Citește Descrierea Oficială

Program de pregătire a certificării de orientare și de mobilitate

Cursurile pentru Programul de pregătire a certificării de orientare și de mobilitate pot fi urmărite independent sau ca un domeniu de mare importanță cu Maeștrii de Educație în Educație Specială. Cursurile oferite pentru a satisface curriculumul necesar pentru Academia de Cercetare pentru Reabilitarea Vizelor

Prezentare generală a programului

 • 27 de ore de credit
 • Cele mai multe cursuri sunt completate online. Cu toate acestea, două cursuri necesare sunt oferite numai on-campus în Lubbock, Texas în timpul lunilor de vară. În plus, două cursuri necesită un weekend fiecare de instruire în campus.
 • Condiție: licență
 • Elevilor nu li se cere să se înscrie într-un număr desemnat de cursuri în fiecare semestru, astfel încât timpul de finalizare variază în funcție de individ.
 • Cursurile de semestru se aliniază cu Calendarul Academic al Universității Texas Tech. Noii studenți se pot înscrie la începutul oricărui din cele patru semestre pe tot parcursul anului.

Procesul de aplicare

Deși nu există un termen limită de înscriere, studenții potențiali sunt încurajați să depună toate materialele de înscriere cu cel puțin două luni înainte de înscrierea inițială proiectată.

1. Finalizați aplicația Aplicați Texas.

 • Când vi se cere să vă selectați majorele, alegeți "Certificat de predare - învățământ în colegiul de învățământ", chiar dacă aveți deja certificarea profesorului dumneavoastră . Notă: dacă doriți să continuați masteratul împreună cu cursurile de pregătire pentru certificare, veți selecta ca master în "Master în educație specială".
 • La întrebarea 4 ("Introduceți orice domeniu specific de interes sau specialitate în cadrul propunerii majore"), selectați "Orientare
 • Taxa inițială de 60 USD sau 50 USD pentru fiecare aplicație ulterioară (inclusiv modificările datei de intrare, adăugarea / modificarea cererilor de program sau solicitările de readmisie).

2. Completați o aplicație suplimentară așa cum a subliniat școala universitară Texas Tech University.

 • Solicitanții trebuie să aibă înregistrări neoficiale de la toate colegiile și universitățile care au participat anterior trimise la Texas Tech University Graduate School. Dacă sunteți admis, vi se va cere să trimiteți transcrieri oficiale.
 • Toți candidații internaționali trebuie să prezinte dovada competenței engleze înainte ca cererile lor să fie luate în considerare pentru admitere. O listă de examene acceptabile poate fi găsită pe pagina de internet a Studentului International Graduate School Prospective. Acest test este renunțat numai pentru absolvenții de universități din SUA sau universități din țările cu scutire de competențe în limba engleză. Solicitanții care au absolvit cel puțin doi ani consecutivi la un colegiu sau la o universitate din SUA sau într-o țară scutită de competență în limba engleză sunt, de asemenea, scutiți de cerința de competență engleză.

3. Verificați fila Aplicații din Raiderlink pentru a notifica o modificare a statutului de admitere.

4. Dacă aveți de gând să urmeze un Master of Education în educația specială, accentul în orientare

5. Dacă primiți o notificare de respingere, puteți lua legătura cu decanul asociat al educației și cercetării universitare pentru consiliere cu privire la procesul de contestare a admiterii.

Vrei să faci doar unul sau două cursuri? Utilizați statutul Temporary Graduate al Universității Texas Tech pentru a aplica și pentru a lua până la 12 ore de credit fără a finaliza procesul de înscriere la un program de studii.

Cerințe de program

Programele de certificat pot fi urmărite independent sau în același timp cu un program de masterat. Cele mai multe cursuri sunt oferite online; cu toate acestea, unele cursuri sunt oferite doar față în față în Lubbock.

Condiție: licență.

Cursuri necesare (27 de ore de credit)

 • EDSP 5380 Programe și servicii pentru persoanele cu deficiențe vizuale
 • EDSP 5383 Anatomia și funcțiile sistemului vizual †
 • EDSP 5384 Abilități de orientare și mobilitate de bază †
 • EDSP 5386 Instruire intermediară și mobilitate pentru persoanele care sunt nevăzători / cu deficiențe vizuale *
 • EDSP 5387 Formare avansată de orientare și mobilitate pentru persoanele care sunt nevăzători / cu deficiențe vizuale *
 • EDSP 5389 Strategii pentru studenți cu dizabilități multiple și deficiențe vizuale sau surdocecții
 • EDSP 5391 Intermediar O
 • EDSP 5392 Advanced O
 • EDSP 5093 Internship în educația specială

† Cursurile necesită o sesiune de instruire în week-end.

* Oferite numai față în față.

Pentru un Master de Educație în Educație Specială, accentul în orientare și mobilitate, 12 ore suplimentare de credit de cursuri și o evaluare cuprinzătoare sau teză vor fi necesare.

Program predat în:
Engleză
Texas Tech University Worldwide eLearning

Vezi 65 mai multe cursuri de la Texas Tech University Worldwide eLearning »

Acest curs este Online
Start Date
Duration
27 ore
Part time
La zi
După locații
După dată
Termen limită de aplicare
Termen limită de aplicare
Start Date
Iunie 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Iulie 2019
Termen limită de aplicare
Location
Termen limită de aplicare
End Date
Termen limită de aplicare
End Date

Iunie 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date

Iulie 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date