Citește Descrierea Oficială

Despre

În 2017, această diplomă / MA a primit o rată globală de satisfacție de 95% (comparativ cu o medie a grupului Russell de 83%) de la studenții din studiul PTES, Postgraduate Learned Survey Survey.

Școala de Drept Dickson Poon, King's College din Londra a fost, de asemenea, evaluată în top în Regatul Unit pentru cercetările de frunte în domeniul cercetării în domeniul excelenței în cercetare.

Completați această diplomă postuniversitară la nivel de merit pentru oportunitatea de a vă înscrie la masterat.

Centrul de Drept European de la King's College din Londra are plăcerea de a anunța detaliile programului său de învățare la distanță 2018-2019, care conduce la o diplomă postuniversitară / Master în dreptul european al concurenței.

Oferă cursuri de la unul dintre cele mai importante centre europene de drept european și este studiat pe bază de învățământ la distanță, evitând astfel timpul crucial petrecut departe de biroul dvs. Finalizarea acestui program riguros vă va oferi un avantaj pe o piață competitivă de locuri de muncă. Acest program atrage un public cu adevărat internațional și a participat la peste 2600 de studenți din Europa, Orientul Îndepărtat, Orientul Mijlociu, Africa, SUA, America de Sud și Australasia.

Programul vizează să vă ofere o cunoaștere aprofundată și actualizată a legislației UE privind concurența, concentrându-se asupra aspectelor practice, precum și asupra dreptului material, iar unitățile vă vor lua în mod sistematic prin dispozițiile constitutive ale legislației UE privind concurența.

Declarația UE privind referendumul: UPDATE

În urma deciziei Brexit, King's College din Londra și-a reafirmat angajamentul total de a rămâne lider în legislația UE și în dreptul UE în domeniul concurenței. Înscrieți-vă pe acest program pentru a vă asigura că sunteți în poziția de pol pentru a înțelege schimbările ca și când s-au întâmplat - și pentru a profita de orice oportunități noi care ar putea apărea.

Obiectivele programului

Programul vizează să vă furnizeze o cunoaștere aprofundată și actualizată a legislației UE privind concurența, concentrându-se asupra aspectelor practice și asupra dreptului material.

Unitățile vă vor prelua în mod sistematic prin dispozițiile constitutive ale legislației UE privind concurența:

 • Introducere în legislația și politica în domeniul concurenței
 • Articolul 101
 • Articolul 102
 • Articolul 106
 • Articolele 107-109
 • Regulamentul privind fuziunile
 • Joint ventures
 • cartelurile
 • Acorduri de distribuție
 • licențiere
 • Aplicarea publică a legislației UE privind concurența -
 • Aplicarea privată a dreptului comunitar al concurenței

Ideal pentru

Acest program a fost conceput special pentru avocați în practică privată, consilieri juridici interni, economiști, reprezentanți ai autorităților naționale din domeniul concurenței și ai Comisiei Europene.

Programul atrage un public cu adevărat internațional și a fost prezent la peste 200 de studenți din Europa, Orientul Îndepărtat, Orientul Mijlociu, Africa, SUA, Canada, America de Sud și Australasia.

Unele organizații care au beneficiat deja de program:

Herbert Smith Clifford Chance Baker

Structura programului

Învățământul la distanță Diploma postuniversitară în legislația UE privind concurența constă din trei module care conțin douăsprezece unități. Acesta va începe la 2 octombrie 2017 și se va prelungi în opt luni, ducând la o examinare în mai 2018. Prima unitate va fi trimisă la 2 octombrie 2017, iar unitățile ulterioare vor fi apoi emise la fiecare două săptămâni până în aprilie 2018 cu o săptămână de patru săptămâni sparge Crăciunul. Întrebările vor fi stabilite la sfârșitul fiecărei unități, iar răspunsurile modelului la acestea vor fi trimise cu unitatea care urmează. În plus, în timpul programului vor fi stabilite trei sarcini obligatorii, care vor fi luate în considerare pentru marcajul final.

Unitățile vin sub formă de imprimare tipărită și documente PDF prin intermediul site-ului web al programului. Fiecare unitate este concepută pentru a fi în mare măsură autonomă, dar recomandată și va fi sugerată citirea în continuare. Pentru fiecare unitate, studenții vor primi un pachet de materiale cuprinzând text, copii ale reglementărilor relevante, deciziile și anunțurile Comisiei, hotărârile Tribunalului de Primă Instanță și Curții Europene de Justiție, exemple practice, întrebări și răspunsuri model pentru a testa cunoștințele dvs. progres.

Tutorial seminarii

Toți elevii vor fi eligibili să participe la două seminarii opționale de weekend. Primul va avea loc pe 2 și 3 decembrie 2017, iar al doilea la sfârșitul programului, la 24 și 25 martie 2018 (datele sunt în prezent provizorii). Seminariile de weekend vor avea loc la King's College din Londra. Seminariile nu sunt obligatorii, dar sunt foarte benefice și oferă o oportunitate excelentă de a se întâlni cu colegii, cu directorul de program și cu autorii programelor. Seminariile de weekend vor fi înregistrate în întregime în format audio și video și vor fi accesibile studenților prin intermediul site-ului programului după eveniment, permițând tuturor studenților să beneficieze de seminarii.

Programul de masterat

Elevii care finalizează cu succes diploma postuniversitară în dreptul european al concurenței vor avea opțiunea de a-și purta creditele în avans și de a completa un King's College London Masters prin învățământ la distanță. Acești masteranzi vor fi compuși dintr-o disertație de 12.000-15.000 de cuvinte.

Program predat în:
Engleză

Vezi 5 mai multe cursuri de la KNect365 »

Ultima actualizare October 1, 2018
Acest curs este Online
Start Date
Oct. 2019
Duration
8 luni
Price
6,000 GBP
După locații
După dată
Start Date
Oct. 2019
Termen limită de aplicare

Oct. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date