Politica energetică MSc (online)

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Politicile noastre de politică energetică oferă o pregătire distinctă, pe scară largă și interdisciplinară, în domeniul politicii energetice, axându-se pe provocarea schimbărilor climatice și pe rolul inovării.

Aflați de la cadre universitare de renume din departamentul de cercetare al politicii științifice din Sussex, care realizează un impact global și proiectează și furnizează soluții pentru viitorul durabil.

Învățați 100% online, vă veți alătura elevilor, cadrelor universitare și cercetătorilor din întreaga lume care își aduc expertiza și experiența în clasa virtuală. Și cu șase date de început pe an (ianuarie, martie, mai, iulie, septembrie și noiembrie), puteți începe acest curs când vă placeți și studiați în timpul dvs., din propria casă.

Acest curs este cu jumătate de normă și poate fi finalizat în minimum doi ani și maximum patru. Elevii au oportunitatea de a-și întrerupe studiile dacă le cer angajamentele legate de muncă sau viața lor.118186_EnergyPolicy1.jpg

De ce studiați MSc în domeniul politicii energetice (online) la Sussex

  • Studiu în cadrul departamentului de cercetare al politicii științifice de la Universitatea Sussex
  • Explorați exemplele relevante din lumea reală cu predarea practică oferită de acele politici care dezvoltă și conduc schimbările globale
  • Explorați tema inovării de-a lungul cursului și rolul său-cheie în îndeplinirea viitoarelor provocări energetice
  • Învățați prin învățare interactivă, oferindu-vă posibilitatea de a vă implica activ în cursuri și de a colabora cu colegii dvs. de studenți, de oriunde vă aflați în lume
  • Studiați-vă într-un timp și un ritm care vă convine de oriunde în lume.

Perspectivele de carieră

Dezvoltarea unei forțe de muncă capabile să gestioneze provocările legate de crearea de sisteme energetice durabile și cu emisii reduse de carbon reprezintă o prioritate pentru multe guverne și organizații din întreaga lume.

Acest curs a fost conceput pentru a răspunde diferențelor de competențe în sectoarele energetice; educând absolvenți pasionați dintr-o gamă de medii academice și profesionale și oferindu-le abilitățile și cunoștințele pentru a face schimbări reale.118187_EnergyPolicy2.jpg

Învățați online

Mediul nostru de învățare online a fost special conceput pentru a vă oferi oportunitatea de a studia la Sussex la momentul și locul care vă convine.

Învățați de aceiași academicieni și cercetători de renume internațional ca și cursurile noastre din campus, învățarea online vă permite să beneficiați de expertiza lui Sussex de unde vă aflați în lume.

Dezvoltate de specialiști în tehnologii de învățare, modulele sunt interactive și practice. Veți participa la cursuri, seminarii și activități de grup și veți fi încurajați să înveți de la colegii dvs. și să vă împărtășiți experiențele proprii pentru a vă îmbunătăți învățarea celuilalt.

Expertiză academică

Reputația și influența globală a lui Sussex în cadrul sectorului politicii energetice atrage medii universitare și studenți din întreaga lume.

În calitate de student la curs, veți fi învățați de unii dintre cei mai importanți cercetători din lume în domeniul energiei, inovării și sustenabilității; cei care sfătuiesc guvernele și întreprinderile din întreaga lume și conduc schimbările globale.

Sussex, special conceput pentru mediul online de învățare, vă oferă acces direct la echipa academică a cursurilor și ne permite să vă aducem expertiza noastră.

Taxe de curs

Taxele sunt percepute în mod modular, fiecare modul costând £ 955 * .

Taxa integrală este de £ 11,450 * .

Taxele de școlarizare pot fi supuse unei majorări anuale în fiecare an universitar, în conformitate cu termenii și condițiile Universității din Sussex. Majorările vor intra în vigoare în luna septembrie a fiecărui an.

* supuse rotunjirii în scopuri administrative

De ce studiați online?

  • Beneficiați de studierea la una dintre cele mai mari universități din lume pentru cercetarea în domeniul politicii energetice de oriunde vă aflați în lume.
  • Învățați într-o sală de clasă globală, cu studenții care se angajează din peste 100 de țări.
  • Obțineți Maeștrii dvs. fără a lua timp departe de angajamentele dvs. profesionale și personale.
  • Flexibilitate pentru a vă potrivi; cu module care încep la fiecare două luni, dacă aveți nevoie să faceți un pas pentru orice motiv, puteți să vă alăturați din nou atunci când vă permite timpul.
  • Mediul virtual de învățare special conceput, accesibil 24 de ore pe zi, 365 de zile pe an, tot ce aveți nevoie este o conexiune la internet.
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Founded in 1961, the University of Sussex has a long-standing reputation for providing a world-class education to all. Our online courses give you the opportunity to gain a Masters from Sussex and exp ... Citeste mai mult

Founded in 1961, the University of Sussex has a long-standing reputation for providing a world-class education to all. Our online courses give you the opportunity to gain a Masters from Sussex and experience the same academic rigour and teaching recognised world-wide for its excellence from anywhere in the world. Citește mai puţin