Postuniversitar nivel unic modul

Generalități

Programul de descriere

Acest program postuniversitar a participat recent la procesul de acreditare desfășurat de DCU Business School de către Asociația Advance Collegiate Schools of Business (AACSB), cel mai vechi și mai prestigios organism global de acreditare din lume pentru școlile de afaceri. Acreditarea AACSB este recunoscută ca un semn distinctiv al excelenței în domeniul educației pentru afaceri și a fost câștigată de mai puțin de 5% din școlile de afaceri din lume.

Introducere

Ca student în cadrul unui modul postuniversitar (PGSM), veți realiza module de nivel de masterat (nivelul 9 privind cadrul național de calificări) pentru realizarea personală sau dezvoltarea profesională continuă fără a trebui să vă angajați să studiați pentru un premiu de ieșire. Aceasta înseamnă că puteți studia online, pe propriul program, pentru un semestru pe un subiect de interes, inclusiv Tehnologia Informației, Managementul Operațiunilor sau Managementul Mediului.

Indiferent dacă sunteți interesat în dezvoltarea abilităților de calificare, de exemplu, aveți deja o diplomă de masterat în afaceri, dar doriți să aflați mai multe despre tehnologia informației sau căutați să realizați studii pentru realizarea personală, Modulul unic de program postuniversitar de la DCU (PGSM) 9) programul vă oferă mijloacele necesare pentru a vă atinge obiectivele. Rezistența acestui program constă în flexibilitatea acestuia, în ceea ce privește timpul, locul și ritmul studiului. Modulul unic de program postuniversitar (PGSM) vă oferă posibilitatea de a studia, la nivel de master, prin intermediul învățământului la distanță, fără a trebui să vă angajați într-un program bazat pe campus, cu normă întreagă sau cu normă întreagă.

DCU

Programul

Structura programului:

Puteți alege modulul ales de dvs. din lista de 15 module de credit prezentate mai jos.

OSC10: Managementul Operațiunilor (15 credite)

Obiectivele acestui modul sunt de a oferi o înțelegere aprofundată a rolului serviciilor în satisfacerea nevoilor clienților, satisfacerea satisfacției clienților și dezvoltarea unei baze ferme în conceptele și principiile managementului modern al operațiunilor. Acest modul este alcătuit din trei elemente (Managementul Operațiunilor, Strategia de Operațiuni și Managementul Serviciilor) cu o atribuire pe element.

OSC11: Strategia sistemelor informatice (15 credite)

Scopul acestui modul este de a oferi managerului o înțelegere aprofundată a rolului strategic pe care sistemele informatice îl joacă în organizarea, funcționarea și managementul întreprinderii și aprecierea posibilității lor comune de a-și reorganiza responsabilitățile de gestionare să maximizeze beneficiile pe care le pot oferi aceste sisteme.

OSC12: Managementul sistemelor de întreprinderi Internet (15 credite)

Acest modul vă va permite să gestionați cu încredere sistemele de internet în cunoașterea tehnologiei, arhitecturii, protocoalelor și aplicațiilor contemporane. Acest modul este alcătuit din trei elemente (tehnologii Internet, inclusiv Cloud și Web 2.0, Infrastructura sistemelor Internet și aplicații Internet), cu o sarcină per element.

OSC14: Managementul dezvoltării durabile (15 credite).

Scopul general al acestui modul este de a vă oferi o înțelegere a provocărilor implicate în cele mai bune practici actuale pentru punerea în aplicare a unor practici de gestionare durabilă într-o serie de aspecte operaționale, în special gestionarea deșeurilor și a mediului, gestionarea energiei și a apei și gestionarea achizițiilor publice.

OSC15: Gestionarea tehnologiilor curate (15 credite)

Principala filozofie a acestui modul este că, pentru ca o afacere să aibă succes și să fie competitivă pe termen lung, toate resursele de afaceri, inclusiv resursele de mediu, economice și sociale, trebuie gestionate dintr-o perspectivă care integrează importanța tot mai mare a tehnologiile și contribuția pe care acestea o au pentru competitivitatea economică. Modulul constă în gestionarea curată a deșeurilor de apă și a energiei. Aceasta se adresează în primul rând celor cu un profil tehnic sau tehnic.

