Phd în dezvoltarea și evaluarea

Generalități

Programul de descriere

3 UNIVERSITĂȚI TOP = 1 DOCTORAT EUROPEAN

Toți elevii vor avea în completarea Doctoratului ABMS Elveția un doctorat comun cu Universitatea din Dąbrowa Górnicza (WSB) și Universitatea Națională Taras Șevcenko (KNU). ABMS este certificat de EFMD EOCCS, Swiss National Quality for Education (EduQua) și ASIC UK. WSB este o universitate europeană recunoscută și KNU este o universitate publică europeană fondată acum 200 de ani și clasată printre primele 500 de universități din lume.

3 Universități europene de top = Cel mai bun program virtual / online = 1 Top doctorat european SWITZERLAND + EU + TOP RANKED 500

Doctorat in dezvoltarea si evaluarea planurilor de calitate este o calificare puternică, care este legata mai mult cu teoriile care prezintă relevanță cu teorii care au legătură cu dezvoltarea, precum și evaluarea planurilor legate de calitate. Există o cerere decent de profesioniști care au obținut această calificare, deoarece nevoia de dezvoltare, precum și evaluarea de către experți este întotdeauna prezent. Elevii sunt ghidate despre diverse concepte și teorii care pot ajuta la obtinerea celor mai bune rezultate în domeniul cercetării și de afaceri.

Un punct important de menționat aici este că planul de evaluare specifică în mod normal, că ceea ce va fi de fapt evaluate, au ca obiectiv precum și criteriu care a fost stabilit pentru evaluare, întrebări primare legate de evaluare, modul în care sunt colectate date, metode asociate pentru colectarea a datelor, analiza, raportarea, precum și date sintetizarea. În aceste programe sunt incluse și modele logice.

Cadrul de evaluare este cunoscut pentru furnizarea de cadru global de evaluare în cadrul diverselor programe precum diferite concepte de evaluare care acoperă în jurul valorii de diferite niveluri. Acest lucru poate avea includerea unor orientări asupra surselor de date, precum și procedurile legate de management.

Calitatea unui plan este de primă importanță în ceea ce privește eficiența este în cauză și studenții sunt furnizate orientări solide legate de dezvoltare, precum și evaluarea diferitelor planuri au legătură cu calitatea. Puteți obține o serie de beneficii prin obtinerea inscrisi la aceste cursuri. Cel mai bun lucru este că oamenii pot obține, de asemenea, titlul de doctor în dezvoltarea și evaluarea gradului de planuri de calitate on-line.

Doctorat în dezvoltarea și evaluarea planurilor de risc este una dintre acele calificări moderne, care au fost proiectate pentru a explora diferite teorii precum și concepte care se ocupă cu diminuarea riscului. Înainte de a trece mai departe, este important să subliniem un singur punct de aici că punerea în aplicare de diminuare a riscurilor este de fapt procedura în care executarea acțiunilor legate de diminuarea riscurilor se realizează. Procedura de fapt, realizează monitorizarea riscurilor și a altor amenințări potențiale pentru elaborarea unui plan pe care îl poate salva de consecințe brutale. Doctorat în acest departament are potențialul de a te ajuta, astfel încât supraviețuirea în mediul dur și competitiv poate fi asigurată în cel mai bun mod posibil.

Etapele de proeminente, care sunt luate în considerare în acest sens, sunt menționate mai jos, astfel încât cititorii noștri să poată obține o idee mai bună legătură cu conceptele care vor fi predate.

 • Identificarea riscurilor
 • Evaluarea impactului riscului
 • Urmărirea riscurilor
 • Analiza Prioritizarea riscurilor
 • Planificarea de diminuare a riscurilor, precum și punerea în aplicare a monitorizării progreselor

Diverse etape implicate în elaborarea planului de atenuare au fost efectiv concepute pentru gestionarea, eliminarea precum și reducerea riscurilor la niveluri care sunt acceptabile. Evenimentele de risc sunt evaluate ca fiind riscuri critice, precum și mediu și sunt trimise în continuare la atenuarea riscurilor, precum și punerea în aplicare.

Acest program este echivalent cu EQF (Cadrul european al calificărilor) Nivelul 8 - Doctorat la nivel.

Acest program este echivalent cu 180 ECTS

Cât timp ar trebui să fie teza mea?

De obicei de la 60.000 - 100.000 de cuvinte, elevii li se permite să aibă 10% mai puțin sau mai mult.

Do you menționezi pe doctorat on-line sau la distanță?

Nu.

Pot folosi titlul?

Am solicitat autorităților elvețiene cu privire la titlu, iar raspunsul lor a fost (Studenții au permisiunea de a folosi titlul au primit de la școală)

Există o "Apărarea tezei de doctorat"?

Da, și recomandăm elevilor să facă acest lucru în Elveția, cu toate acestea, se poate face și online, aveți nevoie de aparat de fotografiat și microfon.

Studiu Limba: acest program de studiu predat în întregime în limba engleză. Avem 4 prize pe an: ianuarie, aprilie, iulie și octombrie

Este acreditat de un ABM organism european de acreditare recunoscut?

Da, este autorizat ABM, validat, certificat, acreditat și membru instituțional în peste 50 de organizații publice / private.

Cerințele de admitere

 • Durata: 1 an de studiu + teza (teza durează în medie 2 ani)
 • Vârsta: vârsta minimă de 25 de ani
 • studiu anterior: Master sau echivalent
 • Nivelul engleză: IELTS sau echivalent (Numai pentru studenții din țările non-engleză sau studenții vorbitori care nu au studiat la limba engleză școală vorbind)
 • Metoda de studiu: 100% Online / Distanță
 • Taxa de participare: 24900 Euro (pentru întregul program de studiu)

Notă: Taxa de studiu nu include cererea și taxa de rezervare (pentru a vă garanta un loc de studiu) de 240 Euro (plata odinioară și nerambursabil).

Module:

Pentru doctorat, teza dumneavoastră este cea mai importantă parte, trebuie să scrie întreaga lucrare despre "dezvoltarea și evaluarea" cu unul dintre supraveghetorii noștri.

Următoarele module vă va studia în cursul primului an:

 • Global Management
 • Management Strategic și Leadership-
 • Management de proiect
 • Analize Strategice Sistemul de informații
 • Contabilitate și Finanțe
 • Metode de cercetare
 • Metode de cercetare electronice
 • Site-uri dinamice
Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

We offer a range of online study programs starting from Associate Bachelor Degree up to Doctorate Degree, including Masters and Bachelors study programs, all our Studies can be done in ONE academic ye ... Citeste mai mult

We offer a range of online study programs starting from Associate Bachelor Degree up to Doctorate Degree, including Masters and Bachelors study programs, all our Studies can be done in ONE academic year part time (Friday to Sunday). Citește mai puţin