Phd în afaceri pe care le

Generalități

Programul de descriere

3 UNIVERSITĂȚI TOP = 1 DOCTORAT EUROPEAN

Toți elevii vor avea în completarea Doctoratului ABMS Elveția un doctorat comun cu Universitatea din Dąbrowa Górnicza (WSB) și Universitatea Națională Taras Șevcenko (KNU). ABMS este certificat de EFMD EOCCS, Swiss National Quality for Education (EduQua) și ASIC UK. WSB este o universitate europeană recunoscută și KNU este o universitate publică europeană fondată acum 200 de ani și clasată printre primele 500 de universități din lume.

3 Universități europene de top = Cel mai bun program virtual / online = 1 Top doctorat european SWITZERLAND + EU + TOP RANKED 500

Doctorat in IT Business Research Metode

Doctor în Business IT Scrierea și Structurarea

Doctorat in domeniul IT Business Metode de cercetare este de fapt un program care a fost conceput pentru pregătirea persoanelor fizice în diferite publicații, desene sau modele și proceduri legate de cercetare care acopera intreaga gama larga de departamente in studii legate de afaceri. Acest curs special este de fapt deschis pentru studenții care doresc să urmeze studiile în metodele de cercetare asociate cu mediul de afaceri. Aspecte ale acestui program proeminenți de formare au includerea supravegherii pe bază de echipă și a oferi educație legate de mai jos menționate trei departamente, în majoritatea cazurilor.

 • Competențe profesionale
 • Metode de cercetare
 • dezvoltarea teoria

discipline proeminente care vor forma o parte a acestui program de formare sunt după cum urmează:

 • administrare
 • Sistemul de informații
 • marketing
 • FAPTE

Ar trebui menționat aici că, de fapt, acest program are reputația de a fi cel mai înalt nivel care este atribuit în domeniul științelor de management. În principiu, această calificare a fost conceput pentru persoanele fizice care caută cercetare academică sau care doresc să urmeze o carieră în calitate de profesori în domeniul managementului.

De cercetare în ceea ce privește pentru a studia de afaceri este de fapt ceva care acoperă o gamă largă de domenii. Un punct important de menționat aici este faptul că un număr bun de metode vor fi învățate înainte de a se implica într-o cercetare. Accentul principal de doctorat în domeniul IT Business Metode de cercetare este de predare diferite tipuri de metode legate de cercetare pentru studenți.

lumea modernă de afaceri este obtinerea extrem de complicate și cuprinzătoare. Pentru a supraviețui în competiție tăiat gât, care este prezent în mediul exterior trebuie să utilizeze toate instrumentele și conceptele disponibile. De la utilizarea Social Media pentru a scrie rapoarte legate de afaceri trebuie să fie perfectă în toate departamentele altfel lucrurile vor deveni extrem de complicate și tensionate. Doctor în scris Business IT si structurare este o calificare care a fost introdusă, cu accent pe formarea profesioniștilor în domeniul IT scris, cât și structurarea, astfel încât configurații moderne de afaceri poate lua beneficii de abilitățile de inteligente și până la experți data să își îndeplinească scopurile și obiectivele lor .

Lucrarea a curs a fost conceput astfel încât în ​​cazul în care vă va studia unele domenii cele mai importante de afaceri și statistici care pot fi utilizate nu numai pentru îmbunătățirea nivelurilor de profit, dar, de asemenea, pentru a prezenta o impresie cu totul mai bine. scris, IT, precum și structurarea poate fi numit la fel de complicată, dar odată ce a obține o dețin peste principalele concepte se va ajunge ușor de gestionat și se ocupe de sarcinile aferente. Va trebui să participe la cursuri împreună cu multe alte seminarii importante, în cazul în care noi tehnici vor fi predate.

 • Puteți obține înscriși în programul de doctorat, dacă există o diplomă de master prezent cu tine în domeniul relevant.
 • Vă puteți bucura de o carieră decentă, fie în calitate de cercetător sau profesor după urmărirea acestui program.

Acest program este echivalent cu EQF (Cadrul european al calificărilor) Nivelul 8 - Doctorat la nivel.

Acest program este echivalent cu 180 ECTS

Cât timp ar trebui să fie teza mea?

De obicei de la 60.000 - 100.000 de cuvinte, elevii li se permite să aibă 10% mai puțin sau mai mult.

Do you menționezi pe doctorat on-line sau la distanță?

Nu.

Pot folosi titlul?

Am solicitat autorităților elvețiene cu privire la titlu, iar raspunsul lor a fost (Studenții au permisiunea de a folosi titlul au primit de la școală)

Există o "Apărarea tezei de doctorat"?

Da, și recomandăm elevilor să facă acest lucru în Elveția, cu toate acestea, se poate face și online, aveți nevoie de aparat de fotografiat și microfon.

Studiu Limba: acest program de studiu predat în întregime în limba engleză. Avem 4 prize pe an: ianuarie, aprilie, iulie și octombrie

Este acreditat de un ABM organism european de acreditare recunoscut?

Da, este autorizat ABM, validat, certificat, acreditat și membru instituțional în peste 50 de organizații publice / private.

Cerințele de admitere

 • Durata: 1 an de studiu + teza (teza durează în medie 2 ani)
 • Vârsta: vârsta minimă de 25 de ani
 • studiu anterior: Master sau echivalent
 • Nivelul engleză: IELTS sau echivalent (Numai pentru studenții din țările non-engleză sau studenții vorbitori care nu au studiat la limba engleză școală vorbind)
 • Metoda de studiu: 100% Online / Distanță
 • Taxa de participare: 24900 Euro (pentru întregul program de studiu)

Notă: Taxa de studiu nu include cererea și taxa de rezervare (pentru a vă garanta un loc de studiu) de 240 Euro (plata odinioară și nerambursabil).

Module:

Pentru doctorat, teza dumneavoastră este cea mai importantă parte, trebuie să scrie întreaga lucrare despre "Business IT", cu unul dintre supraveghetorii noștri.

Următoarele module vă va studia în cursul primului an:

 • Global Management
 • Management Strategic și Leadership-
 • Management de proiect
 • Analize Strategice Sistemul de informații
 • Contabilitate și Finanțe
 • Metode de cercetare
 • Metode de cercetare electronice
 • Site-uri dinamice
Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

We offer a range of online study programs starting from Associate Bachelor Degree up to Doctorate Degree, including Masters and Bachelors study programs, all our Studies can be done in ONE academic ye ... Citeste mai mult

We offer a range of online study programs starting from Associate Bachelor Degree up to Doctorate Degree, including Masters and Bachelors study programs, all our Studies can be done in ONE academic year part time (Friday to Sunday). Citește mai puţin