Citește Descrierea Oficială

Despre

Centrul de Drept European de la King's College din Londra are plăcerea de a anunța detaliile programului său de învățare la distanță din 2017-2018, care conduce la o diplomă de master / master în domeniul achizițiilor publice în UE și în contextul său global.

Oferă cursuri de la unul dintre cele mai importante centre europene de drept european și este studiat pe bază de învățământ la distanță, evitând astfel timpul crucial petrecut departe de biroul dvs. Finalizarea acestui program riguros vă va oferi un avantaj pe o piață competitivă de locuri de muncă. Acest program se alătură o suită de diplome de studii postuniversitare, stabilite și de succes, oferite de King's College din Londra, inclusiv Legea concurenței UE; Dreptul Uniunii Europene și Marea Britanie, UE

Obiectivele programului

Programul vizează să vă furnizeze o înțelegere actualizată a regimului de achiziții publice din UE în sectorul public și în diferitele regimuri speciale de achiziții publice în conformitate cu legislația UE și la nivel mondial. Programul va analiza nu numai efectele acestor regimuri și politicile lor subiacente, ci va analiza și contextul global al UE, astfel încât elevii să poată nu numai să lucreze cu încredere în dreptul UE în domeniul achizițiilor, ci și să înțeleagă modul în care cunoștințele lor pot fi aplicate regimurilor din alte părți ale lumii. Cursul este predat de o combinație de avocați și academicieni practicieni, iar majoritatea cadrelor didactice au roluri atât ca practicanți, cât și ca academicieni. Acest lucru înseamnă că cursul permite studenților să obțină un grad înalt de cunoștințe practice, dar este, de asemenea, învățat astfel încât să încurajeze o înțelegere mai completă a problemelor implicate.

Ideal pentru

Acest program a fost conceput special pentru profesioniștii care doresc să-și extindă cunoștințele și înțelegerea legii și reglementării UE în materie de achiziții publice, punând în același timp acel sistem în contextul său internațional mai larg. Este adecvat în special pentru avocații din sectorul privat sau în sectorul public, consilieri juridici interni și funcționari care se ocupă de practica sau politica în domeniul achizițiilor, precum și specialiști în achiziții care doresc să adauge expertiză juridică suplimentară experienței lor practice.

Structura programului

Diploma de studii postuniversitare în domeniul achizițiilor publice în UE și în contextul său global cuprinde trei module care conțin douăsprezece unități. Acesta va începe la 1 octombrie 2018 și va prelungi peste opt luni, ducând la o examinare în mai 2019. Prima unitate va fi trimisă la 1 octombrie 2018, iar unitățile ulterioare vor fi apoi emise la fiecare două săptămâni până în aprilie 2019 cu o săptămână de patru săptămâni sparge Crăciunul. Întrebările vor fi stabilite la sfârșitul fiecărei unități, iar răspunsurile modelului la acestea vor fi trimise cu unitatea care urmează. În plus, în timpul programului vor fi stabilite trei sarcini obligatorii, care vor fi luate în considerare pentru marcajul final.

Tutorial seminarii

Toți elevii vor fi eligibili să participe la două seminarii opționale de weekend. Primul se va desfășura în 18 și 19 noiembrie 2018, iar al doilea va fi încheiat la 17 și 18 martie 2019 (datele sunt în prezent provizorii). Seminariile de weekend vor avea loc la King's College din Londra. Seminariile nu sunt obligatorii, dar sunt foarte benefice și oferă o oportunitate excelentă de a se întâlni cu colegii, cu directorul de program și cu autorii programelor. Seminariile de weekend vor fi înregistrate în întregime în format audio și video și vor fi accesibile studenților prin intermediul site-ului programului după eveniment, permițând tuturor studenților să beneficieze de seminarii.

Formatul unității

Unitățile vin sub formă de imprimare tipărită și documente PDF prin intermediul site-ului web al programului. Fiecare unitate este concepută pentru a fi în mare măsură autonomă, dar recomandată și va fi sugerată citirea în continuare. Pentru fiecare unitate, elevii vor primi un pachet de materiale conținând text, copii ale regulamentelor cheie, jurisprudență, îndrumare UE sau națională și așa mai departe, exemple practice, întrebări și răspunsuri model pentru a testa cunoștințele pe măsură ce progresați.

Program predat în:
Engleză

Vezi 5 mai multe cursuri de la KNect365 »

Ultima actualizare October 1, 2018
Acest curs este Online
Start Date
Oct. 2019
Duration
8 luni
Price
6,000 GBP
După locații
După dată
Start Date
Oct. 2019
Termen limită de aplicare

Oct. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date