Read the Official Description

Programul de certificare a energiei eoliene

Certificatul nostru privind energia eoliană oferă profesioniștilor post-bacalaureat de formare profesională în șase domenii relevante pentru industrie. Puteți alege să faceți cursuri individuale sau să completați cinci din cele șase oferte și să obțineți un certificat profesional în domeniul energiei eoliene. Programul a fost conceput special pentru profesioniștii non-tehnici care doresc să își asume responsabilități manageriale în domeniul energiei eoliene.

Prezentare generală a programului

Toate cursurile au fost dezvoltate de către facultatea de experți din Centrul de Cercetare și Ingineria Vântului TTU (WISE). Fiecare curs este egal cu 38 ore de instruire și poate fi completat independent într-un interval de timp de patru până la șase săptămâni.

Puteți alege cursuri individuale pentru a vă satisface nevoile sau pentru a obține un certificat profesional în domeniul energiei eoliene. Pentru a vă califica pentru certificat, trebuie să completați mai întâi cursul necesar - Advanced Wind Energy Managerial - și apoi să completați patru din cele cinci cursuri elective. Notă: Participanții care nu au experiență în domeniul energiei eoliene sunt încurajați să urmeze cursul introductiv "Energia eoliană 101" și apoi să se înscrie în programul de certificare.

Procesul de aplicare

1. Aplicați la Școala Universității Texas Tech University ca student GCRT. Indicați faptul că codul dvs. de locație principal este "distanță" dacă intenționați să urmați certificatul online și Lubbock dacă intenționați să urmați cursuri personal.

  • Completați o aplicație suplimentară, așa cum a subliniat școala universitară Texas Tech University.
  • Taxa inițială de 60 USD sau 50 USD pentru fiecare aplicație ulterioară (inclusiv modificările datei de intrare, adăugarea / modificarea cererilor de program sau solicitările de readmisie).
  • Elevii care urmează o diplomă de master trebuie să prezinte scoruri de licență (GRE) scoruri la Graduate School.
  • Studenții internaționali: trebuie să depuneți, de asemenea, un test de limbă engleză ca limbă străină (TOEFL) la Școala Universitară.

2. Contactați consultantul pentru energia eoliană pentru a stabili dacă trebuie să vă înscrieți în certificatul tehnic sau manager.

3. Solicitați asistență financiară.

4. După acceptarea în școala postuniversitară, completați formularul Planului de program pentru certificatul de licență înainte de cel de-al doilea semestru al înscrierii în program și trimiteți formularul spre avizare consilierului pentru tehnologia eoliană. Dacă primiți o scrisoare de respingere, puteți lua legătura cu decanul asociat al educației și cercetării postuniversitare pentru consiliere cu privire la procesul de contestare a admiterii.

Cerințe de program

Track tehnic

3 Cursuri necesare

Cursuri opționale (alegeți două)

Traseu managerial

3 Cursuri necesare

Cursuri opționale (alegeți două)

Program taught in:
Engleză
Texas Tech University Worldwide eLearning

See 65 more programs offered by Texas Tech University Worldwide eLearning »

Last updated April 25, 2018
Acest curs este Online
Start Date
Sept. 2019
Duration
By locations
By date
Start Date
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019