Prezentare generală

Fă-ți CV-ul să iasă din mulțime cu diploma noastră postuniversitară în afaceri cu resurse umane.

Acest program postuniversitar vă va dezvolta capacitatea de a selecta în mod critic metode eficiente de colectare a informației și de a aplica cu competență instrumentele analitice adecvate, de a sintetiza și de a folosi instrumentele de management în construcția de proiecte de afaceri și de luare a deciziilor și multe altele.

În plus față de abilitățile de afaceri specifice pe care le veți dezvolta pe acest curs, veți descoperi cum să examinați critic managementul și motivația resurselor umane prin abordări ale managementului performanței și recompensării, culturi de dezvoltare continuă și îmbunătățire în rândul angajaților diversi .

După finalizarea diplomei postuniversitare, vă oferim posibilitatea de a progresa pentru a studia pentru un masterat complet (acordat după 180 de credite).

Învățare și evaluare

Introducere

Învățarea online vă oferă libertatea de a studia când și unde vi se potrivește - acasă, în timpul orelor de prânz sau oriunde altundeva aveți acces la internet.

Toate cursurile noastre online au o durată orientativă a studiului, care este un ghid pentru durata cursului pe care îl veți lua pentru a finaliza. Durata efectivă poate fi mai lungă sau mai scurtă, în funcție de viteza de studiu, opțiunile de studiu alese și disponibilitatea modulelor. Este posibil să finalizați studiile mai rapid decât durata indicativă a cursului, dublând modulele în anumite momente; cu toate acestea, duratele minime de studiu se aplică.

Toate cursurile noastre au date de începere periodice pe tot parcursul anului. Anul nostru academic este organizat în module, de obicei cu o pauză de o săptămână sau două săptămâni între module și o pauză structurată de trei săptămâni pentru perioada de Crăciun. Elevii vor primi un orar de curs în timpul procesului de înscriere.

Metode de predare și stil

Deoarece suntem o universitate online de 100%, folosim un mediu virtual de învățare în loc de un campus tradițional. Sistemul urmărește și gestionează procesul de învățare în timp real și vă oferă acces imediat la materialele dvs. de învățare.

Această platformă de învățare permite studenților și tutorilor să participe în mod activ la conversații în timp real și puteți asculta și vizualiza lecții și seminarii live pe internet. Toate cursurile sunt difuzate numai în limba engleză.

Sunteți susținut de-a lungul cursului de către un consilier studențesc dedicat și aveți posibilitatea de a interacționa în mod regulat cu colegii și tutorele dvs. Pentru a vă asigura că primiți suportul de care aveți nevoie de la tutorele dvs., diminuați dimensiunile de clasă la 20 de elevi.

Evaluare

Adoptăm o abordare bazată pe evaluări în locul examenelor. Evaluarea pentru diploma postuniversitară în afaceri cu resurse umane se bazează pe o combinație de cursuri scrise.

Sunteți întotdeauna conștienți de gradul dvs. actual provizoriu de la începutul programului, permițându-vă să evaluați succesul metodelor de studiu actuale și să identificați în mod clar zonele de îmbunătățire. Noi credem că această transparență vă oferă informațiile de care aveți nevoie pentru a vă valorifica cât mai mult cursul. Realizăm acest lucru prin:

  • arătând clar semnele dvs. în cartea dvs. de clasă, care poate fi vizualizată ori de câte ori vă conectați pe platforma de învățare
  • schimbarea rapidă a muncii evaluată pentru a se asigura că cartea dvs. de notorietate este mereu actualizată
  • evaluând munca ta pe parcursul modulului, în loc să aștepți examenul la sfârșitul anului
  • asigurându-vă că aveți contacte regulate cu consilierul dvs. pentru studenți
  • simplitatea și transparența în elaborarea criteriilor noastre de evaluare

De asemenea, avem o politică de asigurare a autenticității muncii depuse de studenți. Pe lângă faptul că toate lucrările sunt evaluate frecvent, folosim un sistem electronic de monitorizare bine stabilit pentru a verifica plagiatul.

