Program de master în domeniul științei industria alimentară și de masă

Generalități

Programul de descriere

O Programul de master în alimentație și Știință meselor permite studenților să utilizeze o abordare holistică independentă, critică și trans-disciplinare pentru a lucra cu cercetarea și dezvoltarea de produse alimentare și mese pentru diferite grupuri. Din punctul de plecare al consumatorului de masă, de cercetare relevante vor fi revizuite pentru ca studentul să aprofundeze, extindă și să actualizeze cunoștințele lor, pentru aplicarea acestuia în diverse activități, și de a participa la proiecte de cercetare.

Structură și conținut

Programul cuprinde 60 de credite. Plasamentul de lucru este un curs optional de 7,5 credite. Programul este predat on-line. Cursuri obligatorii (45 credite) sunt marcate cu *

  • * Complexitatea Alegerea alimentelor: Masa de public din perspectiva consumatorului, 7,5 credite
  • * Produse alimentare, și de consum exagerat 7,5 credite Critic,
  • * Statistici aplicate in stiinte medicale, 7,5 credite
  • * Alimente pentru mulți: abordări interdisciplinare și metodologie, 7,5 credite

specializare opționale prin prima sau a doua cursuri de ciclu în teoria alimentară și masă Știință, 15 credite, la Universitatea Kristianstad sau o altă instituție de învățământ superior.

Aceste 15 credite pot include un al doilea ciclu de plasare / stagiu, care cuprinde 7,5 credite * Teza de master, 15 credite

Dezvoltare

Elevii vor dezvolta competența prin dobândirea de cunoștințe metodologice, abilități, judecată și o abordare științifică în cadrul cursurilor Complexitatea Alegerea alimentelor: Masa de public din perspectiva consumatorului, Statistică aplicată în științe medicale, și hrană pentru multe: Abordarea interdisciplinară și metodologia . Această bază va fi completată și pe prin specializarea opțională în domeniul alimentar și masă Știință. Componenta de finală este proiectul gradul în care elevii vor utiliza atât metoda lor și expertiza subiect pentru a dezvolta propriile întrebări și le răspunde printr-un studiu empiric.

Cerințe de intrare și de selecție

Diplomă de licență cu echivalența de 180 de credite într-un domeniu relevant pentru domeniul principal de produse alimentare și de masă Știință, inclusiv un proiect de gradul de cel puțin 15 de credite, sau echivalent, și limba engleză 6 din învățământul secundar superior suedez sau echivalent. Engleza 6 este echivalent cu - English Language International Service Testare (IELTS): o marcă globală de 6,5 și nici o secțiune de mai jos 5.5. - Test de limba engleza ca limbă străină (TOEFL): pe suport de hârtie: Scor de 4.5 (scala 1-6) în proba scrisă și un scor total de 575; Internet bazate pe: Scor de 20 (scala 0-30), în proba scrisă și un scor total de 90. - Cambridge: Certificate in Advanced English, Diploma de Studii de limba engleză sau certificat de competență Gradul Un student care a trecut toate cursurile specificate în programa programul prezent va fi atribuit un grad de Master of Arts (60 credite), în produsele alimentare și Știință masă .

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Kristianstad University was founded in 1977. Today there are about 14,000 students at the campus, situated just 10 minutes from the town centre. On the campus you have access to inspiring meeting plac ... Citeste mai mult

Kristianstad University was founded in 1977. Today there are about 14,000 students at the campus, situated just 10 minutes from the town centre. On the campus you have access to inspiring meeting places and a wide range of services within a short walking distance. Citește mai puţin