Informațiile complete privind rezultatele învățării și conținutul fiecărui modul pot fi găsite prin selectarea linkului de module de mai sus.

Toate Modulele Postuniversitare Unice rulează de la mijlocul / sfârșitul lunii septembrie până la jumătatea / sfârșitul lunii ianuarie pe o bază part-time.

Ca student PGSM, veți avea acces la materiale de învățare și sunt susținute prin tutoriale online, utilizând cea mai recentă tehnologie online, "live", un mediu virtual de învățare numit Loop, e-mail etc. și un serviciu dedicat de suport postuniversitar. Formatul de evaluare va depinde de modulul studiat, dar de obicei va include contribuții la forurile de discuții online, studii de caz și misiuni individuale.

De ce DCU

Dublin City University oferă studii postuniversitare la distanță de la 1990. Programele noastre sunt destinate profesioniștilor care doresc să dobândească o înțelegere mai profundă într-un domeniu specializat și să ofere o bază solidă pentru cariera lor pe termen lung, fără a întrerupe cariera sau alte angajamente. Ca absolvent al programelor noastre, veți fi înzestrați cu cunoștințele, abilitățile și flexibilitatea pentru funcții de conducere superioare potrivite în domeniul dumneavoastră specializat.

Toate modulele sunt predate online într-o clasă virtuală, Loop, unde puteți interacționa cu colegii și tutorii dvs. prin e-mail, chat, skype, oricând vă convine.

Evaluarea este continuă fără examinări.

Echipamente și competențe IT necesare:

Ar trebui să aveți acces regulat la un computer (cu Microsoft Office), o conexiune la internet în bandă largă, o imprimantă și un set de căști de bază și o cameră web. Mai exact, veți avea nevoie de acces la Microsoft Word, Excel și Access.

Cariere

Modulul unic de program postuniversitar (PGSM) permite studenților să efectueze studii la nivel de masterat universitar pentru realizarea personală sau pentru dezvoltarea profesională continuă (CPD), fără a trebui să se angajeze să studieze în vederea obținerii unui premiu de ieșire. Studierea modulelor individuale va dezvolta abilități precum gândirea critică, expresia scrisă de înaltă calitate și abilitățile transferabile, cum ar fi organizarea și gestionarea timpului. Cunoștințele, abilitățile și abilitățile pe care le veți dezvolta sunt foarte apreciate de către angajatori. În plus, dacă doriți să continuați studiile în acest domeniu, veți fi obținut 15 credite ECTS pentru o calificare postuniversitară. Pentru mai multe informații despre aceste calificări, consultați paginile relevante din acest prospect.

Cerințele de admitere

Cerințe generale de intrare

Există cinci căi de acces la program: un nivel 8 sau un grad superior într-o disciplină relevantă (inginerie, știință, afaceri sau tehnologia informației) de la o instituție de învățământ superior recunoscută.

Calitatea de membru al unei instituții precum Institutul de Ingineri din Irlanda sau un organism profesional cum ar fi Institutul de Contabilitate Autorizată.

O calificare de nivel 7 într-un subiect dintr-o disciplină relevantă sau o calificare de membru non-profesional al unui organism profesional, împreună cu cel puțin trei ani de experiență managerială relevantă.

O calificare de nivel 8 într-o disciplină nerelevantă, împreună cu cel puțin trei ani de experiență managerială relevantă.

Dovada experienței manageriale semnificative privind munca. Astfel de solicitanți vor fi obligați să prezinte un CV și o declarație personală în sprijinul cererii lor și li se va cere să participe la interviu.

În cazul tuturor solicitanților la Dublin City University, trebuie să se facă dovada unei competențe în limba engleză. Cerințele de limbă engleză ale DCU pot fi găsite aici.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

DCU Connected fits DCU’s mission of transforming lives and societies. At DCU we realise that not everyone has the option of undertaking full time, on-campus study. For these students, our aim is to pr ... Citeste mai mult

DCU Connected fits DCU’s mission of transforming lives and societies. At DCU we realise that not everyone has the option of undertaking full time, on-campus study. For these students, our aim is to provide flexible access to fully accredited DCU programmes. Not only will you be able to take courses regardless of your location, but you’ll also have opportunity to connect first-hand to an increasingly international network of students. Citește mai puţin

Acreditări

AACSB Accredited