PRINCE2® Ediția a 6-a: Certificare de fundație cu manual oficial și curs de examen

Generalități

2 locații disponibile
Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

109555_button_read-more-about-this-program-on-the-schools-website.png

Obțineți o certificare PRINCE2® cu cel mai mare furnizor de formare în managementul proiectelor din Marea Britanie pentru a vă avansa cariera.

Îmbunătățiți-vă perspectivele de carieră cu o certificare PRINCE2® de management de proiect

Obțineți o certificare PRINCE2® Foundation în doar șase săptămâni, oferindu-vă abilitățile și încrederea pentru a gestiona cu succes proiecte complexe, precum și recunoașterea globală de la angajatori a abilităților dvs. de gestionare a proiectelor.

O certificare PRINCE2® vă va oferi cunoștințele și cadrele necesare pentru a gestiona cu succes proiecte complexe, precum și recunoașterea globală de la angajatori a abilităților dvs. de gestionare a proiectelor.

Îmbunătățiți-vă cariera în managementul proiectelor cu o certificare PRINCE2®

Renumit ca o calificare mondială și internațională, PRINCE2® este metoda standard internațională pentru managementul proiectelor. Pe baza celor mai bune practici de gestionare a proiectelor, metoda poate fi aplicată oricărui proiect, indiferent de mărime, sectorul industrial, locația geografică sau cultura.

Acest microcredențial oferă o explorare aprofundată a metodei PRINCE2® și posibilitatea de a sta și de a trece examenul PRINCE2® Foundation pentru a obține primul nivel de certificare PRINCE2®.

Pe parcurs, veți acoperi cele patru componente integrate din certificare - principii, teme, procese și mediu de proiect - precum și veți descoperi diferitele roluri de management necesare într-un proiect PRINCE2®.

Veți explora cele șapte principii esențiale ale PRINCE2®, concepute pentru a vă asigura că fiecare proiect poate fi un succes. Aceste principii sunt: Justificarea continuă a afacerii, Învățați din experiență, Definiți rolurile și responsabilitățile, Gestionați pe etape, Gestionați prin excepție, Concentrați-vă pe produse, Adaptați-vă mediului.

Veți învăța cadrul PRINCE2® printr-o serie de exerciții, inclusiv aplicații de studiu de caz și întrebări de examen de practică.

Deblocați-vă potențialul de câștig cu o calificare PRINCE2®

Proiectat de QA și acreditat de AXELOS, acest microcredențial vă va permite să dezvoltați cunoștințe aprofundate despre metodologia PRINCE2® și cum să o adaptați pentru a gestiona proiectele de succes.

În 2017, Asociația Managementului de Proiect a constatat că managerii de proiect certificați profesional se pot aștepta să câștige cu 20% mai mult în medie decât omologii necertificați.

Pregătește-te pentru examenul de fundație PRINCE2®

Peste 90% dintre cei care au efectuat o certificare PRINCE2® au considerat că este valoroasă pentru cariera lor și această acreditare vă va oferi încredere și abilități pentru a trece examenul PRINCE2® Foundation.

De asemenea, veți primi un manual de gestionare a proiectelor de succes cu PRINCE2®, care este inclus în costul microcredențialului.

Examenul PRINCE2® este inclus în curs?

Costul microcredențialului include participarea la examenul oficial PRINCE2® Foundation. Finalizarea acestui examen vă va pregăti să urmați următorul nivel de certificare PRINCE2® - cursul de practicieni.

Câte ore este nevoie pentru a obține o certificare PRINCE2® Foundation?

Microcredențialul durează peste șase săptămâni, iar timpul de studiu recomandat este de 24 de ore.

Cum obțin certificatul PRINCE2®?

Luând acest microcredențial, veți fi certificat la nivelul Fundației, gata să primiți următorul nivel de certificare - Practician.

AXELOS Global Best Practice Intellectual Property. ITIL® și PRINCE2® sunt mărci comerciale înregistrate ale AXELOS Limited, utilizate sub permisiunea AXELOS Limited. Toate drepturile rezervate. Logo-urile ITIL® & PRINCE2®, Organizația de instruire acreditată sunt mărci comerciale ale AXELOS Limited, utilizate sub permisiunea AXELOS Limited. Toate drepturile rezervate. Logo-ul Swirl ™ este o marcă comercială a AXELOS Limited, utilizată sub permisiunea AXELOS Limited. Toate drepturile rezervate.

Ce abilități veți învăța?

 • Metoda PRINCE2
 • Planificarea proiectului
 • Management de proiect
 • De gestionare a timpului
 • Programare
 • negociere
 • Gândire critică

Când doriți să începeți?

Ne propunem să administrăm microcredențialele noastre la fiecare câteva luni. Alăturați-vă la data care vi se potrivește sau înregistrați-vă pentru a afla de la un consilier de înscriere despre rulările și actualizările viitoare.

