Pașaport la HNC Travel and Tourism

Generalități

5 locații disponibile

Programul de descriere

Echipajul de cabină aerian, reprezentantul stațiunii de vacanță, asistentul pentru rezervarea companiilor aeriene sunt doar câteva dintre rutele pe care ți le-ar putea lua o calificare în Turism și Turism. Vă putem ajuta să transformați afacerea dvs. în timpul liber și în timpul vacanței altor persoane cu cursuri care progresează de la nivelul NQ la HND. Subiectele abordate includ industria turistică scoțiană, destinațiile turistice internaționale, operațiunile aeriene și aeroportuare, dezvoltarea durabilă, operațiunile turistice, asistența pentru clienți, procedurile agențiilor de turism și spaniola de bază.

Pașaportul la HNC Travel and Tourism este conceput pentru a vă pregăti pentru intrarea la HNC Travel and Tourism în august 2021. Acest curs vă va ajuta să vă dezvoltați abilitățile și cunoștințele necesare pentru următorul nivel de studiu.

Pentru a vă înscrie, trebuie să dețineți calificări la SCQF (The Scottish Credit and Qualifications Framework) nivel 4/5, punând accent pe engleză / comunicare, TIC și numerotare. De asemenea, vom solicita o referință pozitivă academică sau angajator. La interviu, ne-am aștepta să demonstrați entuziasm și angajament pentru o carieră în industria turismului și a turismului.

Toți solicitanții trebuie să depună o declarație personală și să includă toate detaliile calificării în cererea lor.

Veți studia următoarele:

Produse și servicii de călătorie; Abilități de asistență pentru clienți; Destinații turistice de agrement și de afaceri; Călătorii și turism în Marea Britanie; Reprezentarea stațiunii; Funcționează ca echipaj de cabină aeriană; Călătorii și turism: Scoția; Dezvoltarea abilităților pentru ocuparea forței de muncă; Industria evenimentelor: o prezentare generală; Comunicare; Numeratie si TIC.

Puteți aplica pentru HNC Travel and Tourism la Motherwell Campus după finalizarea acestui curs.

Ultima actualizare Ian 2021

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

New College Lanarkshire offers more than 800 courses across six faculties. Dedicated to continuous improvement, the College has made investments in the latest technology and facilities across its camp ... Citeste mai mult

New College Lanarkshire offers more than 800 courses across six faculties. Dedicated to continuous improvement, the College has made investments in the latest technology and facilities across its campuses to ensure students have the highest calibre of resources. Citește mai puţin
Wishaw , Coatbridge , Cumbernauld , Cumbernauld , Cumbernauld + 4 Mai mult Mai Puțin