Perspectivele de carieră

Suntem dedicați îmbunătățirii capacității de angajare în rândul absolvenților noștri. Cursurile noastre online vă oferă posibilitatea de a vă îmbunătăți perspectivele de carieră și de a câștiga potențialul cu un amestec de aptitudini cheie care sunt direct transferabile la locul de muncă.

Orice calificare postuniversitară este o realizare majoră și este foarte apreciată de angajatorii care caută angajați cu o dorință de autodidactare.

Cunoștințele și abilitățile de afaceri și resurse umane, inclusiv abilitățile de comunicare transferabile și de gândire critică pe care le veți obține pe acest program, vă pot îmbunătăți șansele de angajare și perspectivele de carieră.

Cerințe de intrare

Cerințe de intrare

Avem cerințe flexibile de intrare care se referă la experiența dvs. academică și la locul de muncă, precum și la motivația dvs. de a face acest curs. Există două rute de intrare pe programul nostru PG Dip Business cu resurse umane:

1. Calea de intrare academică

Pentru a veni în întâmpinarea cerințelor Academic Entry Route pentru programul nostru PG Dip Business cu resurse umane, trebuie să aveți cel puțin următoarele calificări:

  • O diplomă de licență de la o instituție autorizată, echivalentă cu o diplomă de diplomă din Marea Britanie sau o calificare profesională relevantă.

Dacă limba engleză nu este prima ta limbă, IELTS (Academic) 6.5 sau echivalent. Dacă nu dețineți o diplomă IELTS sau o diplomă echivalentă, solicităm studenților să treacă un test gratuit online în limba engleză.

Nu aveți nevoie să vă dovediți cunoștințele de limba engleză dacă sunteți cetățean al unei astfel de țări sau dacă ați obținut o diplomă echivalentă cu o diplomă în Marea Britanie din oricare dintre aceste țări.

2. Deschideți calea de intrare

Recunoaștem că puteți dobândi abilități într-o mare varietate de moduri și că performanța academică anterioară nu este singurul indicator al capacității unui solicitant. Prin urmare, dacă nu îndepliniți standardele academice minime de mai sus, este posibil să fiți eligibil să vă înscrieți prin intermediul rutei noastre de intrare deschisă.

Pentru a vă satisface cerințele privind ruta de intrare deschisă pentru programul PG Dip Business cu resurse umane, trebuie să îndepliniți cel puțin următoarele criterii:

  • Experiență de cel puțin cinci ani de experiență de nivel înalt.
  • Competența în limba engleză ar trebui să fie la un nivel echivalent cu IELTS (Academic) 6.5.
  • Dacă nu dețineți o diplomă IELTS sau o diplomă echivalentă, solicităm studenților să treacă un test gratuit online în limba engleză.

Nu aveți nevoie să vă dovediți cunoștințele de limba engleză dacă sunteți cetățean al unei astfel de țări sau dacă ați obținut o diplomă echivalentă cu o diplomă în Marea Britanie din oricare dintre aceste țări.

Cererea dvs. va fi luată în considerare individual, ținând cont de motivația dvs. pentru desfășurarea cursului, de experiența de muncă anterioară și de alte calificări relevante care demonstrează capacitatea dvs. de a finaliza cu succes programul.

Garanția de returnare a banilor în termen de 21 de zile

Dacă vă înscrieți în programul PG Dip Business cu resurse umane, dar decideți că învățarea online nu este pentru dvs., vă vom permite să vă retrageți în termen de 21 de zile de la data de începere menționată în scrisoarea dvs. de ofertă. Dacă ați plătit un depozit inițial în avans, veți primi o rambursare completă.

Program predat în:
  • Engleză

Vezi 37 mai multe cursuri de la University of Essex Online »

Acest curs este Online
Duration
16 luni
Part time
Price
7,271 GBP
După locații
După dată
Location
Termen limită de aplicare
End Date
Location
Termen limită de aplicare
End Date