Începând cu succesul programului nostru de campus, programul nostru online este o perioadă completă de 4 termeni (total 16 luni), fiecare termen fiind de 14 săptămâni în lungime. Termenul 1 Fundații, oricine poate aplica (dacă candidatul îndeplinește cerințele de sistem, etc.). După terminarea acestui termen, veți trece mai apoi pentru a vă alege cariera în una dintre următoarele discipline:

 • Mediul pentru jocuri
 • Modelarea suprafeței dure pentru film
 • Modelarea personajelor pentru jocuri
 • Modelarea organică pentru film
 • Dezvoltarea texturii și a aspectului

* Toate software-ul necesar sunt furnizate și licențiate pentru dvs.!

TERMEN 1: Fundația (14 săptămâni)

Industria CG din zilele noastre este foarte solicitantă, având un set divers de aptitudini și capacitatea de a înțelege fundamentul principal al conductei de producție este esențială. Gândiți-vă la Tank Asset Creation Foundation semestru abordează aceste cerințe. Din punctul zero, veți fi ghidați prin fiecare aspect al blocurilor care formează baza pentru toate căile de carieră legate de crearea de active. Aceasta include:

 • O înțelegere largă a Maya
 • Elementele de bază ale texturării în Photoshop și Mari
 • Sculptarea digitală în Mudbox
 • Înțelegerea cuprinzătoare a teoriei de modelare 3D
 • Umbrirea, iluminarea și redarea în Vray
 • Privind la imaginea de ansamblu și planificarea pentru ceea ce urmează

TERMENI 2 & 3: Alegeți calea dvs. de carieră

Fiecare student care completează termenul Fundației își alege specializarea din unul din cele cinci domenii.

Bazandu-se pe abilitatile invatate in termenul Fundatiei, studentii vor incepe specializarea lor in pictura cu textura si se vor concentra pe aceasta in urmatoarele doua semestre. Fiecare oferă noi provocări menite să-și consolideze baza de cunoștințe în pregătirea pentru mentinerea lor unu-la-unu.


Bazându-se pe abilitățile învățate în termenii Fundației, elevii vor începe să se specializeze în modelarea caracterelor pentru industria jocurilor video. Ei vor învăța întregul proces de creare de caractere în timpul perioadei intermediare, ceea ce va conduce la prima lor piesă demo de calitate a rolelor până la sfârșitul termenului avansat. Fiecare semestru oferă noi provocări și niveluri de feedback, menite să împingă potențialul fiecărui elev în pregătirea pentru mentinerea lor unu-la-unu. Obiectivul principal al ultimului termen este de a ghida elevii prin producerea unui demo profesionist care să demonstreze abilitățile necesare pentru a ateriza o poziție la un studio de top.

5) Medii pentru jocuri
Această carieră produce artiști pregătiți pentru locuri de muncă. Bazându-se pe abilitățile învățate în termenii Fundației, studenții vor începe să se specializeze în modelarea mediului pentru industria jocurilor video. Ei vor învăța întregul proces de creare de caractere în timpul perioadei intermediare, ceea ce va conduce la prima lor piesă demo de calitate a rolelor până la sfârșitul termenului avansat. Fiecare semestru oferă noi provocări și niveluri de feedback, menite să împingă potențialul fiecărui elev în pregătirea pentru mentinerea lor unu-la-unu. Obiectivul principal al ultimului termen este de a ghida elevii prin producerea unui demo profesionist care să demonstreze abilitățile necesare pentru a ateriza o poziție la un studio de top.

TERMEN 4: Mentorship (14 săptămâni)

În 2005 am început activitatea de mentorat și am fost perfecționați încă de atunci. În acest semestru final, elevii au sesiuni unu-la-unu cu mentorul lor ales pentru a le ghida prin producția de tambur demo. Acesta este obiectivul final al întregului curs și ceva pe care îl luăm destul de serios, deoarece bobina demo este biletul dvs. de aur pentru a vă așeza un loc de muncă. Puteți alege să luați acest semestru fie online, fie venind la Vancouver și făcându-l personal. Lista noastră de mentori de mai jos: https://www.tttc.ca/about/mentors/

Program predat în:
Engleză
Acest curs este Online
Duration
16 luni
Part time
La zi
Price
14,400 CAD
După locații
După dată
Termen limită de aplicare