Phd în comerțul electronic și eBusiness

Generalități

Programul de descriere

3 UNIVERSITĂȚI TOP = 1 DOCTORAT EUROPEAN

Toți elevii vor avea în completarea Doctoratului ABMS Elveția un doctorat comun cu Universitatea din Dąbrowa Górnicza (WSB) și Universitatea Națională Taras Șevcenko (KNU). ABMS este certificat de EFMD EOCCS, Swiss National Quality for Education (EduQua) și ASIC UK. WSB este o universitate europeană recunoscută și KNU este o universitate publică europeană fondată acum 200 de ani și clasată printre primele 500 de universități din lume.

3 Universități europene de top = Cel mai bun program virtual / online = 1 Top doctorat european SWITZERLAND + EU + TOP RANKED 500

comerțului electronic este considerat ca fiind un domeniu bogat și dezvoltat, care are potențialul de a aduce mai departe unele rezultate excelente pentru organizațiile moderne și companii. Doctor în comerț electronic și eBusiness este o calificare care vă poate ajuta în dezvoltarea unei cariere mai puternice și convingătoare. Cursuri este în mare parte legate de identificarea, evaluarea, dezvoltarea precum și gestionarea diverselor capacități legate de comerțul electronic pentru afaceri, industrii, guvern, profit, precum și organizații non-profit. Abilitățile precum și cunoștințele care sunt necesare pentru proiectarea precum și punerea în aplicare sunt oferite studenților în cadrul programului de doctorat. Accentul este pus pe dezvoltarea calităților care variază de la strategică la aspectele manageriale.

Cele mai proeminente tendințe, care captează atenția, sunt menționate mai jos:

 • Crește puterea tehnologiilor de calcul și asociate
 • Trecerea spre marketing online, precum și de vânzări
 • un acces mai mare la consumatori prin intermediul unor conexiuni la internet de mare viteză
 • Dezvoltarea unor industrii online, mai noi, care includ jocuri de noroc, precum și jocurile de noroc
 • Cu ajutorul internetului pentru sporirea coordonării între consumatori și firme

Studierea doctorat în comerț electronic și eBusiness urmează să ia elevii către o poziție în cazul în care aceștia vor primi mai multe potentiale solide legate de avansarea în carieră. Există doar programe de doctorat puține care se concentrează pe comerțul electronic numai ca majoritatea programelor are includerea eCommerce precum și eBusiness ca zone de studiu proeminent. Veți obține bucura de multe opțiuni puternice legate de carieră după ce sa înscris în program, astfel că este cel mai bine pentru a obține cât mai repede înscriși poți.

Acest program este echivalent cu EQF (Cadrul european al calificărilor) Nivelul 8 - Doctorat la nivel.

Acest program este echivalent cu 180 ECTS

Cât timp ar trebui să fie teza mea?

De obicei de la 60.000 - 100.000 de cuvinte, elevii li se permite să aibă 10% mai puțin sau mai mult.

Do you menționezi pe doctorat on-line sau la distanță?

Nu.

Pot folosi titlul?

Am solicitat autorităților elvețiene cu privire la titlu, iar raspunsul lor a fost (Studenții au permisiunea de a folosi titlul au primit de la școală)

Există o "Apărarea tezei de doctorat"?

Da, și recomandăm elevilor să facă acest lucru în Elveția, cu toate acestea, se poate face și online, aveți nevoie de aparat de fotografiat și microfon.

Studiu Limba: acest program de studiu predat în întregime în limba engleză. Avem 4 prize pe an: ianuarie, aprilie, iulie și octombrie

Este acreditat de un ABM organism european de acreditare recunoscut?

Da, este autorizat ABM, validat, certificat, acreditat și membru instituțional în peste 50 de organizații publice / private.

Cerințele de admitere

 • Durata: 1 an de studiu + teza (teza durează în medie 2 ani)
 • Vârsta: vârsta minimă de 25 de ani
 • studiu anterior: Master sau echivalent
 • Nivelul engleză: IELTS sau echivalent (Numai pentru studenții din țările non-engleză sau studenții vorbitori care nu au studiat la limba engleză școală vorbind)
 • Metoda de studiu: 100% Online / Distanță
 • Taxa de participare: 24900 Euro (pentru întregul program de studiu)

Notă: Taxa de studiu nu include cererea și taxa de rezervare (pentru a vă garanta un loc de studiu) de 240 Euro (plata odinioară și nerambursabil).

Module:

Pentru doctorat, teza dumneavoastră este cea mai importantă parte, trebuie să scrie întreaga lucrare despre "comerț electronic și eBusiness" cu unul dintre supraveghetorii noștri.

Următoarele module vă va studia în cursul primului an:

 • Global Management
 • Management Strategic și Leadership-
 • Management de proiect
 • Analize Strategice Sistemul de informații
 • Contabilitate și Finanțe
 • Metode de cercetare
 • Metode de cercetare electronice
 • Site-uri dinamice
Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

We offer a range of online study programs starting from Associate Bachelor Degree up to Doctorate Degree, including Masters and Bachelors study programs, all our Studies can be done in ONE academic ye ... Citeste mai mult

We offer a range of online study programs starting from Associate Bachelor Degree up to Doctorate Degree, including Masters and Bachelors study programs, all our Studies can be done in ONE academic year part time (Friday to Sunday). Citește mai puţin