Programul de Master în Open eGovernment

Generalități

Programul de descriere

Programul de master în Open eGovernment vă oferă planificarea, managementul și abilitățile tehnice necesare pentru ca organizațiile publice conducătoare și transformatoare să fie deschise, inclusive, inovatoare, flexibile și eficiente folosind Tehnologia Informației și Comunicării (TIC).

Programul este oferit ca un set de cursuri la distanță și poate fi studiat în conformitate cu orarul preferat. Prin urmare, programul poate fi studiat oriunde vă aflați în lume și poate fi adaptat cu ușurință la situația dvs. de studiu și de lucru. Programul conține, de asemenea, ateliere non-obligatorii, unul la fiecare semestru, în campusul din Kista, chiar în afara Stockholm. În timpul acestor ateliere, studenții pot întâlni alți studenți, profesori și experți în domeniul e-Government și pot vizita eGovlab, un centru de excelență în guvernare electronică la Universitatea Stockholm.

Programul oferă cunoștințe aprofundate, inclusiv teorii și practici, în domenii precum proiectarea și inovarea serviciilor electronice, democrație electronică, guvernare electronică, inginerie de cerințe, gestionarea și îmbunătățirea proceselor de afaceri, securitatea și confidențialitatea în e-guvernare, TIC arhitectură, integrarea sistemului TIC, precum și managementul proiectelor și schimbărilor. Programul are, de asemenea, o atenție specifică asupra informațiilor de afaceri, sistemelor de asistență decizională și gestionării deschise și mari a datelor pentru e-Government.

Programul de master promovează un nou rol necesar în organizațiile publice, un arhitect de guvernare electronică, rol care are cunoștințele și abilitățile necesare pentru a conduce schimbări activate TIC în sectorul public. Un arhitect e-Government combină cunoștințe despre procesele democratice, serviciul public și administrația publică cu abilități în proiectarea de sisteme TIC eficiente și servicii electronice pentru e-Government.

Programul de masterat este inspirat din modelul democratic suedez, precum și de modelele din zona de guvernare electronică dezvoltate în Europa și în restul lumii.

Carieră

Absolvenții vor găsi funcții de arhitecți IT și de întreprindere, manageri de proiect și agenți de schimbare în organizații publice, precum și organizații private și neguvernamentale care lucrează în zona de guvernare electronică. Absolvenții pot intra și în programe de doctorat pentru o carieră de cercetare.

Programul contur

Programul de Master în Open e-Government este format din cursuri de afaceri și tehnologie, toate oferite sub formă de cursuri la distanță. Programul nostru de programe este conceput pentru a vă propulsa pe o cale de succes în cariera în domeniul e-Government.

Mai multe informații despre program

Credite: 120
Limba: engleză
Forma de studiu: Distanța
Durata: 2 ani
Începe: toamna

Citiți mai multe despre acest program pe site-ul nostru aici! http://dsv.su.se/SMEFO
Mai multe informații pe www.dsv.su.se/ro/

Cerință de calificare

O diplomă de licență sau o diplomă egală cu 180 ECTS

Competență lingvistică

Curs de școală secundară superioară din Suedia Engleză B sau:

IELTS (Serviciul de testare internațională a limbii engleze) - Modul academic: Scorul minim total de 6,5 (fără secțiunea de mai jos 5,5).

TOEFL (Testul limbii engleze ca limbă străină)

Conținutul pe hârtie: Scor minim global de 575 (cu scorul minim de 4,5 în testul scris) Bazat pe Internet: scor minim total de 90 (cu scorul minim 20 în test scris)

Universitatea din Cambridge și Oxford: Certificat în limba engleză avansată sau Diploma de Studii Engleze

Selecţie

Selecția studenților se bazează pe grade de cursuri academice.

Aceasta înseamnă că nu trebuie să trimiteți scrisori de recomandare sau scrisoare de motivație atunci când aplicați la acest program specific.

cerere

Cererea se face online la adresa:

www.universityadmissions.se

Termenul limită de depunere a cererilor pentru toți solicitanții este 15 ianuarie.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Stockholm University is among the top 100 universities in Europe and is one of the largest universities in Scandinavia. The Department of Computer and Systems Sciences (DSV) is part of the Faculty of ... Citeste mai mult

Stockholm University is among the top 100 universities in Europe and is one of the largest universities in Scandinavia. The Department of Computer and Systems Sciences (DSV) is part of the Faculty of Social Sciences at Stockholm University and has a strong partnership with The Royal Institute of Technology (KTH). DSV puts great emphasis on providing quality university education through its excellent faculty and its innovative learning environment. Citește mai puţin