Profesor maestru al limbii spaniole ca limbă străină

Generalități

Programul de descriere

PREZENTARE ȘI OBIECTIVE

Cu peste 500 de milioane de vorbitori, care-l au ca limbă maternă, spaniola este a doua cea mai utilizată limbă maternă în lume, înainte de limba engleză și numai depășit de Mandarin. Conform unui studiu realizat de profesorul Manuel Vázquez de Angel Medel, în 2050, spaniolii va fi cea mai răspândită limbă maternă de pe planetă.

Statele Unite are deja 50 de milioane de cetățeni de origine hispanica, un grup care reprezintă 21% din elevii din învățământul primar. Prin urmare, în licee și universități din această țară, 53% dintre studenții de limbi străine opta pentru limba spaniolă. Aceste dovezi demonstrează proiecția tot mai mare de castiliene la nivel mondial și oportunități de carieră pentru cei care doresc să-l învețe pe la oameni care nu-l au ca limbă maternă.

UNIBA lansează Master său în Profesor de limba spaniolă ca limbă străină, care pregătește viitori profesioniști în cercetare și predare a limbii spaniole ca limbă străină (ELE). Programul oferă o pregătire teoretică și practică cuprinzătoare în predarea limbilor străine în general și, în special, ELE, și, de asemenea, participanților în diferite domenii de cercetare legate de acest domeniu al cunoașterii.

Cu acest curriculum:

 • Vei stăpâni conceptele fundamentale în predarea și învățarea limbilor străine și să știe să le aplice la contexte educaționale specifice.
 • Cunoașteți propriile abordări didactice pentru predarea limbii spaniole ca limbă străină (ELE) și le va pune în aplicare în diverse programe de instruire.
 • Sunteți gata / o să analizeze și să pună în aplicare activități educaționale și să le dezvoltăm în clasă, și care oferă noi oportunități de învățare.
 • Puteți dezvolta cercetarea în procesul de învățare și predare a ELE.
 • Veți ști să utilizeze instrumente care să faciliteze reflecția asupra procesului de învățare propriu, și pentru a evalua performanța de predare proprii în conformitate cu cerințele contextului educațional.
 • Vei primi gradul de un maestru oficial și de formare care vă va permite să urmeze un program de doctorat.
 • Acest titlu de profesor de străinătate spaniolă va oferi oportunitatea perfectă de a vă antrena la distanță într-un loc de muncă a cererii în creștere.

Necesitățile de acces

Profilul recomandate

Acest master se adresează în special absolvenților / ca și absolvenți / ca (sau absolvenți / studii străine comparabile) în filologie, traducere și pedagogie sau alți absolvenți care doresc să-și reorienteze cariera lor, indiferent dacă spanioli sau străini. De la originea sa, comandantul a avut un pronunțat caracter internațional și studenții au terminat cele cinci continente. Se intenționează ca această diversitate este menținută și a permis să-și continue care reprezintă activitatea de îmbogățire interculturală cu grupuri de elevi din medii diverse.

CERINȚE GENERALE

În conformitate cu dispozițiile articolului 16 din Decretul regal 1393/2007, din 29 octombrie, pentru a accesa de grade de masterat oficial, unul trebuie să fie în posesia uneia dintre următoarele titluri:

 • Spaniolă diplomă universitară oficială.
 • Titlu eliberat de o instituție de învățământ superior în cadrul EHEA care dă dreptul țara de emisiune, pentru a accesa învățăturile de masterat oficial lui.
 • În afara titlului SEIS. În acest caz, aprobarea pentru o diplomă spaniolă oficial universitare sau de verificare (fără aprobare) de la Universitatea din Barcelona a fi necesar în cazul în care studiile realizate sunt echivalente cu calificarea oficială universitate din Spania și împuternici studiile realizate în țara emitentă gradul, accesul la studii de masterat oficiale. Acceptarea într-un maestru oficial nu, în orice caz, aprobarea prealabilă de titlu sau de recunoaștere în alte scopuri decât să urmărească predare de master scopuri.

Cerințe specifice

Fii un absolvent / absolvent AO / a (sau au un grad comparabil străin) în Filologie, Lingvistică, traducere, Educație, Educație și Limbi Moderne. De asemenea, candidații / alte calificări aferente în domeniul cunoașterii științelor sociale și juridice (istorie, drept, economie, etc.), de asemenea, să fie acceptate, ca formarea lor le permite să se învețe discursuri profesionale spaniole.

Studenții care nu vorbesc spaniola ca limbă maternă trebuie să demonstreze un nivel ridicat de competență orale și scrise în limba spaniolă (echivalent cu nivelul C1 sau C2 al Cadrului european comun de referință, CEFR) sau să fie deținerea diplomei DELE Superior nivelul C2 emis de Institutul Cervantes.

Se recomandă să aibă cel puțin nivelul B2 în limba engleză (nivel avansat certificat de școli de limbi străine oficiale sau First Certificate in Rumano la Universitatea din Cambridge). De asemenea, stăpânirea limbilor străine vor fi evaluate.

Pentru studenții care nu de la Filologie, Lingvistică, traducere, Educație, Educație și Limbi Moderne care doresc să își reorienteze activitatea profesională față de predare ELE, un complement de formare de 10 ECTS cu doi subiecți (fiecare 5 ECTS) este oferit: Introducere predarea limbilor străine și de Introducere în lingvistică pentru profesori de limbi străine.

În aceste discipline complementare fundamentele de predare a limbilor străine și lingvistică pentru a asigura un nivel minim de omogenitate în cunoașterea inițială a studenților de diferite profiluri și din diferite zone de lucru respectiv.

SUBVENȚII

În scopul de a oferi acces la studiile, UNIBA va ofera diverse tipuri de burse:

 • Burse de merit academice
 • Burse proprii: eliberată studenților cu rezultate bune profesionale de comisia de admitere.
 • Burse și granturi Ministerul Educației sau a altor agenții guvernamentale de stat.

În orice moment consilierii noastre educaționale vă va informa de valabilitate a fiecărui și vă poate ghida pe nevoile și pașii de urmat atunci când se aplică pentru oricare dintre aceste burse.

CARIERA

Universitatea Maestru profesor de spaniolă ca limbă străină vă permite să lucreze ca:

 • Profesor / a limbii spaniole ca limbă străină.
 • Designer / editor AO / a de materiale educaționale legate de spaniolă ca o limbă străină.
 • Centre de manager / o firmă de consultanță de limbă.
 • Consultant / o lingvistică / a.
 • Cercetător / o în domeniul predării limbilor străine.
 • Specialist în aplicarea TIC în predarea limbii spaniole ca limbă străină.
 • Acest master este un punct de referință pentru capacitatea de inserție și de plasare de locuri de muncă pentru studenții care au depășit, datorită prestigiului universităților participante.
Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

The International Center of Barcelona (UNIBA) is an institution attached to the University of Barcelona (UB) , created with the aim of offering a wide range of online degrees and master's degrees with ... Citeste mai mult

The International Center of Barcelona (UNIBA) is an institution attached to the University of Barcelona (UB) , created with the aim of offering a wide range of online degrees and master's degrees with an international vocation. Citește mai puţin