Citește Descrierea Oficială

Absolvent Programul de certificat

 • Criminalistica Digital
 • Recuperare în caz de dezastru
 • Asigurarea informațiilor executive
 • Profesionist de securitate informatică
 • Analist IT

Programul de certificat universitar al Consiliului Europei al Consiliului Europei Se concentrează pe competențele necesare pentru ca profesioniștii din domeniul asigurării informațiilor să devină manageri, directori și CIO-uri. Elevii vor experimenta nu numai formare tehnică specializată într-o varietate de domenii de securitate IT, ci și o înțelegere a structurii și comportamentului organizațional, abilitățile de a lucra în interiorul și întreaga structură organizațională și capacitatea de a analiza și de a naviga cu succes în ierarhia sa . Fiecare certificat vizează abilitățile și înțelegerile specifice anumitor roluri în cadrul securității IT a unei organizații. Certificatele pot fi luate individual sau ca un set progresiv de clădiri de cinci clădiri, pe baza celei precedente, pentru a muta elevii de la nivelurile de calificare a practicanților IT la nivelurile de calificare ale executivului IT.

Context:

Asigurarea informațiilor este unul dintre domeniile cu cea mai rapidă creștere și mai nedefinită din lumea de astăzi. La nivel global, definițiile Asigurării de Informații sau IA variază la fel de mult ca informațiile protejate.

Din secrete guvernamentale și informații ale companiilor; Avantajul competitiv al informațiilor medicale private privind persoanele fizice, protecția datelor este o sarcină descurajantă. Rolul organizațional este larg cunoscut și multe economii nu reușesc din perspectiva securității. Hackerii și infractorii cibernetici operează acum în marile inele ale criminalității organizate, făcând miliarde de dolari de la indivizi, corporații și guverne nesuspectate. Nimeni nu e in siguranta.

Organizare:

Universitatea EC-Consiliul a creat un cadru eșantion de roluri funcționale și executive, derivate aproximativ din Departamentul de Securitate Internă esențial al cunoașterii (EBK), publicat în 2008. (LINK?) Folosind această matrice EBK și rolurile de locuri de muncă identificate în descrierile Departamentului american de apărare (DODD8570.2) și de intrare corporativă / industrie, a fost creată organizarea programului ECCUNI Graduate Certificate Program.

Născut din Curriculumul ECCUNI Master of Security Science și cartografiat standardelor industriale, fiecare certificat de absolvent conține o serie de avantaje:

 • Pregătirea pentru certificări recunoscute de industrie
 • Planificarea programului NSA
 • Dezvoltarea conducerii executive
 • Învățământul la nivel de masterat
 • Promovarea gândirii critice
 • Practica etică
 • Bursa & Cercetare

Cursurile specifice din certificate îndeplinesc cerințele programului pentru standardele federale ale Comitetului de Securitate al Telecomunicațiilor și Securității Sistemelor de Securitate (NTISSI) 4011, 4012, 4013A, 4014, 4015 și 4016 pentru profesioniștii în domeniul securității sistemelor informatice, autorităților desemnate de autorizare, administrarea sistemelor în sistemele informatice Securitate, ofițer de securitate a sistemului informatic, certificator de sisteme și analist de risc în domeniul securității informațiilor.

Consultați paginile individuale ale certificatelor de absolvire pentru a identifica mapările.

Instrumentele de curs specificate au fost certificate la cel mai înalt nivel național de către Comitetul pentru Sisteme Naționale de Securitate (CNSS) - LINK - și hărți la standardele NSTISSI enumerate mai sus. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați: CNSS - Comitetul pentru Sistemele de Securitate Națională.

Certificatele de absolvent se bazează unul pe celălalt, deplasându-i pe elevi prin niveluri de aptitudini și nerezolvări direcționate din ce în ce mai mult către funcții de conducere și conducere în Asigurarea Informației.

Certificatele de licență nu garantează certificarea, dar pregătesc studenții pentru a contesta diferitele examene din industrie independente.

Program de livrare:

Programele universitare EC-Council sunt livrate online 100%. Prin experienta de invatare a adultilor, Universitatea EC-Council a rafinat livrarea cursului pentru a include metode de livrare on-line cu componentele e-learning si auto-studiu alaturi de misiuni individuale pentru a crea un mediu de invatare flexibil si de succes pentru a indeplini cerintele dure de programare profesioniști.

Program predat în:
Engleză

Vezi 2 mai multe cursuri de la EC Council University »

Acest curs este Online
Start Date
Sept 2019
Duration
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date