Read the Official Description

Programul de certificat de tranziție pentru educația specială

Trecerea de la școală la ocuparea forței de muncă, educația postsecondară sau viața independentă poate fi dificilă pentru oricine, în special pentru persoanele cu handicap. Cursurile necesare pentru certificatul de licență absolvent al Universității Texas Tech în domeniul educației speciale de tranziție sunt concepute pentru a pregăti oamenii pentru a ajuta persoanele cu handicap să facă această tranziție.

Prezentare generală a programului

 • 15 ore de credit
 • Cursurile sunt finalizate online
 • Condiție: licență
 • Timpul de finalizare variază. Elevii pot lua până la trei clase în fiecare semestru și două în fiecare sesiune de vară, făcând timpul de finalizare variind individual.
 • Cursurile de semestru se aliniază cu Calendarul Academic al Universității Texas Tech. Noii studenți se pot înscrie la începutul oricărui din cele patru semestre pe tot parcursul anului.

Procesul de aplicare

Deși nu există un termen limită de înscriere, studenții potențiali sunt încurajați să depună toate materialele de înscriere cu cel puțin două luni înainte de înscrierea inițială proiectată.

1. Finalizați aplicația ApplyTexas.

 • Când vi se solicită să vă selectați majoratul, veți alege "Grad Cert - Tranziția educației speciale".
 • Taxa inițială de 60 USD sau 50 USD pentru fiecare aplicație ulterioară (inclusiv modificările datei de intrare, adăugarea / modificarea cererilor de program sau solicitările de readmisie).

2. Completați o aplicație suplimentară așa cum a subliniat școala universitară Texas Tech University.

 • Solicitanții trebuie să aibă înregistrări neoficiale de la toate colegiile și universitățile care au participat anterior trimise la Texas Tech University Graduate School. Dacă sunteți admis, vi se va cere să trimiteți transcrieri oficiale.
 • Toți candidații internaționali trebuie să prezinte dovada competenței engleze înainte ca cererile lor să fie luate în considerare pentru admitere. Acest test este renunțat numai pentru absolvenții de universități din SUA sau universități din țările cu scutire de competențe în limba engleză. Solicitanții care au absolvit cel puțin doi ani consecutivi la un colegiu sau la o universitate din SUA sau într-o țară scutită de competență în limba engleză sunt, de asemenea, scutiți de cerința de competență engleză.

3. Verificați fila Aplicații din Raiderlink pentru a notifica o modificare a statutului de admitere.

 • După acceptarea dvs. în Școala Universitară și Colegiul de Educație, veți lucra cu un consilier al facultății pentru a dezvolta un plan de diplomă. Dacă primiți o scrisoare de respingere, puteți lua legătura cu decanul asociat al educației și cercetării postuniversitare pentru consiliere cu privire la procesul de contestare a admiterii.

Vrei să faci doar unul sau două cursuri? Utilizați statutul Temporary Graduate al Universității Texas Tech pentru a aplica și pentru a lua până la 12 ore de credit fără a finaliza procesul de înscriere la un program de studii.

Cerințe de program

Programele de certificat pot fi urmărite independent sau în același timp cu un program de masterat. Toate cursurile sunt oferite online.

Cursuri obligatorii (15 ore de credit)

 • EDSP 5390 Seminar în educația specială: Servicii de tranziție pentru studenții cu dizabilități
 • EDSP 5330 Copii și tineri cu dizabilități cu incidență ridicată
 • EDSP 5304 Strategii de instruire pentru predarea elevilor cu dizabilități cu incidență ridicată
 • EDSP 5308 Evaluare autentică pentru studenții cu excepții
 • EDSP 5390 Seminar în educația specială: Curriculum de tranziție în educația post-secundară și modele de ocupare pentru studenții cu dizabilități

Pentru un Master de Educație în Educație Specială, accentul în educația specială de tranziție, 21 de ore de credit suplimentare de cursuri și o evaluare cuprinzătoare sau teză va fi necesară.

Program taught in:
Engleză
Texas Tech University Worldwide eLearning

See 65 more programs offered by Texas Tech University Worldwide eLearning »

Last updated April 25, 2018
Acest curs este Online
Start Date
Iunie 2019
Iulie 2019
Duration
15 ore
Part time
La zi
By locations
By date
Start Date
Iunie 2019
Application deadline
Start Date
Iulie 2019
Application deadline
Start Date
Aug. 2019
Application deadline
Start Date
Ian. 2020
Application deadline

Iunie 2019

Iulie 2019

Aug. 2019

Ian. 2020