 • 10 noiembrie 2020

Ce veți obține?

Până la sfârșitul microcredențialului, veți putea:

 • Demonstrați înțelegerea și reamintirea diferitelor componente ale metodei PRINCE2.
 • Explicați principiile PRINCE2.
 • Explicați scopul celor șapte teme PRINCE2.
 • Descrieți fiecare pas al călătoriei PRINCE2, enumerând activitățile necesare pentru a ghida un proiect pe tot parcursul ciclului său de viață.
 • Identificați produsele de gestionare recomandate PRINCE2 care includ linii de bază, înregistrări și rapoarte.

Ce veți primi

Un certificat PRINCE2® de la QA, acreditat de PeopleCert

După ce ați finalizat microcredențialul, vi se va emite un voucher oficial de examen cu instrucțiuni despre cum să vă programați examenul prin intermediul programului online PeopleCert online. Nu veți avea mai mult de 12 luni pentru a rezerva și a participa la examen.

Sunteți eligibil pentru acest microcredențial?

O certificare PRINCE2® va prezenta abilitățile de management de proiect ale oricui dorește să se mute într-o carieră în managementul de proiect, precum și profesioniștii care doresc să avanseze în rolul lor actual de management de proiect.

Elevii pot beneficia de o anumită experiență de lucru în proiecte, dar nu există condiții prealabile pentru a lua acest microcredențial.

Este acest microcredential potrivit pentru dvs.?

Certificarea microcredențială și PRINCE2® se adresează profesioniștilor actuali și aspiranți în managementul de proiect care susțin sau gestionează proiecte.

PRINCE2® va beneficia de cariera și capacitatea de angajare a:

 • Managerii de proiect care doresc să obțină recunoaștere profesională pentru abilitățile lor.
 • Analist de proiect și manageri de proiect juniori care doresc să își dezvolte abilitățile.
 • Managerii care desfășoară proiecte ca parte a rolului lor.
 • Cei în tranziție într-o carieră în managementul de proiect.

Va fi, de asemenea, util pentru manageri, dezvoltatori, designeri și profesioniști IT care doresc să-și îmbunătățească cunoștințele.

Învățarea axată pe carieră de

QA

QA este cea mai importantă organizație din Marea Britanie pentru tehnologie și management de proiect. Suntem adevărați specialiști în tehnologie, oferind o suită cuprinzătoare atât de servicii de învățare, cât și de talent, ajutând indivizii și companiile să fie câștigători ai revoluției digitale.

AXELOS

Formarea acreditată PRINCE2 Foundation și Certificare este asigurată de QA, acreditată de PeopleCert în numele Axelos. QA este o organizație de formare acreditată Axelos (ATO)

Ce este un microcredential?

Microcredentele sunt concepute pentru a vă îmbunătăți pentru a lucra în industrii cu creștere rapidă, fără angajamentul de timp și costuri. Microcredențialul tău poate fi singur ca o credință independentă, iar unii oferă, de asemenea, credit academic pentru a-l utiliza spre o diplomă.

Aflați online cu instructori experți

Cursuri online complete conduse de experți de peste 12-16 săptămâni cu un grup dedicat de profesioniști.

+

Evaluări complete pe bază de proiect

Testează-ți înțelegerea cu evaluări și exerciții marcate online de îndrumători.

+

Câștigă o acreditare profesională

Finalizați-vă învățarea și treceți evaluările pentru a obține o acreditare acreditată.

=

Avansați mai departe în cariera dvs.

Folosește-ți microcredența ca dovadă a abilităților tale de specialitate și progresează mai departe în industria ta.

Ultima actualizare Sept 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Learn 100% online with world-class universities and industry experts. Develop your career, learn a new skill, or pursue your hobbies with flexible online courses.

Learn 100% online with world-class universities and industry experts. Develop your career, learn a new skill, or pursue your hobbies with flexible online courses. Citește mai puţin
Londra , Aberdeen , Auckland , Baltimore , Barcelona , Baie , Bathurst , Bergen , Biel / Bienne , Birmingham , Bracknell , Orașul Brisbane , Cambridge , Cape Town , Clayton , Crawley , Charlottesville , Delhi , Dublin , Dundee , Durham , Edinburgh , Enschede , Exeter , Fiesole , Geneva , Royal Borough of Greenwich , Grenoble , Groningen , Păducel , Hsinchu , Ierusalim , Canterbury , Hong Kong , Lancaster , Leeds , Leicester , Leuven , Madrid , Makati , Manchester , Melbourne , Ann Arbor , Milton Keynes , Montreux , Murdoch , Norman Gardens , Norwich , Oxford , Padua , Paris , Darling Heights , Citind , Rehovot , Seul , Sheffield , băltoacă , Southampton , Glasgow , Guildford , Sydney , Taipei , Tokyo , Trondheim , Uppsala , Warwick , West Lafayette , York , Chicago + 68 Mai mult Mai Puțin