Profesionist MBA Online (PMBA)

Generalități

Programul de descriere

Elevați-vă cariera cu programul MBA flexibil și de mare valoare 100% online

Puteți termina MBA în cel puțin un an. Există cinci prize pe an. Începeți programul atunci când este convenabil pentru dumneavoastră și pentru viața dvs. ocupată!

De ce să urmărești MBA online?

 • Câștigă-ți gradul cât mai repede un an în timp ce lucrezi cu normă întreagă.
 • Fă parte și accesează rețeaua extinsă de foști a lui Bryant de 45.000 de absolvenți mândri.
 • Acest program la un preț foarte competitiv este ideal atât pentru profesioniști junior, cât și pentru profesioniști seniori, cu cinci sau mai mulți ani de experiență de muncă calificată.125852_photo-1454165804606-c3d57bc86b40.jpg Helloquence / Unsplash

Misiune

Misiunea programului de pregătire profesională online MBA Bryant este de a oferi profesioniștilor care lucrează pentru a-și dezvolta cunoștințele și abilitățile în urmărirea obiectivelor lor de carieră, oferind în același timp oportunități de a îmbunătăți performanțele organizațiilor lor și de a oferi leadership și servicii profesiei alese. Facultatea dedicată a lui Bryant echipează cu succes studenții abilitățile analitice, tehnologice și interpersonale necesare pentru a face față provocărilor de a lucra pe o piață diversă și globală. Prin acest program, studenții vor dezvolta o înțelegere a cunoștințelor bazate pe afaceri, vor învăța cum să aplice aceste cunoștințe pentru evaluarea, analiza și rezolvarea problemelor de afaceri și vor dezvolta expertize în combinarea procesului de luare a deciziilor bazate pe valori cu rezolvarea problemelor de afaceri.

Obiectivele de învățare

 • Înțelegeți și aplicați cunoștințele de afaceri: aplicați în mod eficient paradigme și concepte în domenii de afaceri pentru a rezolva problemele de afaceri.
 • Realizați o comunicare eficientă: dezvoltați abilități scrise, orale și de prezentare, pentru a comunica eficient între organizație și părțile interesate.
 • Evaluați perspective globale: Demonstrați capacitatea de a integra perspective globale diverse și globale pentru a aborda eficient problemele de management.
 • Conduceți gândirea critică: Analizați problemele și situațiile de afaceri dintr-o varietate de perspective și ajungeți la decizii adecvate de creare a valorii.
 • Implementați leadershipul antreprenorial: evaluați potențialul economic al oportunităților de afaceri, elaborați strategii acționabile și comunicați recomandări în mod persuasiv pentru atingerea obiectivelor.
 • Efectuați raționamentele etice: Înțelegeți rolul valorilor umane într-un context de afaceri și justificați un plan de acțiune pentru a gestiona orice provocare etică cu care se confruntă sau identificată organizația.

Când pot începe programul?

Puteți alege din mai multe date de început de-a lungul anului; fiecare semestru este de 10 săptămâni:

 • Semestrul de iarnă: 4 ianuarie - 14 martie 2020
 • Semestrul de primăvară: 14 martie - 23 mai 2020
 • Semestrul de vară 1: 23 mai - 1 august 2020
 • Semestrul 2 de vară: 1 august - 10 octombrie 2020
 • Semestrul de toamnă: 10 octombrie - 19 decembrie 2020

cerinţe

Înainte de a începe programul, vi se cere să completați Strategii pentru succes, care vă vor ajuta să reușiți în programul online MBA al lui Bryant. Vei fi familiarizat cu mediul tehnologic online, oferit de Sistemul de management al învățării la tablă neagră (LMS) și vei fi prezentat profesorilor, antrenorului tău de succes și personalului de la Bryant. Abilitățile de studiu online, abilitățile de management al timpului și învățarea autodirigită vor fi, de asemenea, abordate pentru a vă asigura succesul.

Ce trebuie să includă cererea mea?

În plus față de formularul de cerere, va trebui să depuneți o declarație privind obiectivele, CV-ul curent, o recomandare profesională de la un supervizor sau manager (nu un coleg), transcrieri oficiale de la toate colegiile / universitățile la care ați participat și taxa de cerere ( renunțat la elevii Bryant).

Oferiți ajutor financiar?

Studenții pot solicita împrumuturi de educație private și sponsorizate de guvern. Cetățenii americani și rezidenții permanenți sunt încurajați să solicite ajutor financiar completând cererea gratuită de ajutor federal pentru studenți (FAFSA). În plus, Bryant University acceptă plăți direct de la o serie de angajatori care au programe de asistență. În alte cazuri, studenții pot fi eligibili pentru rambursarea cheltuielilor de învățământ.

Cum se clasează programul MBA față de alții?

Colegiul de afaceri din Bryant University este acreditat de AACSB International - Asociația pentru Advance Collegiate Schools of Business. Bryant este unul dintre doar 5 la sută din colegii și universități din lume care câștigă această acreditare de prestigiu. De asemenea, Bryant MBA a fost inclus în ediția din 2018 a „Global MBA Rankings”, ghidul anual lansat de CEO Magazine. Acest program a fost clasat recent pe locul 9 de către Consensul colegiului.

Cerințe de aplicare

Bryant University se angajează să înscrie clase de studenți cu credențe puternice care arată o promisiune ridicată de succes profesional. Pentru a fi admiși la programul profesional MBA Online, candidații trebuie să fie absolvent al unui colegiu sau universitate de patru ani și a unui minimum de 5 ani de experiență de muncă calificată (evaluată de la caz la caz).

Solicitanții trebuie să depună:

 • Bryant University College de afaceri cerere de absolvire. Solicitanții completează cererea online de admitere.
 • Au participat transcrieri oficiale de la TOATE colegiile și universitățile.
 • O scrisoare profesională de recomandare din partea unui manager sau a unui supervizor (nu a unui coleg). Recomandatorii pot trimite o recomandare scrisă pe antet.
 • Declarația obiectivelor (maximum 500 de cuvinte). Scopul declarației este de a explica de ce solicitantul solicită Bryant, programul specific și cum ambele vor ajuta solicitantul să își atingă un obiectiv viitor. Vă rugăm să indicați și în ce ritm intenționați să urmați cursuri, astfel încât să vă putem ajuta să vă planificați data de absolvire.
 • Un CV curent.
 • Taxa de cerere de 80 USD. (Renunțat la Alumni)
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Bryant is a private New England university with a tradition of innovation and a global vision for success. Our academic programs are distinguished by an integration of business and the arts and scienc ... Citeste mai mult

Bryant is a private New England university with a tradition of innovation and a global vision for success. Our academic programs are distinguished by an integration of business and the arts and sciences with a global perspective. Citește mai puţin

Acreditări

AACSB Accredited