Programul de certificare în tehnologiile de date mari

361 Degree Minds

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Programul de certificare în tehnologiile de date mari

361 Degree Minds

O combinație perfectă de tehnologii, date științifice și cazuri de afaceri și informații, acest program se remarcă printre cele mai bune din lume.

Evidențierea cursului

Real-time Internship

Un stagiu vă permite să aplicați cunoștințele de la clasă în situațiile de viață reală. Vă ajutăm să găsiți oportunități de experiență relevantă în cadrul organizațiilor implicate în Big Data Analytics.

Suport pentru plasare

Divizia noastră de plasare îi ajută pe studenții noștri să întâlnească companii care practică Big Data Analytics. Divizia noastră de plasare a plasat studenții în unele dintre companiile de vârf precum Siemens, Megatrends american, Dell și HCL.

Metodologia de formare

Acest curs implică 117 ore de sesiune a Facultății Live și 78 de ore de sesiuni live înregistrate. De asemenea, are mai multe conferințe oaspete în fiecare lună. Împreună cu clasele live, cursul are catalizatori din industrie, sondaje de opinie, observatori și autoevaluări.

Capstone Proiecte

În timpul cursului, elevii urmăresc o cercetare autonomă cu privire la o problemă sau o problemă de alegerea lor, implică cu învățarea academică în disciplinele conexe și - cu supravegherea unui cadru didactic și mentor al industriei - produc o lucrare semnificativă.

Industria Connect

Vă vom conecta cu liderii din industrie care joacă un rol major în Domeniul Date și Analytics. Conectarea cu astfel de persoane vă poate ajuta în vânătoarea de locuri de muncă, în rețeaua de carieră și în progresul profesional.

Aflați prin studii de caz

Studiile de caz vă ajută să evidențiați o examinare contextuală detaliată a unui număr limitat de evenimente sau circumstanțe și a relațiilor acestora. Ajută la obținerea unor informații detaliate despre un individ, un grup sau un eveniment.

Caracteristici cheie ale programului

Efectiv

Oferim o combinație unică de pedagogie futuristică bazată pe cercetare și conținut global de referință. Modulele noastre sunt susținute de o cercetare amplă care a făcut sistemul nostru educațional atât adecvat, cât și interesant pentru elevii noștri.

Facultatea cu experiență înaltă pentru date mari

La 361 DM, avem un grup de facultăți cu înaltă calificare din IIT Kanpur și IIT Kharagpur. Facultățile noastre au colaborat cu PwC și IBM și au mulți ani de experiență în realizarea unor proiecte de mare anvergură și analiză la nivel global.

Certificat de la Scoala de Afaceri Praxis

Praxis Business School, Kolkata, este o școală B premier, ale cărei cursuri sunt clasate printre cele mai importante două din India în domeniul Big Data și Analytics. Este una dintre cele mai de încredere și influente instituții de învățământ de management din India.

Împrumut pentru educație

Educația bună asigură un viitor bun. Ne asigurăm că nevoile dvs. financiare sunt luate în considerare în timp ce vă deplasați înainte în obținerea de educație pentru a construi o carieră minunată. Puteți solicita întotdeauna un împrumut de educație pentru a vă alătura cursurilor selectate.

Internship

Un stagiu vă permite să aplicați cunoștințele de clasă în situațiile de viață reală. Vă ajutăm să găsiți oportunități de experiență relevantă în cadrul companiilor care caută profesioniști calificați în Big Data Analytics.

Suport pentru plasare

Entitatea noastră de suport pentru plasare îi ajută pe studenții noștri să întâlnească companii care lucrează cu Big Data și Analytics. Studenții noștri au fost plasați în unele dintre companiile de vârf, cum ar fi Siemens, Megatrends American, Dell și HCL, pentru a oferi suport de plasare semnificativ.

Platforma de învățare New Age

Platforma i-meta de 361 DM, activată cu clase unice augmentate și cu realitate virtuală, permite învățarea mobilă, adică puteți învăța oricând și oriunde. De asemenea, puteți afla dacă descărcați aplicația 361DM din telefonul smartphone. Platforma noastră facilitează discuțiile de grup, resursele de învățare, înregistrările de performanță, evaluările post-clase, biblioteca electronică și sondajele de opinie în timpul orelor.

Echipa de asistență dedicată

Avem o echipă dedicată care vă sprijină pe tot parcursul cursului - de la aplicarea la certificare! Ne puteți contacta ori de câte ori este nevoie de asistență, doar la apăsarea unui buton.

module

  • Datele mari 101
  • Statistici 101
  • R Programarea
  • Hadoop
  • Metode de acces
  • Datele mari cu Spark și Python
  • Piton
  • RDBMS cu SQL și DWH

Rezultatul programului

Advanced Business Analytics este una dintre cerințele esențiale ale oricărei organizații mari. Timpul este cel mai bun pentru ca cineva să se angajeze într-o carieră în acest domeniu. Posibilități enorme și lipsă extremă în a-și forța candidații să forțeze organizații mari să meargă la fel. Este imperativ ca solicitanții de carieră să profite de această ocazie.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză


Ultima actualizare January 31, 2018
Durata & Pret
Acest curs este Online
Start Date
Data începerii
Iulie 2019
Duration
Durata
16 săptămâni
Cu jumătate de normă
Cu normă întreagă
Price
Preţ
14,000 INR
Locations
India - India Online
Data începerii : Iulie 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Iulie 2019
India - India Online
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala