Citește Descrierea Oficială

Despre

Centrul de Drept European de la King's College din Londra are plăcerea de a anunța detaliile programului său de învățare la distanță 2018-2019, care conduce la o diplomă postuniversitară / master în economie pentru dreptul concurenței, acum în al zecelea an. Acest program vizează avocații din domeniul concurenței, atât cei interni, cât și cei privați, și economiștii care pot fi noi în dreptul concurenței. Finalizarea acestui program riguros vă va oferi un avantaj pe o piață competitivă de locuri de muncă.

Programul are scopul de a vă oferi o înțelegere a rolului din ce în ce mai important pe care îl joacă economia în dreptul concurenței și o înțelegere a momentului în care analiza economică este relevantă pentru un caz special în materie de concurență.

Declarația UE privind referendumul: UPDATE

În urma deciziei Brexit, King's College din Londra și-a reafirmat angajamentul total de a rămâne lider în legislația UE și în dreptul UE în domeniul concurenței. Înscrieți-vă pe acest program pentru a vă asigura că sunteți în poziția de pol pentru a înțelege schimbările ca și când s-au întâmplat - și pentru a profita de orice oportunități noi care ar putea apărea.

Obiectivele programului

Prima unitate acoperă fundațiile conceptuale ale economiei aplicate dreptului concurenței.

Următoarele două unități acoperă elementele de bază ale analizei economice din dreptul concurenței: puterea de piață și definirea pieței. Unitățile patru până la cinci se referă la problemele economice care apar în temeiul articolului 102, în timp ce unitățile șase și șapte se referă la articolul 101.

Acestea sunt urmate de o unitate privind efectele de rețea și limitele dreptului concurenței și proprietății intelectuale, două unități privind fuziunile, una privind ajutorul de stat și una privind analiza empirică.

Fiecare unitate va consta din text, sugestii pentru citirea ulterioară; întrebări și răspunsuri model. Unitățile sunt concepute astfel încât să ofere cititorului o înțelegere de bază a economiei subiectului în cauză.

Ideal pentru

Avocații concurenței vor fi conștienți de importanța pe care o au dovezile și analizele economice în cauzele introduse în fața Comisiei Europene, a autorităților naționale din domeniul concurenței și a instanțelor.

Acest program a fost conceput special pentru avocați în practică privată, consilieri juridici interni, reprezentanți ai autorităților naționale din domeniul concurenței și ai Comisiei Europene.

Țările care au beneficiat de program includ:

Cipru, Suedia, Insulele Canalului, Germania, Spania, Italia, Suedia, Hong Kong, Elveția, Danemarca. Belgia, Grecia, Franța, Irlanda, Polonia, Portugalia, Singapore, Africa de Sud, Brazilia, Malaezia, România și Regatul Unit.

Structura programului

Învățământul la distanță Diploma postuniversitară în economie pentru dreptul concurenței constă din trei module care conțin douăsprezece unități. Acesta va începe la 2 octombrie 2017 și se va prelungi în opt luni, ducând la o examinare în mai 2018. Prima unitate va fi trimisă la 2 octombrie 2017, iar unitățile ulterioare vor fi apoi emise la fiecare două săptămâni până în aprilie 2018 cu o săptămână de patru săptămâni sparge Crăciunul. Întrebările vor fi stabilite la sfârșitul fiecărei unități, iar răspunsurile modelului la acestea vor fi trimise cu unitatea care urmează. În plus, în timpul programului vor fi stabilite trei sarcini obligatorii, care vor fi luate în considerare pentru marcajul final.

Formatul unității

Unitățile vin sub formă de imprimare tipărită și documente PDF prin intermediul site-ului web al programului. Fiecare unitate este concepută pentru a fi în mare măsură autonomă, dar recomandată și va fi sugerată citirea în continuare. Pentru fiecare unitate, elevii vor primi un pachet de materiale conținând text, sugestii pentru citirea ulterioară, întrebări și răspunsuri model.

Program predat în:
Engleză

Vezi 5 mai multe cursuri de la KNect365 »

Ultima actualizare October 1, 2018
Acest curs este Online
Start Date
Oct. 2019
Duration
8 luni
Price
6,000 GBP
După locații
După dată
Start Date
Oct. 2019
Termen limită de aplicare

Oct. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date