesar (6 ore de credit)

 • EPSY 5331 Dezvoltarea umană în educație
 • EPSY 5379 Introducere în cercetarea educațională

Secvență de diagnosticare (30 de ore de credit)

 • EDSP 5301 Evaluarea educațională a copiilor excepționali
 • EDSP 5303 Analiza comportamentului aplicat în învățământul special
 • EDSP 5304 Strategii de instruire pentru predarea elevilor cu dizabilități cu incidență ridicată
 • EDSP 5306 Strategii de instruire pentru predarea elevilor cu dizabilități cu incidență scăzută
 • EDSP 5307 Probleme și tendințe în educația specială
 • EDSP 5308 Evaluare autentică pentru studenții cu excepții
 • EDSP 5330 Copii și tineri cu dizabilități cu incidență ridicată
 • EDSP 5396 Evaluare cognitivă / realizare standardizată
 • EDSP 5093 Internship în educația specială
 • EDSP 5094 Stagiu avansat în învățământul special

Pentru un Maestru de Educație în Educație Specială, accentul în Diagnosticul Educațional, este necesară o evaluare cuprinzătoare sau o teză.

Program predat în:
Engleză
Texas Tech University Worldwide eLearning

Vezi 65 mai multe cursuri de la Texas Tech University Worldwide eLearning »

Acest curs este Online
Start Date
Duration
36 - 39 ore
La zi
După locații
După dată
Termen limită de aplicare
Termen limită de aplicare
Start Date
Iunie 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Iulie 2019
Termen limită de aplicare
Location
Termen limită de aplicare
End Date
Termen limită de aplicare
End Date

Iunie 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date

Iulie 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date